Povezane vesti
Todorović: Zašto se državne institucije izuzimaju iz istrage donacija USAID-a? (VIDEO)
Insajder 26.02.2025
Direktorka Inicijative mladih za ljudska prava u Srbiji Sofija Todorović je u Insajderovoj emisiji 3D, govoreći o akciji policije i Višeg javnog tužilaštva protiv četiri NVO, rekla da se naša zemlja nalazi u dubokoj političkoj krizi u kojoj institucije… »
CRTA: Policija posle 28 sati napustila našu kancelariju
Vreme 26.02.2025
Centar za istraživanje, transparentnost i odgovornost (CRTA) saopštio je da je posle 28 sati policija napustila njihovu kancelariju i odnela više od 8.500 stranica kopija projektne dokumentacije. „Posle 28 sati policija je napustila našu kancelariju… »
CRTA: Policija napustila našu kancelariju, poneli više od 8.500 kopija dokumenata
N1 Info 26.02.2025
Centar za istraživanje, transparentnost i odgovornost (CRTA) saopštio je danas da ;je posle 28 sati policija napustila njihovu kancelariju i odnela više od 8.500 stranica kopija projektne dokumentacije. „Mi sve detaljno i po zakonu dokumentujemo… »
CRTA: Policija napustila našu kancelariju, poneli više od 8.500 kopija dokumenata
NIN 26.02.2025
Centar za istraživanje, transparentnost i odgovornost ( CRTA) saopštio je danas da je posle 28 sati policija napustila njihovu kancelariju i odnela više od 8.500 stranica kopija projektne dokumentacije. "Mi sve detaljno i po zakonu dokumentujemo… »
CRTA se ponovo oglasila: Posle 28 sati policija napustila našu kancelariju, odneli više od 8.500 stranica dokumentacije
Danas 26.02.2025
Centar za istraživanje, transparentnost i odgovornost (CRTA) ponovo se oglasio na društvenim mrežama, navodeći da je posle 28 sati policija napustila njihovu kancelariju. Ta organizacija je među četiri nevladine organizacije u koju je u utorak došla… »
Oglasila se CRTA: Policija upravo izašla iz naših prostorija. Odneli su više od 8.500 stranica
Nova 26.02.2025
Centar za istraživanje, transparentnost i odgovornost (CRTA) objavio je danas na zvaničnom nalogu na društvenoj mreži Iks kako su pripadnici policije, nakon više od jednog dana, napustili njihove prostorije. „Posle 28 sati policija je napustila našu… »
CRTA: U potpunosti sarađujemo sa državnim organima, policija u našim kancelarijama već 24 sata
Euronews 26.02.2025
CRTA je na društvenoj mreži Iks objavila da je policija u njihovim kancelarijama već 24 sata, dodajući da "dugo traje kopiranje projektne dokumentacije koje ima baš, baš mnogo". Ta organizacija je među četiri nevladine organizacije u koju je u utorak… »
CRTA: „Već 24 sata policija je u našoj kancelariji“
Serbian News Media 26.02.2025
Dugo traje kopiranje projektne dokumentacije koje ima baš, baš mnogo. Mi sve detaljno i po zakonu dokumentujemo (projektne, donatorske, revizorske i finansijske izveštaje…). Možda se niko nije nadao da imamo toliko dokumentacije, kažu iz Crte A post… »
CRTA: Policija je u našoj kancelariji već 24 sata
Nova 26.02.2025
Centar za istraživanje, transparentnost i odgovornost (CRTA) objavio je danas na društvenoj mreži Iks da je policija u njihovim kancelarijama već 24 sata. „Dugo traje kopiranje projektne dokumentacije koje ima baš, baš mnogo. Mi sve detaljno i po zakonu… »
Nedeljnik 26.02.2025
Centar za istraživanje, transparentnost i odgovornost (CRTA) objavio je danas na društvenoj mreži Iks da je policija u njihovim kancelarijama već 24 sata. „Dugo traje kopiranje projektne dokumentacije koje ima baš, baš mnogo. Mi sve detaljno i po zakonu… »
Danas 26.02.2025
Centar za istraživanje, transparentnost i odgovornost (CRTA) objavio je danas na društvenoj mreži Iks da je policija u njihovim kancelarijama već 24 sata, dodajući da „dugo traje kopiranje projektne dokumentacije koje ima baš, baš mnogo“. Mi sve detaljno… »
CRTA: Policija u našim kancelarijama već 24 sata, kopiranje dokumentacije i dalje traje
Insajder 26.02.2025
Centar za istraživanje, transparentnost i odgovornost (CRTA) objavio je danas na društvenoj mreži Iks da je policija u njihovim kancelarijama već 24 sata, dodajući da "dugo traje kopiranje projektne dokumentacije koje ima baš, baš mnogo". Mi sve detaljno… »
Novi magazin 26.02.2025
Upad policije u kancelarije NVO: Da li je država krenula u obračun sa civilnim sektorom?
Danas 25.02.2025
Beogradsko Više javno tužilaštvo pokrenulo je predistražne radnje protiv pojedinih nevladinih organizacija na osnovu tvrdnji američkih zvaničnika o zloupotrebama sredstava USAID-a, iako iz SAD nije stigao nikakav zvaničan zahtev za istragu. Policija je… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 5. avgust: Danas oblačno, mestimično sa kišom
Beta pre 5 satijoš 3 povezane

Pucnjava na žurci tokom muzičkog festivala: Užas u Los Anđelesu: Ima mrtvih i više ranjenih
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Litvanska vlada podnela ostavku nakon korupcionaškog skandala premijera Paluckasa
Insajder pre 5 satijoš 3 povezane

Zborovi u Beogradu odali počast žrtvama „Oluje“ pa se uputili do kuće brata Ane Brnabić i premijera Macuta
Danas pre 5 satijoš 1 povezana