Povezane vesti

"Tu su negde, znam da im roditelji šalju novac": Godinu dana ubice mma borca u bekstvu, otac mladića otvorio dušu

"Tu su negde, znam da im roditelji šalju novac": Godinu dana ubice mma borca u bekstvu, otac mladića otvorio dušu

Mondo pre 7 sati
Otac ubijenog mladića Stefana Savića rekao je da posle godinu dana bol za sinom ne prolazi. MMA borac i reprezentativac Srbije Stefan Savić (23) izboden je pre tačno godinu dana na Dorćolu, kada su dvojica osumnjičenih nasrnuli na njega i izboli ga… »
"Oni su tu negde, znam da im roditelji šalju novac" Oglasio se otac mma borca ubijenog pre godinu dana! Pomenuo i zločin na…

"Oni su tu negde, znam da im roditelji šalju novac" Oglasio se otac mma borca ubijenog pre godinu dana! Pomenuo i zločin na…

Kurir pre 7 sati
MMA borac i reprezentativac Srbije Stefan Savić (23) izboden je pre tačno godinu dana na Dorćolu, kada su dvojica osumnjičenih nasrnuli na njega i izboli ga nožem čak 19 puta. Zločince još uvek nije sustigla pravda. Marko Daničić (23) i Vasilije… »
Stefan uboden 19 puta, ubice beže već godinu dana! Ispovest oca ubijenog srpskog reprezentativca: "Da čuju krik majke kako…

Stefan uboden 19 puta, ubice beže već godinu dana! Ispovest oca ubijenog srpskog reprezentativca: "Da čuju krik majke kako…

Blic pre 21 sat
U noći između 24. i 25. februara, na Dorćolu je sa 19 uboda nožem zverski ubijen 23-godišnji Stefan Savić, MMA reprezentativac Srbije jer je pokušao da pomogne nepoznatom mladiću. Njegov otac Nenad i dalje se bori sa tugom i traži pravdu, dok… »

Vesti dana »