Povezane vesti
Mi – Snaga naroda: Osuđujemo glasanje Srbije za antirusku rezoluciju na Generalnoj skuptini UN
Radio sto plus 25.02.2025
“I prethodnih godina je bilo časnije i ispravnije da Srbija bude bar uzdržana u osudama Rusije u GS UN, pogotovo s obzirom na činjenicu da su glavni sponzori tih rezolucija, koje licemerno podržavaju teritorijalni integritet Ukrajine upravo zemlje koje… »
"Mi snaga naroda": Glasanje Srbije u GS UN protiv Rusije je sramota - pogrešna strana istorije
Sputnik 25.02.2025
Pokret „Mi snaga naroda prof. dr Branimir Nestorović“ najoštrije je osudio glasanje Srbije za anti-rusku rezoluciju koja je u ponedeljak usvojena na Generalnoj skupštini UN. „I prethodnih godina je bilo časnije i ispravnije da Srbija bude bar uzdržana u… »
Vesti dana »

Uhapšen muškarac zbog eksplozije u Kosovskoj u kojoj je poginula jedna osoba
Beta pre 50 minutajoš 26 povezanih

Naftna industrija Srbije zatražila novu posebnu licencu Ministarstva finansija SAD
RTK pre 3 satajoš 28 povezanih

uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Hamas šalje delegaciju u Egipat na pregovore o sporazumu o prekidu vatre
Euronews pre 15 minutajoš 33 povezane

Đoković ovo mora da iskoristi: Seča favorita u Šangaju, ovako izgleda Novakov put do titule
Mondo pre 5 minutajoš 35 povezanih

Ministarstvo zdravlja u Gazi: Izrael ubio 67.000 Palestinaca od oktobra 2023, a samo u poslednja 24 sata 64 osobe
Danas pre 10 minutajoš 14 povezanih