Povezane vesti
Naša najstarija pevačica podelila tajnu dugovečnosti Uskoro puni 100 godina, a muškarci i dalje ludi za njom Evo kako "tera"…
Dnevnik 25.02.2025
Pevačica Dobrila Čabrić ima 97 godina, a javnosti je postala poznata kroz takmičenje "Nikad nije kasno". Ona je ujedno i najstarija pobednica muzičkog takmičanja ikada, a kako kaže, još uvek ima udvarače. Otkud ja znam kako ja njih privlačim. Ja se mnogo… »
Naša najstarija pevačica uskoro puni 100 godina! Muškarci je i dalje jure, živi burnim životom, ovu namirnicu izbegava: Legnem…
Kurir 25.02.2025
Pevačica Dobrila Čabrić ima 97 godina, a javnosti je postala poznata kroz takmičenje "Nikad nije kasno". Ona je ujedno i najstarija pobednica muzičkog takmičanja ikada, a kako kaže, još uvek ima udvarače. - Otkud ja znam kako ja njih privlačim. Ja se… »
"Sami naleću, godine nisu problem": Naša pevačica (97) o muškarcima: "Kao muve se lepe"
Blic 25.02.2025
Dobrila Čabrić, pevačica koja ima 97 godina, javnosti je postala poznata kroz takmičenje "Nikad nije kasno". Dobrila je sad otkrila da još uvek ima udvarače. - Otkud ja znam kako ja njih privlačim. Ja se mnogo ne staram oko toga. Sami naleću, kao muve se… »
Vesti dana »

Protest studenata tehničkih fakulteta u Nišu: Predsedniku poručili da raspiše izbore
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Podignuta optužnica protiv Slavka Simića zbog incidenta tokom protesta u Leposaviću
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Đurić sa Grlić Radmanom: Dobrosusedski odnosi jedan od prioriteta spoljne politike srb
Telegraf pre 1 satjoš 2 povezane