Повезане вести
Маја Николић пред ПЗЕ једва прича: "Пијем лекове, дизаће ме и спуштати на бини као Исуса"
Б92 26.02.2025
Маја Николић наступиће вечерас у другој полуфиналној вечери такмичења Песма за Евровизију, а пре такмичења имала је неколико пехова. Уочи такмичења на ПЗЕ, Маја Николић рекла је за Телеграф да нам је рекла да се иначе не… »
"На лековима сам" Маја Николић се огласила пред наступ на ПЗЕ: Певачица једва изустила неколико речи: Борим се...
Курир 26.02.2025
Уочи друге полуфиналне вечери ПЗЕ-а вечерас, када ће наступити и певачица Маја Николић домаћи медији су позвали певачицу да чују како теку припреме. Певачица је подсетимо, пре десетак дана сломила ногу на паркингу, због чега је… »
"На лековима сам": Маја Николић се огласила пред вечерашњи наступ на ПЗЕ 2025, тешко прича: "На лековима сам"
Блиц 26.02.2025
Пред друго полуфинале ПЗЕ 2025, огласила се певачица Маја Николић и открила како се осећа с обзиром на то да је недавно поломила ногу. Певачица је пре десетак дана сломила ногу на паркингу, због чега је завршила у Ургентном… »
„На лековима сам“: Маја Николић се огласила пред вечерашњи наступ на ПЗЕ 2025, тешко прича
Нова 26.02.2025
Пред друго полуфинале ПЗЕ 2025, огласила се певачица Маја Николић и открила како се осећа с обзиром на то да је недавно поломила ногу. Певачица је пре десетак дана сломила ногу на паркингу, због чега је завршила у Ургентном… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 31 минутајош 29 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 31 минутајош 32 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 29 повезаних