Повезане вести
Курир папарацо! Ово је девојка салета тропика! После Јоване Пајић са њом ужива у вези: Пружа му подршку пред излазак на бину…
Курир 25.02.2025
Александар Цветковић и Тропико бенд вечерас наступају на првом полуфиналу Песме за Евровизију 2025. Фронтмену популарне групе подршку је дошла да пружи његова нова партнерка. Она све време седи у бекстејџу и чека да се Сале… »
„Кредит је спреман за гласање“: Јована Пајић проговорила о учешћу свог бившег мужа на ПЗЕ
Нова 25.02.2025
Један од учесника на ПЗЕ 2025 је и Тропицо бенд. Јована Пајић је открила да је свим срцем уз свог бившег мужа, фронтмена овог бенда – Салета Тропика. „Кредит је спреман за гласање, деца и ја ћемо бити у приправности, па ћемо… »
Јована Пајић пред наступ бившег мужа на ПЗЕ: "Схватам конотацију, али се не проналазим"
Б92 25.02.2025
У недељи која је пред нама одржава се "Песма за Евровизију 2025" на којој је један од такмичара и бивши муж Јоване Пајић, Сале Тропико. Јована Пајић сада је за "Блиц"открила је да је свим срцем уз свог бившег супруга, који ће… »
"То је хорор филм" Марија Шерифовић пред прво полуфинале ПЗЕ открила кроз шта такмичари пролазе, ево шта мисли о Јовани Пајић…
Курир 25.02.2025
Прво полуфинале ПЗЕ 2025. одржава се вечерас, а Марија Шерифовић, која је једина успела да доведе Евровизију у Србију, открила је да ли има фаворита и да ли ће пратити Беовизију 2025. - Гледаћу онолико колико ми дете буде… »
"Кредит је спреман" Јована Пајић проговорила о учећу бившег супруга на "пзе": У приправности смо
Курир 25.02.2025
У недељи која је пред нама одржава се “ Песма за Евровизију 2025“ на којој је један од такмичара и бивши муж Јоване Пајић, Сале Тропико. Јована Пајић сада је открила је да је свим срцем уз свог бившег супруга. - Кредит је… »
(Видео) "то је хорор филм": Марија Шерифовић пред прво полуфинале ПЗЕ 2025 открила кроз шта такмичари пролазе, ево шта мисли о…
Блиц 25.02.2025
Вечерас се одржава прво полуфинале ПЗЕ 2025, а Марија Шерифовић, која је једина успела да доведе Евровизију у Србију, је открила да ли има фаворита и да ли ће пратити Беовизију 2025. - Гледаћу онолико колико ми дете буде… »
(Видео) "Кредит је спреман за гласање": Јована Пајић пред наступ бившег мужа на пзе 2025: Са ћеркама ће пратити Салета на…
Блиц 25.02.2025
У недељи која је пред нама одржава се “Песма за Евровизију 2025“ на којој је један од такмичара и бивши муж Јоване Пајић, Сале Тропико. Јована Пајић сада је за "Блиц"открила је да је свим срцем уз свог бившег супруга. - Кредит… »
Вести дана »
Мали: Средства ЕУ имају неутралан ефекат на буџет Србије, ја не рачунам на то
Данас пре 2 сатајош 1 повезана