Povezane vesti
Marija Zaharova na srpskom jeziku poslala poruku Srbima: Osećamo ljubav naroda Srbije. Sve ostalo ćemo preživeti. I pobedićemo!…
Dnevnik 25.02.2025
Mi čitamo odjeke vaših srca, neravnodušnih i punih podrške. Osećamo ljubav naroda Srbije, napisala je portparol MSP Rusije na svom Telegram kanalu. Portparol Ministartsva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova sinoć se na svom Telegram kanalu obratila… »
Zaharova se obratila na srpskom jeziku i poslala dirljivu poruku: Znam da nas srpski narod neće izdati, pobedićemo zajedno!
Kurir 25.02.2025
Portparol Ministartsva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova sinoć se na svom Telegram kanalu obratila narodu Srbije i to na srpskom jeziku i poslala moćnu poruku da zna da ih "srpski narod nikad neće izdati"! "Mojim srpskim prijateljima! Znamo da nas… »
Vesti dana »

Bruka Srbije protiv Engleske na Marakani, samo je falilo još da nam golman da gol: Nemojte da idemo na Mundijal ako ćemo ovako da igramo
Nova pre 0 minutajoš 62 povezane

Izrael izveo napad na rukovodstvo Hamasa u Dohi, Katar osuđuje akciju u UN
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 63 povezane

Pojavio se snimak napada Izraela na Katar: Odjekivale eksplozije Dohom zbog lidera Hamasa (Video)
Mondo pre 55 minutajoš 24 povezane

EP o demokratiji u Srbiji: Da li je moguća ozbiljnija promena kursa prema Vučiću i od čega zavisi
N1 Info pre 3 satajoš 33 povezane