Povezane vesti
Opozicionar objavio privatnu sliku Mićina u kupaćim gaćama pa dobio žestok odgovor: Gradonačelnik sam svih građana pa i onih…
Kurir 26.02.2025
Novi gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin odgovorio je na objavu lidera pokreta "Bravo" Mirana Pogačara koji je na društvenim mrežama objavio privatnu fotografiju Mićina u malom bazenu i to stavio u kontekst aktuelnih restrikcija vode u ovom gradu… »
Novosadski opozicionar objavio sliku novog gradonačelnika u kupaćem, Mićin odgovorio: Gradonačelnik sam svih građana, pa i…
Blic 26.02.2025
Žarko Mićin, gradonačelnik Novog Sada, reagovao je na objavu Mirana Pogačara, lidera pokreta "Bravo", koji ga je na društvenim mrežama kritikovao zbog restrikcija vode u gradu uz privatnu fotografiju u kupaćem. Mićin je poručio da će se, prema rečima… »
Vesti dana »
Cvejić (SRCE): Ulaskom nezavisnih kandidata u Savet REM-a ništa nije dobijeno
Pravo u centar pre 1 satjoš 37 povezanih
„Zaborav neće biti zaštita od odgovornosti“: Studenti i građani obeležavaju 22 meseca od pada nadstrešnice
Glas Zaječara pre 4 minutajoš 60 povezanih
Trka sa vremenom u Nepalu: Oko 500 radnika možda zarobljeno u tunelima
IndeksOnline pre 1 satjoš 30 povezanih
Manjak energenata na svetskom tržištu, rezerve gasa u Evropi smanjene – kako će Srbija dočekati zimu
RTS pre 44 minutajoš 26 povezanih
FOTO: “Jovina” danas bez većine đaka i devetoro profesora, na protestu zahtevan povratak otpuštenih nastavnika
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 51 povezana