Povezane vesti

Tuga u domu cece Kitić: Slomljena zbog porodične tragedije: "Teško je naći reči da opišu moju ljubav prema tebi"

Tuga u domu cece Kitić: Slomljena zbog porodične tragedije: "Teško je naći reči da opišu moju ljubav prema tebi"

Blic 25.02.2025
Proslavljena košarkašica Svetlana Ceca Kitić saopštila je da joj je preminuo otac Dušan, koji je izgubio životnu bitku u 89. godini. Naime, Ceca je na svom Fejsbuk profilu podelila fotografiju umrlice i uz to se emotivnim rečima oprostila od oca: -… »
Preminuo otac Cece Kitić: Od njega se oprostila potresnim rečima

Preminuo otac Cece Kitić: Od njega se oprostila potresnim rečima

Mondo 25.02.2025
Čuvena rukometašica podelila je umrlicu na društvenim mrežama. Porodica legendarne rukometašice Svetlane Cece Kitić prolazi kroz teške trenutke nakon gubitka njenog oca, Dušana Kitića, koji je preminuo u 89. godini. Ceca je ovu tužnu vest… »
Ceci Kitić preminuo otac: Potresnim rečima se oprostila od roditelja: Zbogom, tata, teško je naći reči da opišu moju…

Ceci Kitić preminuo otac: Potresnim rečima se oprostila od roditelja: Zbogom, tata, teško je naći reči da opišu moju…

Kurir 25.02.2025
Tužni dani su u porodici Svetlane Cece Kitić. Njen otac Dušan Kitić preminuo je u 89. godini. Čuvena rukometašica podelila je umrlicu na društvenim mrežama gde je obavestila rodbinu i prijatelje o sahrani muškog roditelja. - Zbogom tata. Teško… »

Vesti dana »

Danas sunčano i toplo vreme

Danas sunčano i toplo vreme

Glas Zaječara pre 1 satjoš 23 povezane
Stari znanac na putu do rekorda

Stari znanac na putu do rekorda

Politika pre 5 minutajoš 20 povezanih
Musk: Kongres vodi Ameriku ka bankrotu

Musk: Kongres vodi Ameriku ka bankrotu

Al Jazeera pre 1 satjoš 10 povezanih