Povezane vesti

Dodik potpuno izvan kontrole nakon presude: Psovao, vređao, urlao pa vikao „Živeo Aleksandar Vučić!“

Dodik potpuno izvan kontrole nakon presude: Psovao, vređao, urlao pa vikao „Živeo Aleksandar Vučić!“

Nova pre 6 sati
Nakon izricanja presude po kojoj je Milorad Dodik proglašen krvim, on se obratio na mitingu svojih pristalica. Predsednik RS je u dugom govoru na mitingu vikao i psovao vlasti BiH, rekao „mamu im“, pa hvalio one koji ga podržavaju. Dodik je rekao i… »
"Imao sam poziv od Vučića i Orbana, isto su mi rekli" Dodik: Iz Sarajeva su totalni naivci, čekali smo ovo kao razlog za…

"Imao sam poziv od Vučića i Orbana, isto su mi rekli" Dodik: Iz Sarajeva su totalni naivci, čekali smo ovo kao razlog za…

Večernje novosti pre 6 sati
PREDSEDNIK Republike Srpske obratio se građanima se nakon sramne presude Suda BiH koji ga je prvostepeno osudio na godinu dana zatvora i šest godina bavljenja politikom, zbog navodnog nepoštovanja odluka tzv. visokog predstavnika Kristijana Šmita… »
Dodik hitno pozvao Vučića: Predsednik Srbije večeras u Banjaluci?

Dodik hitno pozvao Vučića: Predsednik Srbije večeras u Banjaluci?

Telegraf pre 7 sati
Preporučujemo. Predsednik, Republike Srpske Milorad Dodik pozvao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića da hitno dođe u Banjaluku, saznaju " Novosti". Kako saznaju izvesno je da predsednik otputuje večeras. Dodik je danas tokom mitinga rekao da ga… »
Dodik otkrio ko ga je prvi pozvao nakon izricanja presude

Dodik otkrio ko ga je prvi pozvao nakon izricanja presude

Telegraf pre 7 sati
Preporučujemo. Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik otkrio je danas na mitingu ko ga je prvi pozvao nakon izricanja presude. Dodik je rekao da je imao dva poziva, da je jedan bio od Aleksandra Vučića, a da je drugi poziv bio od Viktora Orbana… »

Vesti dana »