Povezane vesti
Mi snaga naroda: Recite ko je kriv što je Srbija glasala za antirusku rezoluciju u UN
Pravda 26.02.2025
Iz Poslaničke grupe "Mi snaga naroda" ističu da javnost ima pravo da zna ko je dao instrukcije za glasanje koje je Srbiju svrstalo protiv Rusije i SAD, a na stranu EU i neonacističkog kijevskog režima. Predsednik Srbije je velikodušno preuzeo krivicu za… »
Mi-snaga naroda: Ko je dao instrukcije da Srbija skandalozno glasa protiv Rusije u UN
Radio sto plus 26.02.2025
“Ako je ministar spoljnih poslova Marko Đurić dao instrukcije za glasanje, zašto se predsednik Srbije Aleksandar Vučić izvinjava u njegovo ime? A ako je predsednik Srbije bio taj koji je dao instrukcije – zašto nam je ministar uopšte potreban?”, upitala… »
Mi-snaga naroda: Ko je dao instrukcije da Srbija skandalozno glasa protiv Rusije u UN
Beta 26.02.2025
Poslanička grupa Mi-snaga naroda profesor dr Branimir Nestorović poručila je danas da javnost Srbije ima pravo da zna ko je dao istrukcije za "skandalozno glasanje protiv Rusije u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija (UN)". "Ako je ministar spoljnih… »
Nestorovićeva Mi snaga naroda pita ko je dao instrukcije da Srbija glasa protiv Rusije u UN
Danas 26.02.2025
Poslanička grupa Mi snaga naroda profesor dr Branimir Nestorović poručila je danas da javnost Srbije ima pravo da zna ko je dao istrukcije za „skandalozno glasanje protiv Rusije u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija (UN)“. „Ako je Ministar spoljnih… »
Vesti dana »

Privatno obezbeđenje, fantomke i policijski kordon: Opozicija ne učestvuje u radu Skupštine Zaječara dok se ne ukloni privatno obezbeđenje (VIDEO)
Insajder pre 3 satajoš 30 povezanih

BIRN: Srbija u Izrael izvezla više municije za prvih šest meseci 2025. nego tokom cele rekordne prošle godine
Novi magazin pre 7 satijoš 9 povezanih

Završena rekonstrukcija Trga Nikole Pašića, puštanje saobraćaja zavisi od uklanjanja šatora
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 26 povezanih

Zelenski i Tramp razgovarali o sankcijama Rusiji i vojnoj saradnji
Insajder pre 7 minutajoš 26 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: lokalni pljuskovi i grmljavina na istoku, najava toplotnog talasa od 9. avgusta
Naslovi.ai pre 58 minutajoš 34 povezane