Povezane vesti

Sferopulos: Žalgiris je izuzetno jak tim, moramo da budemo strpljivi u napadu

Sferopulos: Žalgiris je izuzetno jak tim, moramo da budemo strpljivi u napadu

Radio sto plus pre 5 sati
“Žalgiris je izuzetno jak tim, bore se i dalje za plej-in i plej-of. Znamo da imaju drugu najbolju odbranu u Evroligi, dok smo mi najbolja. Dakle, očekujem taktičku igru oba tima. U napadu moramo da čitamo kako nas brane i da imamo strpljenje da… »
Petrušev: "Odmorio sam, pobedili smo Gruziju, nije bilo potrebe da igram"

Petrušev: "Odmorio sam, pobedili smo Gruziju, nije bilo potrebe da igram"

Telegraf pre 6 sati
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde će u četvrtak od 20 časova u Beogradskoj areni dočekati Žalgiris u 27. kolu Evrolige. Ekipa se nalazi u sjajnoj poziciji, na šestom mestu na tabeli sa skorom 16-10. Filip Petrušev je pred ovaj meč stao… »
Odlična vest za Sferopulosa pred Žalgiris, Branko Lazić spreman: "Trener će odlučiti..."

Odlična vest za Sferopulosa pred Žalgiris, Branko Lazić spreman: "Trener će odlučiti..."

Telegraf pre 6 sati
Preporučujemo. Dan pred utakmicu 27. kola Evrolige Crvena zvezda - Žalgiris, košarkaši beogradskog kluba odradili su pretposlednji trening. Pred medije je pre istog stao Branko Lazić. Njega dugo nismo gledali kapitena crveno-belih zbog problema sa… »
Sferopulos objavio loše vesti navijačima Zvezde pred Žalgiris, četiri igrača neće igrati!

Sferopulos objavio loše vesti navijačima Zvezde pred Žalgiris, četiri igrača neće igrati!

Telegraf pre 8 sati
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak sa početkom u 20:00 dočekuju Žalgiris. Meč se igra u Beogradskoj areni i u slučaju pobede, crveno-beli bi već posle 27. kola Evrolige imali sedamnaest pobeda. Trener Zvezde Janis Sferopulos… »

Vesti dana »