Povezane vesti

Dramatična ispovest Andreja Rubljova: Nisam nalazio razlog da živim! Još nisam srećan, ali bar više ne osećam stres…

Dramatična ispovest Andreja Rubljova: Nisam nalazio razlog da živim! Još nisam srećan, ali bar više ne osećam stres…

Danas pre 4 sati
Ruski teniser Andrej Rubljov je trijumfovao na turniru u Dohi, ali je tek sada otkrio sa kakvim se psihičkim problemima susreće već dugo. – Kao da sam bio u nekoj petlji. Potpuno izgubljen. Poslednjih godina nisam nalazio način, nisam razumevao šta… »
Drama andreja rubljova! Upao u depresiju, pio tablete, pomišljao na najgore, a onda je sreo najkontroverznijeg Rusa ikad

Drama andreja rubljova! Upao u depresiju, pio tablete, pomišljao na najgore, a onda je sreo najkontroverznijeg Rusa ikad

Večernje novosti pre 4 sati
Ruski teniser Andrej Rubljov je trijumfovao na turniru u Dohi, ali je tek sada otkrio sa kakvim se psihičkim problemima susreće već dugo. FOTO: Tanjug/AP – Kao da sam bio u nekoj petlji. Potpuno izgubljen. Poslednjih godina nisam nalazio način… »
Rubljov: Nisam nalazio razlog da živim a onda mi je Safin pomogao

Rubljov: Nisam nalazio razlog da živim a onda mi je Safin pomogao

Sport klub pre 5 sati
Sjajnom pobedom u Dohi, Andrej Rubljov je potvrdio strašan talenat ali i verovatno konačno izašao iz začaranog kruga incidenata na kojima su psihijatri mogli da pišu doktorske disertacije, samopovređivanja, krize ponašanja, gubljenja dobijenih… »

Vesti dana »