Povezane vesti
Mi snaga naroda: Recite ko je kriv što je Srbija glasala za antirusku rezoluciju u UN
Pravda 26.02.2025
Iz Poslaničke grupe "Mi snaga naroda" ističu da javnost ima pravo da zna ko je dao instrukcije za glasanje koje je Srbiju svrstalo protiv Rusije i SAD, a na stranu EU i neonacističkog kijevskog režima. Predsednik Srbije je velikodušno preuzeo krivicu za… »
Mi-snaga naroda: Ko je dao instrukcije da Srbija skandalozno glasa protiv Rusije u UN
Radio sto plus 26.02.2025
“Ako je ministar spoljnih poslova Marko Đurić dao instrukcije za glasanje, zašto se predsednik Srbije Aleksandar Vučić izvinjava u njegovo ime? A ako je predsednik Srbije bio taj koji je dao instrukcije – zašto nam je ministar uopšte potreban?”, upitala… »
Mi-snaga naroda: Ko je dao instrukcije da Srbija skandalozno glasa protiv Rusije u UN
Beta 26.02.2025
Poslanička grupa Mi-snaga naroda profesor dr Branimir Nestorović poručila je danas da javnost Srbije ima pravo da zna ko je dao istrukcije za "skandalozno glasanje protiv Rusije u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija (UN)". "Ako je ministar spoljnih… »
Nestorovićeva Mi snaga naroda pita ko je dao instrukcije da Srbija glasa protiv Rusije u UN
Danas 26.02.2025
Poslanička grupa Mi snaga naroda profesor dr Branimir Nestorović poručila je danas da javnost Srbije ima pravo da zna ko je dao istrukcije za „skandalozno glasanje protiv Rusije u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija (UN)“. „Ako je Ministar spoljnih… »
Vesti dana »
Lozničani protestovali jer danima nemaju struju i vodu, gradonačelnica poručila da će problem biti rešen za 72 sata
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 15 povezanih
Uhapšeni vlasnici bara u Švajcarskoj u kojem je 40 ljudi poginulo u požaru
BBC News pre 40 minutajoš 28 povezanih
Uživo Iran potpuno odsečen od sveta, ogromna pobuna: Hamnei se obratio javnosti, poručio Trampu: "Biće svrgnut kao i drugi arogantni despoti!" (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 25 povezanih
NIS ugovorio uvoz nafte preko JANAF-a, isporuka prvih količina tokom naredne nedelje
RTS pre 5 satijoš 32 povezane
Ledeni dani u Srbiji, najteže u Loznici, vanredna situacija u devet opština; problemi sa strujom, vodom i grejanjem
RTS pre 39 minutajoš 32 povezane