Povezane vesti

Ivica Iliev oštro odgovorio mijatoviću: „Gruba zamena teza – Nije ponuđen sporazumni raskid!“

Ivica Iliev oštro odgovorio mijatoviću: „Gruba zamena teza – Nije ponuđen sporazumni raskid!“

Hot sport pre 6 sati
Nastavlja se ‘obračun’ između članova bivše i aktuelne uprave! Prvi čovek Radne grupe FK Partizan – Predrag Mijatović juče je optužio Ivicu Ilieva i Miloša Vazuru, da su sklopili neke dogovore i ugovore na štetu ‘crno-belih’. Dan nakon… »
"Bio sam šikaniran i ponižavan, slali mi poruke o navijačima": Ivica Iliev oštro uzvratio o Peđi Mijatoviću

"Bio sam šikaniran i ponižavan, slali mi poruke o navijačima": Ivica Iliev oštro uzvratio o Peđi Mijatoviću

Mondo pre 6 sati
Sukob bivšeg sportskog direktora Partizana i čelnika aktuelne uprave, Predraga Mijatovića. Bivši napadač i sportski direktor Partizana Ivica Iliev odgovorio je jednom od sadašnjih čelnika crno-belih Predragu Mijatoviću. Nakon što je Mijat izneo u… »
Iliev odgovara Mijatoviću: Neistine o platama, tužba zbog otkaza, šikaniranje i poruke o mešanju navijača

Iliev odgovara Mijatoviću: Neistine o platama, tužba zbog otkaza, šikaniranje i poruke o mešanju navijača

Telegraf pre 8 sati
Preporučujemo. Tinja pravi mali rat na relaciji Predrag Mijatović – Ivica Iliev, koji je čelnik Privremene komisije Partizana dodatno pospešio izjavama u intervjuu sa početka sedmice, navodeći da je bivši sportski direktor, koji je u međuvremenu… »

Vesti dana »