Povezane vesti
Šta kažu delije na ovo? Kodi bi da ostane još pet godina! (video)
Hot sport 25.02.2025
Brzo se vezao za klub i navijače! Američki bek Kodi Miler-Mekintajer sjajno je prihvaćen od strane navijača Crvene zvezde, a reklo bi se da je ljubav uzajamna. Kodi je kao i uvek govorio u superlativu o Crvenoj zvezdi njenim navijačima: „Neverovatno je… »
Miler-Mekintajer: "Nijedno mesto u SAD ne može da se poredi sa ovim"
Sportske.net 25.02.2025
Kodi Miler-Mekintajer govorio je "Bouncewear" o periodu u Crvenoj zvezdi i tekućoj sezoni. Bek crveno-belih istakao je da zadovoljan u srpskom klubu, pa je atmsoferu uporedio sa onom u SAD. "Neverovatno je, svaka utakmica, svaki dan… Moja ljubav prema… »
Mekintajer: "Srećan sam što sam ovde" VIDEO
B92 25.02.2025
Košarkaš Crvene zvezde Kodi Miler-Mekintajer je govorio o svom boravku u Beogradu. Kodi je u razgovoru za "Bouncewear" istakao da je zadovoljan i srećan što je deo Crvene zvezde. "Neverovatno je, svaka utakmica, svaki dan… Moja ljubav prema mestu je… »
Vesti dana »

Temperatura se vraća na 40 stepeni! Prognoza za Beograd ne obećava ništa dobro, a evo šta čeka ostatak Srbije
Alo pre 2 satajoš 18 povezanih

U PKS javna rasprava o mineralnim sirovinama, ispred zgrade protest ekoloških aktivista
RTS pre 8 minutajoš 31 povezana

Otišao iz zvezde i odmah pokazao klasu! Andrej Đurić blista u dresu Malmea: Proglašen za igrača meča derbija protiv Kopenhagena, navijači ga već obožavaju...
Kurir pre 13 minutajoš 40 povezanih

Trumpove carine stupile na snagu – novi test za svetsku ekonomiju
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 52 povezane

(uznemirujući video) Tragedija na visećem mostu, poginulo pet osoba
Politika pre 8 minutajoš 23 povezane