Povezane vesti
"Raširi ruke, kćeri moja mila": Potresne reči oca Ivane Krivokapić koja je ubijena na Zvezdari: Ubica Jetmir Gočaj više od dve…
Blic 26.02.2025
- Hteo bih još samo da te zagrlim, da se u tom jednom zagrljaju izgube sve suze, sve tuge, sve boli, a posle ću ja lako - potresne su reči Slobodana, oca studentkinje Ivane Krivokapić (26) koju je koju je ubio Jetmir Gočaj u stanu na Zvezdari, a zatim je… »
"A tebe nigde anđele moj! Raširi ruke kćeri moja mila: Potresne reči oca Ivane Krivokapić koja je ubijena na Zvezdari, za…
Kurir 26.02.2025
- Hteo bih još samo da te zagrlim, da se u tom jednom zagrljaju izgube sve suze, sve tuge, sve boli, a posle ću ja lako - potresne su reči Slobodana, oca studentkinje Ivane Krivokapić (26) koju je koju je ubio Jetmir Gočaj u stanu na Zvezdari, a zatim je… »
Vesti dana »
Promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima: temperatura do 27 stepeni
Newsmax Balkans pre 12 minutajoš 10 povezanih
Kruzer sa zaraženima hantavirusom doplovio do Tenerifa, sledi evakuacija putnika
RTS pre 36 minutajoš 10 povezanih
Katarski tanker sa gasom prošao kroz Ormuski moreuz, prvi izvoz iz regiona od početka rata
Insajder pre 6 minutajoš 1 povezana
Studenti danas u Beogradu organizuju akciju "(Ne) bojte se, i dalje smo tu"
Radio 021 pre 12 minutajoš 1 povezana
Topić opet dobio šansu, Oklahoma na korak od finala - Lejkersi pred "metlom"! VIDEO
B92 pre 11 minutajoš 5 povezanih