Povezane vesti
Nastavljeno suđenje "Vračarcima", prikazane fotografije i poruke sa Skaja
RTS 26.02.2025
U nastavku suđenja pripadnicima kriminalne grupe "Vračarci" prikazane su fotografije navodnog vođe "kavačkog klana" Radoja Zvicera sa kriptovane "Skaj" aplikacije, na kojoj je, kako navodi tužilaštvo, Zvicer imao nadimak "Born". Na suđenju "Vračarcima"… »
"Dobro jutro, ljubavi! Vidi kakav sam!" Isplivala prepiska između Zvicera i njegove supruge Tamare: "Kakav hoćeš da budeš…
Blic 26.02.2025
"Vidi kakav ti je brat bio, iskidani nervi, deset metaka sve oko srca... kakav sam bio sad je odlično, treniram, ali nemam stisak u levoj šaci", jedna je od presretnutih poruka koju je navodno odbegli vođa kavčana Radoje Zvicer nakon ranjavanja u… »
Na suđenju „vračarcima“ prikazane prepiske i fotografije Aleksandra Halabrina
Nova 26.02.2025
U Specijalnom sudu u Beogradu danas su u nastavku suđenja pripadnicima grupe "vračarci", optuženima za tri teška ubistva i šest pokušaja teških ubistava, prikazane prepiske i fotografije Aleksandra Halabrina za čije su ubistvo optuženi. Između ostalog… »
Kovač, Alibeg i pare za "belo": Na suđenju za ubistvo Aleksandra Halabrina prikazane ove fotografije i prepiske
Blic 26.02.2025
U Specijalnom sudu u Beogradu danas su u nastavku suđenja pripadnicima grupe "vračarci", optuženima za tri teška ubistva i šest pokušaja teških ubistava, prikazane prepiske i fotografije Aleksandra Halabrina za čije su ubistvo optuženi. Između ostalog… »
„Kakav hoćeš da budeš posle toliko metaka, ajde, ne sprdaj se“: Isplivale poruke vođe kavačkog klana i njegove supruge Tamare…
Nova 26.02.2025
"Vidi kakav ti je brat bio, iskidani nervi, deset metaka sve oko srca... kakav sam bio sad je odlično, treniram, ali nemam stisak u levoj šaci", jedna je od presretnutih poruka koju je navodno odbegli vođa kavčana Radoje Zvicer nakon ranjavanja u… »
"Dobro jutro ljubavi, vidi kakav sam" Prvi put isplivala prepiska između Radoja Zvicera i njegove žene Tamare!
Kurir 26.02.2025
Na suđenju „vračarcima“ prikazani „selfiji“ i poruke Radoja Zvicera
Novi magazin 26.02.2025
"Treniram, ali nemam stisak u levoj šaci", "Iskidani mi nervi", "Kakav sam bio, sad je odlično", neke su od desetina poruka koje je slao Radoje Zvicer, vođa "kavačkog" klana putem "skaj" aplikacije, tvrdi Tužilaštvo za organizovani kriminal. Poruke i… »
Na suđenju „vračarcima“ prikazani „selfiji“ i poruke Radoja Zvicera
N1 Info 26.02.2025
"Treniram, ali nemam stisak u levoj šaci", "Iskidani mi nervi", "Kakav sam bio, sad je odlično", neke su od desetina poruka koje je slao Radoje Zvicer, vođa "kavačkog" klana putem "skaj" aplikacije, tvrdi Tužilaštvo za organizovani kriminal. Poruke i… »
Suđenje „vračarcima“: Prikazana fotografija Halabrina sa rukama u beloj smesi
N1 Info 26.02.2025
Na suđenju "vračarskom" klanu nastavljeno je izvođenje "skaj" dokaza na osnovu kojih se identifikuju okrivljeni i oštećeni u ovom postupku. „Vračarci“ su optuženi za tri teška ubistva i šest pokušaja ubistava. Jedna od njihovih žrtava, kako tvrdi… »
Suđenje „vračarcima“: Prikazana fotografija Halabrina sa rukama u beloj smesi
Novi magazin 26.02.2025
Na suđenju "vračarskom" klanu nastavljeno je izvođenje "skaj" dokaza na osnovu kojih se identifikuju okrivljeni i oštećeni u ovom postupku. „Vračarci“ su optuženi za tri teška ubistva i šest pokušaja ubistava. Jedna od njihovih žrtava, kako tvrdi… »
Na suđenju "vračarcima" prikazane fotografije ubijenog Halabrina
Telegraf 26.02.2025
Preporučujemo. U Specijalnom sudu u Beogradu danas su u nastavku suđenja pripadnicima grupe "vračarci", optuženima za tri teška ubistva i šest pokušaja teških ubistava, prikazane prepiske i fotografije Aleksandra Halabrina za čije su ubistvo optuženi… »
Vesti dana »

Makron na Grenlandu u znak evropske podrške tom arktičkom ostrvu koje priželjkuje Tramp
Politika pre 1 satjoš 19 povezanih

Protest ispred Vlade nastavljen i sedmi dan: „Današnji program će biti malo iznenađenje, danas je dan za studente“
Nova pre 1 satjoš 20 povezanih

Tramp: Zaustaviću rat između Irana i Izraela kao što sam i na Kosovu
NIN pre 13 minutajoš 126 povezanih

Nastavljeni vazdušni napadi Izraela i Irana, Tramp pozvao na dogovor
Danas pre 48 minutajoš 19 povezanih

Posle odbijenih prigovora, i opozicija u Kosjeriću najavljuje žalbe sudu – u Zaječaru sutra protest
Insajder pre 58 minutajoš 11 povezanih