Povezane vesti
Povukla se najbolja svih vremena
Sportske.net 26.02.2025
Dajana Taurazi povukla se iz košarke posle 20 godina duge karijere. Ova 42-godišnja američka košarkašica je zvanično proglašena najboljom igračicom u istoriji ovog sporta. Kraj karijere dočekala je u dresu Finiks Merkjurija. “Uvek sam se trudila da budem… »
VIDEO Najveća košarkašica ikada otišla u penziju: Dominirala paralelno u WNBA i Evropi, radila šta je htela
Nova 26.02.2025
"Ja imam svoj rezime, nije na meni da sudim", rekla je Dajana Taurazi kada su je pitali da li je najbolja košarkašica svih vremena. Po mnogima je najveća otišla u penziju. Posle 20 godina karijere je igračica koju mnogi nazivaju najboljom ikada odlučila… »
Vesti dana »

Protest i incidenti ispred prostorija SNS: Pristalice naprednjaka gađale jajima i flašama okupljene građane, čuo se jak topovski udar
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Čekajući američki ultimatum: Stiv Vitkof ide u Moskvu, moguć susret i sa Putinom
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane

Teška nesreća kod Šibenika: Jedna osoba poginula kada je kamion prešao u suprotnu traku i udario u automobil
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Osmani primila pismo od Trampa: Američki predsednik nazvao Kosovo pravim prijateljem SAD
Blic pre 2 satajoš 1 povezana