Povezane vesti
Brnabić: Rekla sam Piculi da mu je Nacrt rezolucije „sraman i pun dezinformacija“
Vreme 25.02.2025
Na pitanje zašto je odbila da se rukuje s izvestiocem Evropskog parlamenta Toninom Piculom, predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić je rekla da se rukovala s njim i da novinari pokušavaju da obmanu javnost. Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić… »
„Da li sam bila najradosnija da imam sastanak sa Piculom? Ne“: Ana Brnabić posle sastanka sa izvestiocem Evropskog parlamenta…
Danas 25.02.2025
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je sastanak sa izvestiocem Evropskog parlamenta Toninom Piculom bio „dobar i otvoren“ i da mu je za Nacrt rezolucije koju je pripremio rekla da je „sraman i pun dezinformacija“. Brnabić je… »
Vesti dana »

Opozicija u Skupštini tvrdi da vlast želi da zadrži kontrolu nad medijima, SNS negira
Danas pre 12 minutajoš 24 povezane

Četvrta noć rata Izraela i Irana, pozivi na diplomatiju dok rakete padaju na obe strane (blog)
Novi magazin pre 1 satjoš 16 povezanih

Međunarodna akcija pojačane kontrole saobraćaja u 34 zemlje od danas do 22. juna
Euronews pre 12 minutajoš 24 povezane

POČEO LETNJI RASPUST ZA UČENIKE OSNOVNIH ŠKOLA: Osmaci malu maturu polažu 23,24 i 25. juna
Pirotske vesti pre 2 satajoš 20 povezanih

Iranska nuklearna postrojenja koje je pogodio Izrael - satelitske fotografije
BBC News pre 12 minutajoš 81 povezana