Povezane vesti

CRTA: Policija napustila našu kancelariju, poneli više od 8.500 kopija dokumenata

CRTA: Policija napustila našu kancelariju, poneli više od 8.500 kopija dokumenata

N1 Info pre 29 minuta
Centar za istraživanje, transparentnost i odgovornost (CRTA) saopštio je danas da ;je posle 28 sati policija napustila njihovu kancelariju i odnela više od 8.500 stranica kopija projektne dokumentacije. „Mi sve detaljno i po zakonu dokumentujemo… »

NIN pre 46 minuta
Centar za istraživanje, transparentnost i odgovornost ( CRTA) saopštio je danas da je posle 28 sati policija napustila njihovu kancelariju i odnela više od 8.500 stranica kopija projektne dokumentacije. "Mi sve detaljno i po zakonu dokumentujemo… »
CRTA se ponovo oglasila: Posle 28 sati policija napustila našu kancelariju, odneli više od 8.500 stranica dokumentacije

CRTA se ponovo oglasila: Posle 28 sati policija napustila našu kancelariju, odneli više od 8.500 stranica dokumentacije

Danas pre 1 sat
Centar za istraživanje, transparentnost i odgovornost (CRTA) ponovo se oglasio na društvenim mrežama, navodeći da je posle 28 sati policija napustila njihovu kancelariju. Ta organizacija je među četiri nevladine organizacije u koju je u utorak… »
Oglasila se CRTA: Policija upravo izašla iz naših prostorija. Odneli su više od 8.500 stranica

Oglasila se CRTA: Policija upravo izašla iz naših prostorija. Odneli su više od 8.500 stranica

Nova pre 2 sata
Centar za istraživanje, transparentnost i odgovornost (CRTA) objavio je danas na zvaničnom nalogu na društvenoj mreži Iks kako su pripadnici policije, nakon više od jednog dana, napustili njihove prostorije. „Posle 28 sati policija je napustila… »
CRTA: Policija u našim kancelarijama 24 sata, kopiraju projektnu dokumentaciju

CRTA: Policija u našim kancelarijama 24 sata, kopiraju projektnu dokumentaciju

Vreme pre 4 sati
Iz Centra za istraživanje, transparentnost i odgovornost (CRTA) potvrdili su za “Vreme” da je policija već 24 sata u njihovim kancelarijama i naveli su da se o celom slučaju neće oglašavati sve dok policija ne napusti prostorije. „Kako bismo… »
CRTA: U potpunosti sarađujemo sa državnim organima, policija u našim kancelarijama već 24 sata

CRTA: U potpunosti sarađujemo sa državnim organima, policija u našim kancelarijama već 24 sata

Euronews pre 4 sati
CRTA je na društvenoj mreži Iks objavila da je policija u njihovim kancelarijama već 24 sata, dodajući da "dugo traje kopiranje projektne dokumentacije koje ima baš, baš mnogo". Ta organizacija je među četiri nevladine organizacije u koju je u… »
CRTA: „Već 24 sata policija je u našoj kancelariji“

CRTA: „Već 24 sata policija je u našoj kancelariji“

Serbian News Media pre 5 sati
Dugo traje kopiranje projektne dokumentacije koje ima baš, baš mnogo. Mi sve detaljno i po zakonu dokumentujemo (projektne, donatorske, revizorske i finansijske izveštaje…). Možda se niko nije nadao da imamo toliko dokumentacije, kažu iz Crte A… »
CRTA: Policija je u našoj kancelariji već 24 sata

Nova pre 6 sati
Centar za istraživanje, transparentnost i odgovornost (CRTA) objavio je danas na društvenoj mreži Iks da je policija u njihovim kancelarijama već 24 sata. „Dugo traje kopiranje projektne dokumentacije koje ima baš, baš mnogo. Mi sve detaljno i po… »

Nedeljnik pre 6 sati
Centar za istraživanje, transparentnost i odgovornost (CRTA) objavio je danas na društvenoj mreži Iks da je policija u njihovim kancelarijama već 24 sata. „Dugo traje kopiranje projektne dokumentacije koje ima baš, baš mnogo. Mi sve detaljno i po… »

Danas pre 6 sati
Centar za istraživanje, transparentnost i odgovornost (CRTA) objavio je danas na društvenoj mreži Iks da je policija u njihovim kancelarijama već 24 sata, dodajući da „dugo traje kopiranje projektne dokumentacije koje ima baš, baš mnogo“. Mi… »
CRTA: Policija u našim kancelarijama već 24 sata, kopiranje dokumentacije i dalje traje

CRTA: Policija u našim kancelarijama već 24 sata, kopiranje dokumentacije i dalje traje

Insajder pre 6 sati
Centar za istraživanje, transparentnost i odgovornost (CRTA) objavio je danas na društvenoj mreži Iks da je policija u njihovim kancelarijama već 24 sata, dodajući da "dugo traje kopiranje projektne dokumentacije koje ima baš, baš mnogo". Mi sve… »

Novi magazin pre 6 sati
Upad policije u kancelarije NVO: Da li je država krenula u obračun sa civilnim sektorom?

Upad policije u kancelarije NVO: Da li je država krenula u obračun sa civilnim sektorom?

Danas pre 19 sati
Beogradsko Više javno tužilaštvo pokrenulo je predistražne radnje protiv pojedinih nevladinih organizacija na osnovu tvrdnji američkih zvaničnika o zloupotrebama sredstava USAID-a, iako iz SAD nije stigao nikakav zvaničan zahtev za istragu… »

Vesti dana »