Povezane vesti

Putin prekršio obećanje, Elena dobila sina (18) u kovčegu: Kroz suze napisala pismo i izazvala haos u Rusiji

Putin prekršio obećanje, Elena dobila sina (18) u kovčegu: Kroz suze napisala pismo i izazvala haos u Rusiji

Mondo pre 2 sata
Ruskinja Elena je napisala pismo Vladimiru Putinu zbog smrti sina u ratu u Ukrajini. Ruskinja Elena napisala je pismo predsedniku Rusije Vladimiru Putinu zbog pogibije sina Valentina (18) u ratu u Ukrajini, prenosi " Skaj Njuz". U pismu je postavila… »
Uplakana majka pita Putina: "Šta je moj sin dugovao domovini, da je morao životom da plati taj dug?" (video)

Uplakana majka pita Putina: "Šta je moj sin dugovao domovini, da je morao životom da plati taj dug?" (video)

Kurir pre 2 sata
Očajna zbog pogibije svog sina Valentina (18), Elena iz Ribinska je pisala ruskom predsedniku Vladimiru Putinu tražeći objašnjenje zašto je njeno dete, tada još uvek vojni obveznik, poslan na ratište u Ukrajinu, uprkos službenim obećanjima… »
Vladimir Arsenijević za "Svet i mi": Kada su počeli da stradaju civili u Ukrajini, tu je politika prestala da važi (VIDEO)

Vladimir Arsenijević za "Svet i mi": Kada su počeli da stradaju civili u Ukrajini, tu je politika prestala da važi (VIDEO)

Insajder pre 14 sati
U vremenu kriza, posebno onih ratnih, humanost i empatija trebalo bi da izbiju na površinu i da budu jači od straha prema nepoznatom a posebno da pobede ideološke podele. Srbija ima snažne istorijske i kulturološke veze sa Rusijom, ali isto tako i sa… »
(Video) "šta je moj sin (18) dugovao Rusiji da je morao životom da: Plati?" Eleni je dete poginulo na ratištu u Ukrajini…

(Video) "šta je moj sin (18) dugovao Rusiji da je morao životom da: Plati?" Eleni je dete poginulo na ratištu u Ukrajini…

Blic pre 17 sati
Očajna zbog pogibije svog sina Valentina (18), Elena iz Ribinska je pisala ruskom predsedniku Vladimiru Putinu tražeći objašnjenje zašto su je njeno dete tada još uvek vojni obveznik, poslan na ratište u Ukrajinu, uprkos službenim obećanjima… »

Vesti dana »