Povezane vesti

Mi snaga naroda: Recite ko je kriv što je Srbija glasala za antirusku rezoluciju u UN

Mi snaga naroda: Recite ko je kriv što je Srbija glasala za antirusku rezoluciju u UN

Pravda pre 5 sati
Iz Poslaničke grupe "Mi snaga naroda" ističu da javnost ima pravo da zna ko je dao instrukcije za glasanje koje je Srbiju svrstalo protiv Rusije i SAD, a na stranu EU i neonacističkog kijevskog režima. Predsednik Srbije je velikodušno preuzeo krivicu… »
Mi-snaga naroda: Ko je dao instrukcije da Srbija skandalozno glasa protiv Rusije u UN

Mi-snaga naroda: Ko je dao instrukcije da Srbija skandalozno glasa protiv Rusije u UN

Radio sto plus pre 6 sati
“Ako je ministar spoljnih poslova Marko Đurić dao instrukcije za glasanje, zašto se predsednik Srbije Aleksandar Vučić izvinjava u njegovo ime? A ako je predsednik Srbije bio taj koji je dao instrukcije – zašto nam je ministar uopšte… »

Beta pre 7 sati
Poslanička grupa Mi-snaga naroda profesor dr Branimir Nestorović poručila je danas da javnost Srbije ima pravo da zna ko je dao istrukcije za "skandalozno glasanje protiv Rusije u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija (UN)". "Ako je ministar… »
Nestorovićeva Mi snaga naroda pita ko je dao instrukcije da Srbija glasa protiv Rusije u UN

Nestorovićeva Mi snaga naroda pita ko je dao instrukcije da Srbija glasa protiv Rusije u UN

Danas pre 7 sati
Poslanička grupa Mi snaga naroda profesor dr Branimir Nestorović poručila je danas da javnost Srbije ima pravo da zna ko je dao istrukcije za „skandalozno glasanje protiv Rusije u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija (UN)“. „Ako je Ministar… »

Vesti dana »