Povezane vesti
Marija Zaharova na srpskom jeziku poslala poruku Srbima: Osećamo ljubav naroda Srbije. Sve ostalo ćemo preživeti. I pobedićemo!…
Dnevnik 25.02.2025
Mi čitamo odjeke vaših srca, neravnodušnih i punih podrške. Osećamo ljubav naroda Srbije, napisala je portparol MSP Rusije na svom Telegram kanalu. Portparol Ministartsva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova sinoć se na svom Telegram kanalu obratila… »
Zaharova se obratila na srpskom jeziku i poslala dirljivu poruku: Znam da nas srpski narod neće izdati, pobedićemo zajedno!
Kurir 25.02.2025
Portparol Ministartsva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova sinoć se na svom Telegram kanalu obratila narodu Srbije i to na srpskom jeziku i poslala moćnu poruku da zna da ih "srpski narod nikad neće izdati"! "Mojim srpskim prijateljima! Znamo da nas… »
Vesti dana »
Protesti prevoznika Zapadnog Balkana zbog EES sistema i ograničenja boravka u Šengenu
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 82 povezane
Tramp u Minesotu šalje "cara granica" Toma Homana, tvrdi da je prevara sa socijalnom pomoći delimično izazvala "nasilne proteste"
Insajder pre 25 minutajoš 28 povezanih
Zlato ne staje: Posle rasta od skoro 70 odsto u 2025, analitičari najavljuju cenu i do 5.500 dolara po unci
Kurir pre 15 minutajoš 41 povezana
Novi Pazar pod oblačnim nebom, RHMZ upozorava na olujni vetar u Srbiji
IndeksOnline pre 5 satijoš 32 povezane
Snežna oluja paralisala Ameriku: Najmanje 14 mrtvih, stotine hiljada bez struje
BBC News pre 2 satajoš 26 povezanih