Povezane vesti

Naša najstarija pevačica podelila tajnu dugovečnosti Uskoro puni 100 godina, a muškarci i dalje ludi za njom Evo kako "tera"…

Naša najstarija pevačica podelila tajnu dugovečnosti Uskoro puni 100 godina, a muškarci i dalje ludi za njom Evo kako "tera"…

Dnevnik 25.02.2025
Pevačica Dobrila Čabrić ima 97 godina, a javnosti je postala poznata kroz takmičenje "Nikad nije kasno". Ona je ujedno i najstarija pobednica muzičkog takmičanja ikada, a kako kaže, još uvek ima udvarače. Otkud ja znam kako ja njih privlačim. Ja se mnogo… »
Naša najstarija pevačica uskoro puni 100 godina! Muškarci je i dalje jure, živi burnim životom, ovu namirnicu izbegava: Legnem…

Naša najstarija pevačica uskoro puni 100 godina! Muškarci je i dalje jure, živi burnim životom, ovu namirnicu izbegava: Legnem…

Kurir 25.02.2025
Pevačica Dobrila Čabrić ima 97 godina, a javnosti je postala poznata kroz takmičenje "Nikad nije kasno". Ona je ujedno i najstarija pobednica muzičkog takmičanja ikada, a kako kaže, još uvek ima udvarače. - Otkud ja znam kako ja njih privlačim. Ja se… »
"Sami naleću, godine nisu problem": Naša pevačica (97) o muškarcima: "Kao muve se lepe"

"Sami naleću, godine nisu problem": Naša pevačica (97) o muškarcima: "Kao muve se lepe"

Blic 25.02.2025
Dobrila Čabrić, pevačica koja ima 97 godina, javnosti je postala poznata kroz takmičenje "Nikad nije kasno". Dobrila je sad otkrila da još uvek ima udvarače. - Otkud ja znam kako ja njih privlačim. Ja se mnogo ne staram oko toga. Sami naleću, kao muve se… »

Vesti dana »