Povezane vesti
Slavlje u domu Andrije Miloševića: Glumac supruzi uputio najemotivnije reči:"Postaćeš tata, rekla si, nikada ti ovaj muštuluk…
Blic 25.02.2025
Danas je u domu Andrije Miloševića važan dan. Naime, Andrija i njegova supruga Aleksandra proslavljaju sinu Relji treći rođendan, a glumac se tim putem javno obratio supruzi emotivnom porukom. "Zvala si me. Pitam zašto? "Postaćeš tata", rekla si. Vrisnem… »
Veliko slavlje u domu Andrije Miloševića! Objavio lepe vesti, danas je za njega i suprugu poseban dan: Zvala si me i rekla…
Kurir 25.02.2025
Za glumca Andriju Miloševića i njegovu suprugu i koleginicu Aleksandru Tomić danas je poseban dan. Njihov sin Relja danas je napunio tri godine, a glumac se tim putem javno obratio supruzi emotivnom porukom. "Zvala si me. Pitam: "Zašto?" "Postaćeš tata"… »
Vesti dana »
Đokovićev "dželat" ne staje! Srušio još jedno veliko ime i napravio novu senzaciju na US Openu!
Kurir pre 17 minutajoš 28 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak, 3. septembar 2026: Pretežno sunčano i toplo
Serbian News Media pre 2 minutajoš 14 povezanih
Uživo: Kriza na Bliskom istoku, američki napadi na Iran: Najmanje 18 poginulih i 142 povređenih, Tramp najavljuje nove udare
Euronews pre 42 minutajoš 9 povezanih
Šabić: Dešavanja u vezi sa REM-om potvrđuju da vlast ne želi postojanje ovog tela
Nova pre 37 minutajoš 1 povezana