Povezane vesti

Sferopulos objavio loše vesti za navijače Zvezde pred Žalgiris, četiri igrača neće igrati!

Sferopulos objavio loše vesti za navijače Zvezde pred Žalgiris, četiri igrača neće igrati!

Telegraf 26.02.2025
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak sa početkom u 20:00 dočekuju Žalgiris. Meč se igra u Beogradskoj areni i u slučaju pobede, crveno-beli bi već posle 27. kola Evrolige imali sedamnaest pobeda. Trener Zvezde Janis Sferopulos obratio se… »
Sferopulos: Žalgiris je izuzetno jak tim, moramo da budemo strpljivi u napadu

Sferopulos: Žalgiris je izuzetno jak tim, moramo da budemo strpljivi u napadu

Radio sto plus 26.02.2025
“Žalgiris je izuzetno jak tim, bore se i dalje za plej-in i plej-of. Znamo da imaju drugu najbolju odbranu u Evroligi, dok smo mi najbolja. Dakle, očekujem taktičku igru oba tima. U napadu moramo da čitamo kako nas brane i da imamo strpljenje da… »
Odlična vest za Sferopulosa pred Žalgiris, Branko Lazić spreman: "Trener će odlučiti..."

Odlična vest za Sferopulosa pred Žalgiris, Branko Lazić spreman: "Trener će odlučiti..."

Telegraf 26.02.2025
Preporučujemo. Dan pred utakmicu 27. kola Evrolige Crvena zvezda - Žalgiris, košarkaši beogradskog kluba odradili su pretposlednji trening. Pred medije je pre istog stao Branko Lazić. Njega dugo nismo gledali kapitena crveno-belih zbog problema sa… »
Petrušev: "Odmorio sam, pobedili smo Gruziju, nije bilo potrebe da igram"

Petrušev: "Odmorio sam, pobedili smo Gruziju, nije bilo potrebe da igram"

Telegraf 26.02.2025
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde će u četvrtak od 20 časova u Beogradskoj areni dočekati Žalgiris u 27. kolu Evrolige. Ekipa se nalazi u sjajnoj poziciji, na šestom mestu na tabeli sa skorom 16-10. Filip Petrušev je pred ovaj meč stao ispred… »

Vesti dana »