Povezane vesti

"Samo preko mene mrtvog!" Trener Arsenala Mikel Arteta iznenadio novinare

"Samo preko mene mrtvog!" Trener Arsenala Mikel Arteta iznenadio novinare

Večernje novosti 25.02.2025
Premijer liga ulazi u završnu fazu, pa emocije sve češće pokuljaju. FOTO: Tanjug/AP To je moglo da se vidi i na konferenciji za štampu koju je održao menadžer Arsenala, Mikel Arteta. On je iznenadio novinare odgovorom na pitanje da li njegove "tobdžije"… »
Arteta ne odustaje od borbe za titulu u Premijer ligi: "Samo preko mene mrtvog"

Arteta ne odustaje od borbe za titulu u Premijer ligi: "Samo preko mene mrtvog"

Sportske.net 25.02.2025
Trener fudbalera Arsenala Mikel Arteta rekao je danas da je njegova ekipa i dalje u trci za titulu u Premijer ligi i da ni po koju cenu neće odustati od te borbe. Upitan da li bi odustao od borbe za titulu, Arteta je rekao: "Samo preko mene mrtvog. Ako… »
Arteta ne odustaje od borbe za titulu: Samo preko mene mrtvog

Arteta ne odustaje od borbe za titulu: Samo preko mene mrtvog

Sportski žurnal 25.02.2025
Arsenal i dalje u trci za trofej. Trener fudbalera Arsenala Mikel Arteta rekao je danas da je njegova ekipa i dalje u trci za titulu u Premijer ligi i da ni po koju cenu neće odustati od te borbe. Upitan da li bi odustao od borbe za titulu, Arteta je… »
Arteta ne odustaje: "Samo preko mene mrtvog"

Arteta ne odustaje: "Samo preko mene mrtvog"

B92 25.02.2025
Trener Arsenala Mikel Arteta je istakao da njegov tim neće da odustane od borbe za titulu u Premijer ligi. Arsenal je u poslednjem odigranom meču, 22. februara poražen od Vest Hema na svom terenu sa 1:0, što ih je odaljilo od prvog mesta i trke za… »
Arteta: Odustajanje? Samo preko mene mrtvog

Arteta: Odustajanje? Samo preko mene mrtvog

Sport klub 25.02.2025
Arsenal nije odustao od borbe za titulu u Premijer ligi. Tako makar kaže Mikel Arteta, iako je prednost Liverpula velika. Redsi imaju 11 bodova i meč više u odnosu na Arsenal, devet kola pre kraja šampionata. „Nema odustajanja od borbe za titulu. Samo… »

Vesti dana »