Povezane vesti
Badosa: Andrej, hvala ti što govoriš o ovome
Sport klub 25.02.2025
Andrej Rubljov bio je veoma iskren u intervjuu koji je dao u Dubaiju u kome je pričao o mentalnim problemima koje je proživljavao. Podrška stiže od Paule Badose. Iako je svima bilo jasno da Rubljov ima probleme, teško da je iko mogao da nasluti koliko su… »
Rubljov: Nisam nalazio razlog da živim a onda mi je Safin pomogao
Sport klub 25.02.2025
Sjajnom pobedom u Dohi, Andrej Rubljov je potvrdio strašan talenat ali i verovatno konačno izašao iz začaranog kruga incidenata na kojima su psihijatri mogli da pišu doktorske disertacije, samopovređivanja, krize ponašanja, gubljenja dobijenih mečeva… »
Dramatična ispovest Andreja Rubljova: Nisam nalazio razlog da živim! Još nisam srećan, ali bar više ne osećam stres…
Danas 25.02.2025
Ruski teniser Andrej Rubljov je trijumfovao na turniru u Dohi, ali je tek sada otkrio sa kakvim se psihičkim problemima susreće već dugo. – Kao da sam bio u nekoj petlji. Potpuno izgubljen. Poslednjih godina nisam nalazio način, nisam razumevao šta treba… »
Drama andreja rubljova! Upao u depresiju, pio tablete, pomišljao na najgore, a onda je sreo najkontroverznijeg Rusa ikad
Večernje novosti 25.02.2025
Ruski teniser Andrej Rubljov je trijumfovao na turniru u Dohi, ali je tek sada otkrio sa kakvim se psihičkim problemima susreće već dugo. FOTO: Tanjug/AP – Kao da sam bio u nekoj petlji. Potpuno izgubljen. Poslednjih godina nisam nalazio način, nisam… »
Vesti dana »
(BLOG) “Sretnimo se ponovo“ u Kragujevcu i Orašcu – kolona vozila krenula ka Orašcu (VIDEO)
Glas Šumadije pre 4 satijoš 8 povezanih
Protest u Orašcu: Ruke i značke su im krvave, narod se obavezuje da sve naplati sa kamatom
Beta pre 55 minutajoš 48 povezanih
Poljoprivrednici traže da se stopira uvoz proizvoda, Vučić poručuje da su zahtevi nerealni
Newsmax Balkans pre 50 minutajoš 32 povezane
Bivši komandant Kopnene vojske Srbije general Simović osuđen na šest meseci zatvora
Medijska kutija pre 4 satijoš 6 povezanih