Povezane vesti
"Sin mi je umro sa 15 godina, ja sam bio alkoholičar" Ispovest pevača koja ledi krv u žilama: Žena je sama brinula o našem…
Kurir 25.02.2025
Mnogi učesnici muzičkog takmičenja " Nikad nije kasno" rasplakali su publiku, gledaoce i članove žirija svojim teškim životnim pričama. Tako je i nekadašnji takmičar Milenko Jovanović Bajo smogao snage da u ovom šou programu podeli svoju sudbinu. Naime… »
"Sin mi je umro sa 15 godina, ja sam bio alkoholičar": Ispovest pevača koja ledi krv u žilama: "Žena je sama brinula o našem…
Blic 25.02.2025
Mnogi učesnici muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno" rasplakali su publiku, gledaoce i članove žirija svojim teškim životnim pričama. Tako je i nekadašnji takmičar Milenko Jovanović Bajo smogao snage da u ovom šou programu podeli svoju sudbinu. Naime… »
Vesti dana »

Iranske rakete pogodile bolnicu u Izraelu, ima ranjenih širom zemlje
BBC News pre 41 minutajoš 80 povezanih

Evo zašto su u Srbiji računi za struju za maj veći i do 10 puta: Ovo je glavni razlog, oglasio se EPS
Kurir pre 6 minutajoš 11 povezanih

"Mašinski, sličan vozilu": Poslušajte kako je zvučao zvučni top u Beogradu 15. marta (video)
Pravda pre 3 satajoš 7 povezanih

Mediji: Vlasnik firme za proizvodnju oružja iz Kragujevca pušten da se brani sa slobode
N1 Info pre 1 satjoš 8 povezanih