Povezane vesti
Drogba brani Murinja: Moj ‘otac’ nije rasista
Sport klub 26.02.2025
Nekadašnji fudbaler Galatasaraja i Čelsija Didije Drogba stao je u odbranu Žozea Murinja, posle optužbi za rasizam. Murinjo je posle remija bez golova njegovog Fenerbahčea i Galatasaraja u turskom derbiju pohvalio slovenačkog arbitra, a njegovom… »
"Kako moj tata može biti rasista?": Zbog Murinja haos u Turskoj, oglasio se slavni fudbaler
Mondo 26.02.2025
Legendarni Didije Drogba stao u zaštitu Žozea Murinja, sa kojim je imao velike uspehe u karijeri. Portugalski trener Žoze Murinjo našao se u centru pažnje nakon velikog deribja turskog fudbala, jer su čelnici Galatasaraja posle utakmice saopštili da je… »
Drogba: "Kako moj 'otac' da bude rasista?"
B92 26.02.2025
Didije Drogba, nekadašnji napadač Galatasaraja, stao je u odbranu Žozea Murinja, posle optužbi za rasizam na račun Portugalca. Trener Fenerbahčea je posle remija bez golova u derbiju pohvalio slovenačkog arbitra, a njegovom pomoćniku iz Turske poručio da… »
Vesti dana »
SRCE: Kakav je stav Ministarstva prosvete o zloupotrebi funkcije dekana Alanovića?
Moj Novi Sad pre 36 minutajoš 59 povezanih
Zelenski kritikuje Evropu: Njeno ponašanje u vezi sa odbranom kao ‘Dan mrmota’
Nedeljnik pre 1 satjoš 28 povezanih
Veliko slavlje u domu Seke Aleksić: Veljko i pevačica ne mogu da sakriju sreću, odmah se oglasila
Mondo pre 5 minutajoš 28 povezanih
Stanković: "Kao da smo igrali kod kuće! Falio je samo drugi gol..."
Sportske.net pre 6 minutajoš 34 povezane