Povezane vesti
Ivica Iliev oštro odgovorio mijatoviću: „Gruba zamena teza – Nije ponuđen sporazumni raskid!“
Hot sport 26.02.2025
Nastavlja se ‘obračun’ između članova bivše i aktuelne uprave! Prvi čovek Radne grupe FK Partizan – Predrag Mijatović juče je optužio Ivicu Ilieva i Miloša Vazuru, da su sklopili neke dogovore i ugovore na štetu ‘crno-belih’. Dan nakon što je ta izjava… »
"Bio sam šikaniran i ponižavan, slali mi poruke o navijačima": Ivica Iliev oštro uzvratio o Peđi Mijatoviću
Mondo 26.02.2025
Sukob bivšeg sportskog direktora Partizana i čelnika aktuelne uprave, Predraga Mijatovića. Bivši napadač i sportski direktor Partizana Ivica Iliev odgovorio je jednom od sadašnjih čelnika crno-belih Predragu Mijatoviću. Nakon što je Mijat izneo u javnost… »
Iliev odgovara Mijatoviću: Neistine o platama, tužba zbog otkaza, šikaniranje i poruke o mešanju navijača
Telegraf 26.02.2025
Preporučujemo. Tinja pravi mali rat na relaciji Predrag Mijatović – Ivica Iliev, koji je čelnik Privremene komisije Partizana dodatno pospešio izjavama u intervjuu sa početka sedmice, navodeći da je bivši sportski direktor, koji je u međuvremenu tužio… »
Vesti dana »

"Imam samo jedan savet za Zelenskog": Tramp se direktno obratio predsedniku Ukrajine kraj Putina
Mondo pre 10 minutajoš 51 povezana

Stiže totalni vremenski obrt Ovakvu prognozu usred avgusta je malo ko očekivao
Alo pre 16 minutajoš 13 povezanih