Povezane vesti
"Raširi ruke, kćeri moja mila": Potresne reči oca Ivane Krivokapić koja je ubijena na Zvezdari: Ubica Jetmir Gočaj više od dve…
Blic 26.02.2025
- Hteo bih još samo da te zagrlim, da se u tom jednom zagrljaju izgube sve suze, sve tuge, sve boli, a posle ću ja lako - potresne su reči Slobodana, oca studentkinje Ivane Krivokapić (26) koju je koju je ubio Jetmir Gočaj u stanu na Zvezdari, a zatim je… »
"A tebe nigde anđele moj! Raširi ruke kćeri moja mila: Potresne reči oca Ivane Krivokapić koja je ubijena na Zvezdari, za…
Kurir 26.02.2025
- Hteo bih još samo da te zagrlim, da se u tom jednom zagrljaju izgube sve suze, sve tuge, sve boli, a posle ću ja lako - potresne su reči Slobodana, oca studentkinje Ivane Krivokapić (26) koju je koju je ubio Jetmir Gočaj u stanu na Zvezdari, a zatim je… »
Vesti dana »

Evropski Zeleni: Fon der Lajen mora da zauzme stav o Vučiću, on ne sme da se oseća nedodirljivim
N1 Info pre 48 minutajoš 15 povezanih

Svi uz „orlove“ – Fudbaleri Srbije večeras dočekuju Englesku: Na punoj Marakani po bodove za Mundijal
Dnevnik pre 44 minutajoš 19 povezanih

Kopnena ofanziva na Gazu: Izrael naredio evakuaciju Palestinaca pred veliku invaziju; ministar preti „uraganom“ uništenja
Nedeljnik pre 53 minutajoš 15 povezanih