Povezane vesti
Zaharova se obratila na srpskom jeziku i poslala dirljivu poruku: Znam da nas srpski narod neće izdati, pobedićemo zajedno!
Kurir 25.02.2025
Portparol Ministartsva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova sinoć se na svom Telegram kanalu obratila narodu Srbije i to na srpskom jeziku i poslala moćnu poruku da zna da ih "srpski narod nikad neće izdati"! "Mojim srpskim prijateljima! Znamo da nas… »
Marija Zaharova na srpskom jeziku poslala poruku Srbima: Osećamo ljubav naroda Srbije. Sve ostalo ćemo preživeti. I pobedićemo!…
Dnevnik 25.02.2025
Mi čitamo odjeke vaših srca, neravnodušnih i punih podrške. Osećamo ljubav naroda Srbije, napisala je portparol MSP Rusije na svom Telegram kanalu. Portparol Ministartsva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova sinoć se na svom Telegram kanalu obratila… »
Vesti dana »
Tramp zapretio Iranu: SAD će ponovo vrlo snažno da udare, ako ne zaustavite svoje saveznike u Libanu
N1 Info pre 1 satjoš 89 povezanih
Obradović se vratio u Panatinaikos: Slavni trener ponovo u grčkom klubu nakon 14 godina
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 29 povezanih
Nagelsman dobio loše vesti posle pobede nad Obalom Slonovače: Važan igrač propušta ostatak SP
Telegraf pre 11 satijoš 31 povezana
Paklene vrućine prepunile ambulante u Sremskoj Mitrovici! Za jednu smenu više od 50 pregleda – lekari uputili hitan apel građanima
Kurir pre 2 satajoš 57 povezanih