Povezane vesti
Karlik Džons najavio velike stvari do kraja sezone: ''Bilo mi je teško da gledam Zvezdinu proslavu, ali okrenuo sam novi…
Sportske.net 25.02.2025
Plejmejker Partizana Karlik Džons bio je najbolji igrač crno-belih u finalu Kupa Radivoja Koraća, ali mu je na kraju umesto zvanja MVP-ja pripala uloga tragičara tog duela sa Crvenom zvezdom, jer je u poslednjim sekundama promašio slobodno bacanje kojim… »
”Cenim podršku i ljubav koju dobijam od njih” Karlik Džons: "Kada smo kompletni, verujem da smo tim koji je teško pobediti"…
Dnevnik 25.02.2025
Košarkaš Partizana Karlik Džons raduje se nastavku takmičenje u Evroligi, a sumirao je i utiske sa nedavnog Kupa Radivoja Koraća. Pauza zbog nacionalnih kup takmičenja i reprezentacija ja završena, a Partizan se u petak vraća obavezama u Evroligi, kada… »
Karliku je teško pao poraz u kupu, ali uveren je da ono pravo tek sledi: „Mislim da ćemo uraditi nešto posebno ove sezone!“…
Hot sport 25.02.2025
„Bilo mi je teško da gledam njihovu proslavu!“ Košarkaši Partizana vratili su se treninzima nakon reprezentativne pauze, a lider tima Karlik Džons izdvojio je vreme za razgovor na klupskom Jutjub kanalu. – Iskreno drago mi je što sam došao nazad… »
Karlik o suzama posle poraza od Zvezde: "Bilo mi je teško da gledam kako slave" VIDEO
B92 25.02.2025
Košarkaš Partizana Karlik Džons raduje se nastavku takmičenje u Evroligi, a sumirao je i utiske sa nedavnog Kupa Radivoja Koraća. Pauza zbog nacionalnih kup takmičenja i reprezentacija ja završena, a Partizan se u petak vraća obavezama u Evroligi, kada… »
Vesti dana »

RHMZ: Tropi se vraćaju na jugoistok Srbije, temperatura od 32 do 39stepeni
Jug press pre 3 satajoš 29 povezanih

"Seti se legendi što su grb taj nosili": Humska grmi, Grobari podsetili igrače na 4 ikone Partizana
Mondo pre 2 minutajoš 107 povezanih

Šta će biti sa robom koja je trenutno u tranzitu za Ameriku? Trampove istorijske carine vs. ceo svet: Sve što treba da znate
Blic pre 8 minutajoš 61 povezana

Bela kuća se oglasila o sastanku Trampa i Putina: Evo šta je dogovoreno i kada bi mogao da bude
Mondo pre 2 satajoš 76 povezanih