Povezane vesti
Šta kažu delije na ovo? Kodi bi da ostane još pet godina! (video)
Hot sport 25.02.2025
Brzo se vezao za klub i navijače! Američki bek Kodi Miler-Mekintajer sjajno je prihvaćen od strane navijača Crvene zvezde, a reklo bi se da je ljubav uzajamna. Kodi je kao i uvek govorio u superlativu o Crvenoj zvezdi njenim navijačima: „Neverovatno je… »
Miler-Mekintajer: "Nijedno mesto u SAD ne može da se poredi sa ovim"
Sportske.net 25.02.2025
Kodi Miler-Mekintajer govorio je "Bouncewear" o periodu u Crvenoj zvezdi i tekućoj sezoni. Bek crveno-belih istakao je da zadovoljan u srpskom klubu, pa je atmsoferu uporedio sa onom u SAD. "Neverovatno je, svaka utakmica, svaki dan… Moja ljubav prema… »
Mekintajer: "Srećan sam što sam ovde" VIDEO
B92 25.02.2025
Košarkaš Crvene zvezde Kodi Miler-Mekintajer je govorio o svom boravku u Beogradu. Kodi je u razgovoru za "Bouncewear" istakao da je zadovoljan i srećan što je deo Crvene zvezde. "Neverovatno je, svaka utakmica, svaki dan… Moja ljubav prema mestu je… »
Vesti dana »

Ministar Nenad Vujić: Napad na tužilaštvo u Valjevu će biti najoštrije kažnjen
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Hapšenja na Novom Beogradu: Policija privodi demonstrante posle protesta (foto,video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

"Povređen žandarm, biće uhapšeni svi koji su kršili zakon": Dačić se oglasio o nasilju i sukobima na protestima
Mondo pre 1 satjoš 3 povezane

Garež i srča na sve strane: Ovako izgledaju zapaljene prostorije SNS u Valjevu (foto,video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Er Kanada obustavlja letove: Štrajk više od 10.000 stjuardesa izazvao globalni haos
Blic pre 4 minutajoš 1 povezana