Povezane vesti
"Konkurencija mi je Marija šerifović, ovo su deca" Maja Nikolić o učesnicima na pze, a onda iznenadila stavom o Desingerici…
Kurir 25.02.2025
Pevačica Maja Nikolić, koja će se naći na izboru srpskog predstavnika na Pesmi Evrovizije, poslednjih nedelja puni naslovne strane domaće štampe. Razlog za to nije samo njena pesma "Žali srce moje" koju će izvesti na Pesmi za Evroviziju, već i "svađa" s… »
"Ja sam u rangu sa Marijom Šerifović": Maja Nikolić progovorila o konkurenciji na PZE 2025 i Mimi Mercedez: "Ja sam 33 godine…
Blic 25.02.2025
Pevačica Maja Nikolić, takmičiće se ove godine na PZE 2025, a kako kaže, smatra da nema konkurenciju i da je ona u istom rangu sa Marijom Šerifović, koja je jedina uspela da Evroviziju dovede u Srbiju. Naime, Maja Nikolić će pesmu "Žali srce moje"… »
Vesti dana »
Bujične poplave u Nepalu i Tibetu: Više od 1.500 ljudi nestalo, među njima i državljanin Srbije, broj stradalih porastao na najmanje 270
Danas pre 23 minutajoš 64 povezane
"Svesni smo opasnosti koja dolazi za vikend": Situacija u Deliblatskoj peščari mirnija, ali prognozirani jaki udari vetra izazivaju zabrinutost
Insajder pre 23 minutajoš 39 povezanih
Od sutra stiže još jedna opasnost u Srbiju, a evo kakve će biti temperature: Spremite se!
Telegraf pre 8 minutajoš 36 povezanih
Pukao glavni cevovod, brojna sela kod Gornjeg Milanovca ostala bez vode: Normalizacija snabdevanja očekuje se sutra
RINA pre 33 minutajoš 21 povezana
Alimpijević upozorava pred Island: Pobedili su i Litvaniju i Italiju, igraju specifičnu košarku
RTS pre 23 minutajoš 25 povezanih