Повезане вести

Сферопулос објавио лоше вести за навијаче Звезде пред Жалгирис, четири играча неће играти!

Сферопулос објавио лоше вести за навијаче Звезде пред Жалгирис, четири играча неће играти!

Телеграф 26.02.2025
Препоручујемо. Кошаркаши Црвене звезде у четвртак са почетком у 20:00 дочекују Жалгирис. Меч се игра у Београдској арени и у случају победе, црвено-бели би већ после 27. кола Евролиге имали седамнаест победа. Тренер Звезде Јанис… »
Сферопулос: Жалгирис је изузетно јак тим, морамо да будемо стрпљиви у нападу

Сферопулос: Жалгирис је изузетно јак тим, морамо да будемо стрпљиви у нападу

Радио сто плус 26.02.2025
“Жалгирис је изузетно јак тим, боре се и даље за плеј-ин и плеј-оф. Знамо да имају другу најбољу одбрану у Евролиги, док смо ми најбоља. Дакле, очекујем тактичку игру оба тима. У нападу морамо да читамо како нас бране и да… »
Одлична вест за Сферопулоса пред Жалгирис, Бранко Лазић спреман: "Тренер ће одлучити..."

Одлична вест за Сферопулоса пред Жалгирис, Бранко Лазић спреман: "Тренер ће одлучити..."

Телеграф 26.02.2025
Препоручујемо. Дан пред утакмицу 27. кола Евролиге Црвена звезда - Жалгирис, кошаркаши београдског клуба одрадили су претпоследњи тренинг. Пред медије је пре истог стао Бранко Лазић. Њега дуго нисмо гледали капитена… »
Петрушев: "Одморио сам, победили смо Грузију, није било потребе да играм"

Петрушев: "Одморио сам, победили смо Грузију, није било потребе да играм"

Телеграф 26.02.2025
Препоручујемо. Кошаркаши Црвене звезде ће у четвртак од 20 часова у Београдској арени дочекати Жалгирис у 27. колу Евролиге. Екипа се налази у сјајној позицији, на шестом месту на табели са скором 16-10. Филип Петрушев је пред… »

Вести дана »