Povezane vesti

Nenad Lalatović kaže da ga kritikuju budale: Ako me Vojvodina ne želi, pokupiću svoje ikone i odlazim

Nenad Lalatović kaže da ga kritikuju budale: Ako me Vojvodina ne želi, pokupiću svoje ikone i odlazim

Danas pre 3 sata
Nenad Lalatović, trener Vojvodine, tvrdi da neće napustiti klub iz Novog Sada, osim ako to od njega bude tražio predsednik kluba Dragoljub Zbiljić. Posle utakmice sa IMT, deo navijača tražio je od njega da podnese ostavku, međutim, poznati trener… »
Lalatović: Vošu volim i više od nekih na tribinama

Lalatović: Vošu volim i više od nekih na tribinama

Sportski žurnal pre 4 sati
„Moje ime će uvek biti ispisano zlatnim slovima u istoriji kluba”. Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović ističe da će ekipa učiniti sve da pobedi sutra u Nišu i da bi utakmica mogla da preokrene drugi deo sezone, nakon četiri kola i… »
"Pustite poruku, pokupiću ikone i otići": Nenad Lalatović o ostavci koju traže navijači Vojvodine

"Pustite poruku, pokupiću ikone i otići": Nenad Lalatović o ostavci koju traže navijači Vojvodine

Mondo pre 5 sati
Trener Vojvodine Nenad Lalatović reagovao je na priče o ostavci koju je tražio deo navijača na "Karađorđu" posle poraza od IMT-a. FK Vojvodina je u ozbiljnoj rezultatskoj krizi i osvojila je samo tri boda u četiri utakmice ovog proleća, zbog čega… »
Lalat: Samo neka mi puste poruku, pokupiću ikone i odoh

Lalat: Samo neka mi puste poruku, pokupiću ikone i odoh

Sport klub pre 4 sati
Vojvodina u sredu gostuje Radničkom u Nišu (18.30), a pred ovaj meč konferenciju je održao trener Novosađana Nenad Lalatović koji je istakao da je duel u Nišu izuzetno važan za njegov tim. Govorio je i ostavci sportskog direktora Marka Jovanovića… »
Lalatović: "Vojvodina mora da pobeđuje"

Lalatović: "Vojvodina mora da pobeđuje"

B92 pre 6 sati
Trener Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da njegova ekipa mora da ostvari pobed protiv Radničkog iz Niša. Fudbaleri Vojvodine gostovaće u sredu od 18.30 časova Radničkom na stadionu "Čair" u Nišu. Vojvodina u četiri uzastopna meča nije… »

Vesti dana »