Povezane vesti
"Konkurencija mi je Marija šerifović, ovo su deca" Maja Nikolić o učesnicima na pze, a onda iznenadila stavom o Desingerici…
Kurir 25.02.2025
Pevačica Maja Nikolić, koja će se naći na izboru srpskog predstavnika na Pesmi Evrovizije, poslednjih nedelja puni naslovne strane domaće štampe. Razlog za to nije samo njena pesma "Žali srce moje" koju će izvesti na Pesmi za Evroviziju, već i "svađa" s… »
"Ja sam u rangu sa Marijom Šerifović": Maja Nikolić progovorila o konkurenciji na PZE 2025 i Mimi Mercedez: "Ja sam 33 godine…
Blic 25.02.2025
Pevačica Maja Nikolić, takmičiće se ove godine na PZE 2025, a kako kaže, smatra da nema konkurenciju i da je ona u istom rangu sa Marijom Šerifović, koja je jedina uspela da Evroviziju dovede u Srbiju. Naime, Maja Nikolić će pesmu "Žali srce moje"… »
Vesti dana »
NUNS: Institucije moraju dozvoliti novinarima da prisustvuju javnim sednicama
Šabačke novosti pre 2 satajoš 29 povezanih
Sejda je vodila životnu bitku duže od Halida: Poslednju pesmu posvetio njoj VIDEO
B92 pre 1 satjoš 26 povezanih
Bajraktar: Turska i Rusija pregovaraju o novim isporukama gasa posle 2026.
Politika pre 2 satajoš 37 povezanih
Nestabilno i toplo vreme u Srbiji sa upozorenjima na grmljavinske nepogode i lokalne nepogode od 1. do 4. juna
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 89 povezanih
Mijatović podneo ostavku na mesto potpredsednika: Želim da budem predsednik Partizana
RTV pre 1 satjoš 43 povezane