Povezane vesti

Petrušev se našalio nakon što je oborio Teodosićev rekord: „Meni je jako žao što je on drugi, a ja prvi“

Petrušev se našalio nakon što je oborio Teodosićev rekord: „Meni je jako žao što je on drugi, a ja prvi“

Danas pre 4 sati
Košarkaš Crvene zvezde, Filip Petrušev, govorio je o obaranju poenterskog rekorda košarkaške reprezentacije Srbije, koji je ostvario sa 34 poena u pobedi nad Finskom 105:95, u okviru kvalifikacija za Evrobasket 2025. godine. Gledajući nastupe samo… »
Petrušev o rekordu: Ja u Finskoj, a Teo u polufinalu Evrobasketa

Petrušev o rekordu: Ja u Finskoj, a Teo u polufinalu Evrobasketa

Sport klub pre 7 sati
Centar Crvene zvezde osvrnuo se na utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, odnosno gostovanje u Finskoj, kad je selekciji te nordijske zemlje ubacio 34 poena i oborio rekord po košgeterskom učinku na jednoj utakmici. „Super, veoma lepo. Velika… »
Petrušev: "Teo me je odmah zadirkivao..."

Petrušev: "Teo me je odmah zadirkivao..."

Sportske.net pre 7 sati
Košarkaš Crvene zvezde Filip Petrušev rekao je danas medijima da je ponosan na postavljen rekord po broju postignutih poena u nacionalnom timu na jednoj takmičarskoj utakmici, ali da još uvek ima da napreduje. On je u najavi duela protiv Žalgirisa… »
Petrušev odgovorio Teodosiću: "Žao mi je što je on drugi, a ja prvi" VIDEO

Petrušev odgovorio Teodosiću: "Žao mi je što je on drugi, a ja prvi" VIDEO

B92 pre 7 sati
Filip Petrušev, košarkaš Crvene zvezde, osvrnuo se na obaranje poenterskog rekorda košarkaške reprezentacije Srbije u pobedi nad Finskom 105:95, u okviru kvalifikacija za Evrobasket 2025. godine. Petrušev je predvodio tim sa 34 poena, osam skokova… »

Vesti dana »