Повезане вести

"Ту су негде, знам да им родитељи шаљу новац": Годину дана убице мма борца у бекству, отац младића отворио душу

"Ту су негде, знам да им родитељи шаљу новац": Годину дана убице мма борца у бекству, отац младића отворио душу

Мондо 26.02.2025
Отац убијеног младића Стефана Савића рекао је да после годину дана бол за сином не пролази. ММА борац и репрезентативац Србије Стефан Савић (23) избоден је пре тачно годину дана на Дорћолу, када су двојица осумњичених насрнули… »
"Они су ту негде, знам да им родитељи шаљу новац" Огласио се отац мма борца убијеног пре годину дана! Поменуо и злочин на…

"Они су ту негде, знам да им родитељи шаљу новац" Огласио се отац мма борца убијеног пре годину дана! Поменуо и злочин на…

Курир 26.02.2025
ММА борац и репрезентативац Србије Стефан Савић (23) избоден је пре тачно годину дана на Дорћолу, када су двојица осумњичених насрнули на њега и изболи га ножем чак 19 пута. Злочинце још увек није сустигла правда. Марко Даничић… »
Стефан убоден 19 пута, убице беже већ годину дана! Исповест оца убијеног српског репрезентативца: "Да чују крик мајке како…

Стефан убоден 19 пута, убице беже већ годину дана! Исповест оца убијеног српског репрезентативца: "Да чују крик мајке како…

Блиц 25.02.2025
У ноћи између 24. и 25. фебруара, на Дорћолу је са 19 убода ножем зверски убијен 23-годишњи Стефан Савић, ММА репрезентативац Србије јер је покушао да помогне непознатом младићу. Његов отац Ненад и даље се бори са тугом и… »

Вести дана »