Povezane vesti

Tuga u domu cece Kitić: Slomljena zbog porodične tragedije: "Teško je naći reči da opišu moju ljubav prema tebi"

Tuga u domu cece Kitić: Slomljena zbog porodične tragedije: "Teško je naći reči da opišu moju ljubav prema tebi"

Blic pre 6 sati
Proslavljena košarkašica Svetlana Ceca Kitić saopštila je da joj je preminuo otac Dušan, koji je izgubio životnu bitku u 89. godini. Naime, Ceca je na svom Fejsbuk profilu podelila fotografiju umrlice i uz to se emotivnim rečima oprostila od oca: -… »
Ceci Kitić preminuo otac: Potresnim rečima se oprostila od roditelja: Zbogom, tata, teško je naći reči da opišu moju…

Ceci Kitić preminuo otac: Potresnim rečima se oprostila od roditelja: Zbogom, tata, teško je naći reči da opišu moju…

Kurir pre 6 sati
Tužni dani su u porodici Svetlane Cece Kitić. Njen otac Dušan Kitić preminuo je u 89. godini. Čuvena rukometašica podelila je umrlicu na društvenim mrežama gde je obavestila rodbinu i prijatelje o sahrani muškog roditelja. - Zbogom tata. Teško… »
Preminuo otac Cece Kitić: Od njega se oprostila potresnim rečima

Preminuo otac Cece Kitić: Od njega se oprostila potresnim rečima

Mondo pre 5 sati
Čuvena rukometašica podelila je umrlicu na društvenim mrežama. Porodica legendarne rukometašice Svetlane Cece Kitić prolazi kroz teške trenutke nakon gubitka njenog oca, Dušana Kitića, koji je preminuo u 89. godini. Ceca je ovu tužnu vest… »

Vesti dana »