Повезане вести
Макрон: Надам се да сам убедио Трампа да не води трговински рат са ЕУ него са Кином
НИН 26.02.2025
Француски председник Емануел Макрон изјавио је да се нада да је убедио америчког председника Доналда Трампа да не води трговински рат против Европе, вец́ да се фокусира на Кину. "Не можете имати трговински рат са Кином и Европом… »
Макрон: Надам се да сам убедио Трампа да не води трговински рат са ЕУ него са Кином
Вести онлине 26.02.2025
Француски председник Емануел Макрон изјавио је да се нада да је убедио америчког председника Доналда Трампа да не води трговински рат против Европе, вец́ да се фокусира на Кину. – Не можете имати трговински рат са Кином и Европом… »
Блиц 26.02.2025
Француски председник Емануел Макрон изјавио је да се нада да је убедио председника САД Доналда Трампа да не води трговински рат против Европе, вец да се фокусира на Кину. - Не можете имати трговински рат са Кином и Европом у исто… »
Макрон се огласио после састанка у Белој кући: "Надам се да сам убедио Трампа..."
Телеграф 26.02.2025
Препоручујемо. Француски председник Емануел Макрон изјавио је да се нада да је убедио председника САД Доналда Трампа да не води трговински рат против Европе, вец́ да се фокусира на Кину. "Не можете имати трговински рат са Кином и… »
„Не можете имати трговински рат са Кином и Европом у исто време“: Макрон се нада да је убедио Трампа да не уводи царине за…
Данас 25.02.2025
Француски председник Емануел Макрон изјавио је да се нада је убедио председника Сједињених Држава Доналда Трампа да не води трговински рат против Европе, вец́ да се фокусира на Кину. „Не можете имати трговински рат са Кином и… »
Вести дана »
Пријава за легализацију почиње сутра: информације, услови и пријава за грађане Србије на једном месту
Блиц пре 1 сатјош 31 повезана
САД уклонио Русију као изравну пријетњу из своје сигурносне стратегије
СЕЕбиз пре 1 сатјош 46 повезаних
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 3 сатајош 25 повезаних
Норис: Титулу посвећујем родитељима, дозволили су ми да јурим овај сан који је постао стварност
РТС пре 1 сатјош 38 повезаних
Прогноза времена за Србију 7. децембар 2025: Облачно и хладно са кишом, снегом и маглом током вечери и ноћи
Наслови.аи пре 9 минутајош 29 повезаних