Povezane vesti
"Sada nam je svima glavni zadatak kako sprečiti dalju izdaju same Srbije"
Pravda 25.02.2025
Pokret "Mi Snaga naroda" najoštrije je osudio glasanje Srbije za anti-rusku rezoluciju koja je usvojena na Generalnoj skupštini UN. “I prethodnih godina je bilo časnije i ispravnije da Srbija bude bar uzdržana u osudama Rusije u GS UN, pogotovo s obzirom… »
Mi - Snaga naroda: Osuđujemo glasanje Srbije za antirusku rezoluciju na Generalnoj skuptini UN
Beta 25.02.2025
Pokret "Mi - Snaga naroda" osudio je danas glasanje Srbije za rezoluciju usvojena na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija kojom se poziva na teritorijalni integritet Ukrajine, a nju je taj pokret ocenio antiruskom. "I prethodnih godina je bilo časnije… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: Oblačno sa kišom i snegom u planinskim predelima, blago zahlađenje
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 25 povezanih
Lokalni izbori u Srbiji, 10 novih trka: Ko, gde, kada i kakva je uloga 'fantomskih lista'
BBC News pre 1 satjoš 5 povezanih
Računi za struju najviše oštetili građane: Prava potrošača uglavnom samo na papiru, a najčešće ih krše komunalna preduzeća
N1 Info pre 2 satajoš 2 povezane
Prekid saradnje Srbije sa Evrodžastom: „Od 200 aktivnih predmeta ima i onih od kojih ova vlast naročito strepi“
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Modžtaba odbio predlog za prekid vatre sa Amerikom i Izraelom! "Kada padnu na kolena, može!"
Kurir pre 16 minutajoš 22 povezane