Povezane vesti
Badosa: Andrej, hvala ti što govoriš o ovome
Sport klub 25.02.2025
Andrej Rubljov bio je veoma iskren u intervjuu koji je dao u Dubaiju u kome je pričao o mentalnim problemima koje je proživljavao. Podrška stiže od Paule Badose. Iako je svima bilo jasno da Rubljov ima probleme, teško da je iko mogao da nasluti koliko su… »
Rubljov: Nisam nalazio razlog da živim a onda mi je Safin pomogao
Sport klub 25.02.2025
Sjajnom pobedom u Dohi, Andrej Rubljov je potvrdio strašan talenat ali i verovatno konačno izašao iz začaranog kruga incidenata na kojima su psihijatri mogli da pišu doktorske disertacije, samopovređivanja, krize ponašanja, gubljenja dobijenih mečeva… »
Dramatična ispovest Andreja Rubljova: Nisam nalazio razlog da živim! Još nisam srećan, ali bar više ne osećam stres…
Danas 25.02.2025
Ruski teniser Andrej Rubljov je trijumfovao na turniru u Dohi, ali je tek sada otkrio sa kakvim se psihičkim problemima susreće već dugo. – Kao da sam bio u nekoj petlji. Potpuno izgubljen. Poslednjih godina nisam nalazio način, nisam razumevao šta treba… »
Drama andreja rubljova! Upao u depresiju, pio tablete, pomišljao na najgore, a onda je sreo najkontroverznijeg Rusa ikad
Večernje novosti 25.02.2025
Ruski teniser Andrej Rubljov je trijumfovao na turniru u Dohi, ali je tek sada otkrio sa kakvim se psihičkim problemima susreće već dugo. FOTO: Tanjug/AP – Kao da sam bio u nekoj petlji. Potpuno izgubljen. Poslednjih godina nisam nalazio način, nisam… »
Vesti dana »

Opozicija u Zaječaru tvrdi: Privatno obezbeđenje maltretiralo opozicione odbornike, tužilac naredio utvrđivanje identiteta
Nedeljnik pre 17 minutajoš 28 povezanih

BIRN: Srbija u Izrael izvezla više municije za prvih šest meseci 2025. nego tokom cele rekordne prošle godine
Novi magazin pre 3 satajoš 8 povezanih

Otac Koluvije ima novi biznis sa konopljom: "Praviš pare i dok ležiš, obnavljaš sela i podižeš BDP"
Radio 021 pre 2 satajoš 5 povezanih

Ko je Darko Glišić, srpski ministar kom je pozlilo tokom gostovanja na televiziji
BBC News pre 12 minutajoš 117 povezanih

Detalji požara u Batajnici Goreo objekat u blizini vrtića (foto+video)
Alo pre 2 satajoš 25 povezanih