Повезане вести
Тодоровић: Зашто се државне институције изузимају из истраге донација УСАИД-а? (ВИДЕО)
Инсајдер 26.02.2025
Директорка Иницијативе младих за људска права у Србији Софија Тодоровић је у Инсајдеровој емисији 3Д, говорећи о акцији полиције и Вишег јавног тужилаштва против четири НВО, рекла да се наша земља налази у дубокој политичкој… »
ЦРТА: Полиција после 28 сати напустила нашу канцеларију
Време 26.02.2025
Центар за истраживање, транспарентност и одговорност (ЦРТА) саопштио је да је после 28 сати полиција напустила њихову канцеларију и однела више од 8.500 страница копија пројектне документације. „После 28 сати полиција је… »
ЦРТА: Полиција напустила нашу канцеларију, понели више од 8.500 копија докумената
Н1 Инфо 26.02.2025
Центар за истраживање, транспарентност и одговорност (ЦРТА) саопштио је данас да ;је после 28 сати полиција напустила њихову канцеларију и однела више од 8.500 страница копија пројектне документације. „Ми све детаљно и по… »
ЦРТА: Полиција напустила нашу канцеларију, понели више од 8.500 копија докумената
НИН 26.02.2025
Центар за истраживање, транспарентност и одговорност ( ЦРТА) саопштио је данас да је после 28 сати полиција напустила њихову канцеларију и однела више од 8.500 страница копија пројектне документације. "Ми све детаљно и по… »
ЦРТА се поново огласила: После 28 сати полиција напустила нашу канцеларију, однели више од 8.500 страница документације
Данас 26.02.2025
Центар за истраживање, транспарентност и одговорност (ЦРТА) поново се огласио на друштвеним мрежама, наводећи да је после 28 сати полиција напустила њихову канцеларију. Та организација је међу четири невладине организације у… »
Огласила се ЦРТА: Полиција управо изашла из наших просторија. Однели су више од 8.500 страница
Нова 26.02.2025
Центар за истраживање, транспарентност и одговорност (ЦРТА) објавио је данас на званичном налогу на друштвеној мрежи Икс како су припадници полиције, након више од једног дана, напустили њихове просторије. „После 28 сати… »
ЦРТА: У потпуности сарађујемо са државним органима, полиција у нашим канцеларијама већ 24 сата
Еуроневс 26.02.2025
ЦРТА је на друштвеној мрежи Икс објавила да је полиција у њиховим канцеларијама већ 24 сата, додајући да "дуго траје копирање пројектне документације које има баш, баш много". Та организација је међу четири невладине… »
ЦРТА: „Већ 24 сата полиција је у нашој канцеларији“
Сербиан Невс Медиа 26.02.2025
Дуго траје копирање пројектне документације које има баш, баш много. Ми све детаљно и по закону документујемо (пројектне, донаторске, ревизорске и финансијске извештаје…). Можда се нико није надао да имамо толико документације… »
ЦРТА: Полиција је у нашој канцеларији већ 24 сата
Нова 26.02.2025
Центар за истраживање, транспарентност и одговорност (ЦРТА) објавио је данас на друштвеној мрежи Икс да је полиција у њиховим канцеларијама већ 24 сата. „Дуго траје копирање пројектне документације које има баш, баш много. Ми… »
Недељник 26.02.2025
Центар за истраживање, транспарентност и одговорност (ЦРТА) објавио је данас на друштвеној мрежи Икс да је полиција у њиховим канцеларијама већ 24 сата. „Дуго траје копирање пројектне документације које има баш, баш много. Ми… »
Данас 26.02.2025
Центар за истраживање, транспарентност и одговорност (ЦРТА) објавио је данас на друштвеној мрежи Икс да је полиција у њиховим канцеларијама већ 24 сата, додајући да „дуго траје копирање пројектне документације које има баш… »
ЦРТА: Полиција у нашим канцеларијама већ 24 сата, копирање документације и даље траје
Инсајдер 26.02.2025
Центар за истраживање, транспарентност и одговорност (ЦРТА) објавио је данас на друштвеној мрежи Икс да је полиција у њиховим канцеларијама већ 24 сата, додајући да "дуго траје копирање пројектне документације које има баш… »
Нови магазин 26.02.2025
Упад полиције у канцеларије НВО: Да ли је држава кренула у обрачун са цивилним сектором?
Данас 25.02.2025
Београдско Више јавно тужилаштво покренуло је предистражне радње против појединих невладиних организација на основу тврдњи америчких званичника о злоупотребама средстава УСАИД-а, иако из САД није стигао никакав званичан захтев… »
Вести дана »
Времеплов: Постављен камен темељац зграде Народног позоришта у Београду
РТВ пре 2 сатајош 1 повезана
Велика хаварија у Херцеговачкој: Пукла цијев којом вода са Пазаришта стиже до постројења за пречишћавање (ВИДЕО)
Санџак пресс пре 25 минутајош 1 повезана