Повезане вести

Ненад Лалатовић каже да га критикују будале: Ако ме Војводина не жели, покупићу своје иконе и одлазим

Ненад Лалатовић каже да га критикују будале: Ако ме Војводина не жели, покупићу своје иконе и одлазим

Данас 25.02.2025
Ненад Лалатовић, тренер Војводине, тврди да неће напустити клуб из Новог Сада, осим ако то од њега буде тражио председник клуба Драгољуб Збиљић. После утакмице са ИМТ, део навијача тражио је од њега да поднесе оставку… »
Лалат: Само нека ми пусте поруку, покупићу иконе и одох

Лалат: Само нека ми пусте поруку, покупићу иконе и одох

Спорт клуб 25.02.2025
Војводина у среду гостује Радничком у Нишу (18.30), а пред овај меч конференцију је одржао тренер Новосађана Ненад Лалатовић који је истакао да је дуел у Нишу изузетно важан за његов тим. Говорио је и оставци спортског директора… »
"Пустите поруку, покупићу иконе и отићи": Ненад Лалатовић о оставци коју траже навијачи Војводине

"Пустите поруку, покупићу иконе и отићи": Ненад Лалатовић о оставци коју траже навијачи Војводине

Мондо 25.02.2025
Тренер Војводине Ненад Лалатовић реаговао је на приче о оставци коју је тражио део навијача на "Карађорђу" после пораза од ИМТ-а. ФК Војводина је у озбиљној резултатској кризи и освојила је само три бода у четири утакмице овог… »
Лалатовић: Вошу волим и више од неких на трибинама

Лалатовић: Вошу волим и више од неких на трибинама

Спортски журнал 25.02.2025
„Моје име ће увек бити исписано златним словима у историји клуба”. Шеф стручног штаба Војводине Ненад Лалатовић истиче да ће екипа учинити све да победи сутра у Нишу и да би утакмица могла да преокрене други део сезоне, након… »
Лалатовић: "Војводина мора да побеђује"

Лалатовић: "Војводина мора да побеђује"

Б92 25.02.2025
Тренер Војводине Ненад Лалатовић изјавио је да његова екипа мора да оствари побед против Радничког из Ниша. Фудбалери Војводине гостоваће у среду од 18.30 часова Радничком на стадиону "Чаир" у Нишу. Војводина у четири узастопна… »

Вести дана »