Povezane vesti
Mi – Snaga naroda: Osuđujemo glasanje Srbije za antirusku rezoluciju na Generalnoj skuptini UN
Radio sto plus 25.02.2025
“I prethodnih godina je bilo časnije i ispravnije da Srbija bude bar uzdržana u osudama Rusije u GS UN, pogotovo s obzirom na činjenicu da su glavni sponzori tih rezolucija, koje licemerno podržavaju teritorijalni integritet Ukrajine upravo zemlje koje… »
"Mi snaga naroda": Glasanje Srbije u GS UN protiv Rusije je sramota - pogrešna strana istorije
Sputnik 25.02.2025
Pokret „Mi snaga naroda prof. dr Branimir Nestorović“ najoštrije je osudio glasanje Srbije za anti-rusku rezoluciju koja je u ponedeljak usvojena na Generalnoj skupštini UN. „I prethodnih godina je bilo časnije i ispravnije da Srbija bude bar uzdržana u… »
Vesti dana »

Saopštenje za javnost Osnovnog javnog suda u Užicu
Užice oglasna tabla pre 45 minutajoš 25 povezanih

Profesorka VIŠER-a: Predsednica Akademije i nekoliko profesora izbacili studente iz zgrade; Ispred škole policija i Hitna pomoć
Insajder pre 2 satajoš 15 povezanih

MUP: Kinez i pet Šapčana malverzacijama s otpadnim aluminijumom prisvojili skoro 19 miliona dinara
Radio sto plus pre 5 minutajoš 50 povezanih

Nemačka upozorila na virus hepatitisa A u zamrznutom voću iz Srbije
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 13 povezanih

Advokat Novaković: Utvrđujemo ko je dao nalog za hapšenje, SNS uskoro gubi vlast u Užicu
Novi magazin pre 55 minutajoš 38 povezanih