Povezane vesti

Mićin: U narednih 10 dana sednica o budžetu, biće usvojen odborničkom većinom

Mićin: U narednih 10 dana sednica o budžetu, biće usvojen odborničkom većinom

Radio 021 pre 4 sati
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin najavio je sednicu o budžetu Novog Sada za 2025. godinu u narednih 10 dana. Novi Sad je u 2025. godinu ušao bez budžeta, jer je sednica na kojoj je o njemu trebalo da se odlučuje otkazivana u tri navrata. Mićin… »
Mićin: Jedino rešenje je otvoren dijalog, Novi Sad mora da nastavi da se razvija

Mićin: Jedino rešenje je otvoren dijalog, Novi Sad mora da nastavi da se razvija

RTV pre 5 sati
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin izjavio je danas da Novi Sad mora da nastavi da se razvija i istakao da je jedino rešenje za izlaz iz trenutne situacije otvoren dijalog između vlasti i opozicije. Mićin je rekao da mu je izuzetna… »
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin ličan: Ja sam čovek-dijalog! Za desetak dana imaćemo Skupštinu, pozivam ih na…

Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin ličan: Ja sam čovek-dijalog! Za desetak dana imaćemo Skupštinu, pozivam ih na…

Dnevnik pre 7 sati
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin istakao je za K1 televiziju da mu je izuzetna čast što je postao gradonačelnik grada u kojem je rođen, ali da mu vrlo teško u kojoj je atmosferi izabran na sednici Skupštine naglašavajući da ničim nije… »
"Sledeće nedelje ću posetiti porodice stradalih u padu nadstrešnice" Gradonačelnik Žarko Mićin najavio kontrolu 900…

"Sledeće nedelje ću posetiti porodice stradalih u padu nadstrešnice" Gradonačelnik Žarko Mićin najavio kontrolu 900…

Dnevnik pre 6 sati
Okupio sam dobar tim, imam sedam dama u njemu, a savetujem se sa Milanom Đurićem i Milošem Vučevićem, naveo je prvi čovek Grada Žarko Mićin u gostovanju za K1 televiziju. Novi gradonačelnik Srpske Atine naveo je da će raditi na tome da se… »

Vesti dana »