Povezane vesti
Mićin: U narednih 10 dana sednica o budžetu, biće usvojen odborničkom većinom
Radio 021 26.02.2025
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin najavio je sednicu o budžetu Novog Sada za 2025. godinu u narednih 10 dana. Novi Sad je u 2025. godinu ušao bez budžeta, jer je sednica na kojoj je o njemu trebalo da se odlučuje otkazivana u tri navrata. Mićin je… »
Mićin: Jedino rešenje je otvoren dijalog, Novi Sad mora da nastavi da se razvija
RTV 26.02.2025
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin izjavio je danas da Novi Sad mora da nastavi da se razvija i istakao da je jedino rešenje za izlaz iz trenutne situacije otvoren dijalog između vlasti i opozicije. Mićin je rekao da mu je izuzetna čast što… »
"Sledeće nedelje ću posetiti porodice stradalih u padu nadstrešnice" Gradonačelnik Žarko Mićin najavio kontrolu 900 objekata…
Dnevnik 26.02.2025
Okupio sam dobar tim, imam sedam dama u njemu, a savetujem se sa Milanom Đurićem i Milošem Vučevićem, naveo je prvi čovek Grada Žarko Mićin u gostovanju za K1 televiziju. Novi gradonačelnik Srpske Atine naveo je da će raditi na tome da se tragedije… »
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin ličan: Ja sam čovek-dijalog! Za desetak dana imaćemo Skupštinu, pozivam ih na raspravu…
Dnevnik 26.02.2025
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin istakao je za K1 televiziju da mu je izuzetna čast što je postao gradonačelnik grada u kojem je rođen, ali da mu vrlo teško u kojoj je atmosferi izabran na sednici Skupštine naglašavajući da ničim nije zaslužio ovakvu… »
Vesti dana »
U Srbiji danas oblačno sa kišom, vetrovito i osetno hladnije - uveče susnežica i sneg
Euronews pre 1 satjoš 23 povezane
Dan kad se osvojila sloboda! Srbija slavi dva važna događaja koja su joj promenila istoriju
Sputnik pre 31 minutajoš 16 povezanih
Zoran Lutovac piše za Danas povodom Dana državnosti: U stalnoj borbi za slobodu i ustavnost
Danas pre 1 satjoš 14 povezanih
Danas je Dan državnosti Republike Srbije, najvažniji istorijski datum za našu zemlju! Dan državnosti Republike Srbije Ovaj datum je najbitniji datum u političkom, kulturnom i istorijskom kalendaru Srbije. Istorijske činjenice i datumi:
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 13 povezanih
Macut: Nisam zadovoljan radom pojedinih ministara, razmišljam o rekonstrukciji vlade
Euronews pre 17 minutajoš 9 povezanih