Povezane vesti
Ovo su pravila glasanja na PZE 2025: Evo kako možete da svog favorita pošaljete u finale
Kurir 26.02.2025
Drugo polufinale "PZE 2025" održava se večeras, a na "Beoviziji 2025" nam se u toku večeri prestavilo 15 takmičara. Ovo su pravila glasanja na "PZE 2025": Glasanje traje 15 minuta.Glasa se na broj 5556 slanjem SMS poruke sa brojem pesme za koju se… »
Proglašeni finalisti pze 2025: Evo ko ulazi u finiš trke za predstavnika Srbije na Evroviziji, Maja Nikolić nije među njima
Kurir 26.02.2025
Od najnovijeg Hronološki Voditeljke su proglasile osmoro finalista, koji će se ponovo predstaviti 28. februara, a to su: Vukayla Lensy Princ Sedlar Mimi Mercedez Tam Maršali Oxajo Ivana Peters izvodi pesmu kojom je Šveđanka Lorin pobedila na… »
"Uradio sam stajlinge, a nisam dobio ni dinara": Oglasio se stilista Maje Nikolić, otkrio zašto je napustio pred pze
Mondo 26.02.2025
Stilista Maje Nikolić u novom saopštenju otkrio zašto je prekinuo saradnju sa pevačicom. Pevačica Maja Nikolić je nastupila večeras na Pesmi Evrovizije u haljini "koju je dobila od Olivere Kovačević", samo 24 sata nakon što joj je stilista s… »
"Olivera mi je donela haljine, rasplakala sam se": Maji Nikolić stilista pokupio garderobu 24 sata pred nastup
Mondo 26.02.2025
Maja Nikolić se zahvalila RTS-u na brzoj pomoći. Pevačica Maja Nikolić nastupiće večeras na Pesmi za Evroviziju, a samo 24 sata ranije, ostala je bez stiliste sa kojim je sarađivala. Nakon burne objave, u kojoj ju je bivši saradnik izvređao, Maja… »
Maja Nikolić plakala zbog Olivere Kovačević, otkrila ko joj je dao haljine: "Dobila sam tri injekcije
Telegraf 26.02.2025
Preporučujemo. Maja Nikolić doživela je veliku neprijatnost, kada joj je samo 24 sata pred večerašnji nastup na PZE stilista otkazao saradnju i ostala je bez kostima. Ona se večeras ipak pojavila na RTS, u gipsu i invalidskim kolicima uz pomoć… »
"Gospod me obukao": Šou s Majom Nikolić par sati pred PZE, ostala bez stiliste, pa spomenula Svetog Spiridona
Mondo 26.02.2025
Maja Nikolić nastupa večeras na drugoj polufinalnoj večeri izbora Pesma za Evroviziju. Pevačica Maja Nikolić nastupiće večeras na drugoj polufinalnoj večeri Pesme za Evroviziju, a njen potencijalni put ka Bazelu pratili su samo pehovi. Maja je… »
"Gospod me obukao i u slavu Boga ću izgledati kao princeza u ovom poniženom stanju" Maja Nikolić otkrila detalje nastupa na…
Kurir 26.02.2025
Malo je ostalo do druge polufinalne večeri takmičenja Pesma za Evroviziju, na kojem će se predstaviti preostalih 15 kandidata. I dok svi nestrpljivo iščekuju nastupe muzičara, Maja Nikolić je u jeku priprema odlučila da otkrije nekoliko detalja o… »
„Gospod me obukao i u slavu Boga ću izgledati kao princeza u ovom poniženom stanju“: Maja Nikolić za Nova.rs pred…
Nova 26.02.2025
Pevačica Maja Nikolić oglasila se za Nova.rs pred večerašnje polufinale "Pesme za Evroviziju" tokom kojeg će izvesti pesmu "Žali srce moje". Maja je pre nekoliko dana polomila nogu, a sad otkriva da neće menjati planiranu koreografiju. „Nisam… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Gotov sastanak rektora Đokića i premijera Macuta: Dekan Hemijskog jednom rečju opisao kakav je bio susret
Nova pre 4 minutajoš 19 povezanih

Marta Kos u Novom Sadu – odala poštu stradalima, sastala se sa studentima
RTS pre 47 minutajoš 25 povezanih

Ekskluzivno! Rektor stigao u zgradu Vlade na sastanak s premijerom: Potvrđeno pisanje Kurira - tri Đokićeva saradnika prisustvovaće dijalogu (foto)
Kurir pre 2 satajoš 15 povezanih

Drugi dan posete Marte Kos Srbiji: Komesarka sa predstavnicima opozicije o medijima i odnosima vlade i univerziteta
Euronews pre 1 satjoš 30 povezanih

U Srbiji u martu manje dolazaka i noćenja turista nego u isto vreme 2024. godine
Vesti online pre 41 minutajoš 28 povezanih