Povezane vesti

Drugo polufinale pze 2025: Mimi Mercedez napravila "Turbo žurku", Maja Nikolić plesala s gipsom na nozi, sve na sceni sve…

Drugo polufinale pze 2025: Mimi Mercedez napravila "Turbo žurku", Maja Nikolić plesala s gipsom na nozi, sve na sceni sve…

Kurir pre 15 minuta
Od najnovijeg Hronološki Vukayla izvodi pesmu "MASK". U pitanju je energična pesma, a Vukaylini i kostimi njenih plesača su ekscentrični. Bend Oxajo se predstavlja pesmom "MaMa". Mimi Mercedez, koja se izdvojila kao jedan od favorita ove godine… »
"Olivera mi je donela haljine, rasplakala sam se": Maji Nikolić stilista pokupio garderobu 24 sata pred nastup

"Olivera mi je donela haljine, rasplakala sam se": Maji Nikolić stilista pokupio garderobu 24 sata pred nastup

Mondo pre 2 sata
Maja Nikolić se zahvalila RTS-u na brzoj pomoći. Pevačica Maja Nikolić nastupiće večeras na Pesmi za Evroviziju, a samo 24 sata ranije, ostala je bez stiliste sa kojim je sarađivala. Nakon burne objave, u kojoj ju je bivši saradnik izvređao, Maja… »
Maja Nikolić plakala zbog Olivere Kovačević, otkrila ko joj je dao haljine: "Dobila sam tri injekcije

Maja Nikolić plakala zbog Olivere Kovačević, otkrila ko joj je dao haljine: "Dobila sam tri injekcije

Telegraf pre 2 sata
Preporučujemo. Maja Nikolić doživela je veliku neprijatnost, kada joj je samo 24 sata pred večerašnji nastup na PZE stilista otkazao saradnju i ostala je bez kostima. Ona se večeras ipak pojavila na RTS, u gipsu i invalidskim kolicima uz pomoć… »
"Gospod me obukao": Šou s Majom Nikolić par sati pred PZE, ostala bez stiliste, pa spomenula Svetog Spiridona

"Gospod me obukao": Šou s Majom Nikolić par sati pred PZE, ostala bez stiliste, pa spomenula Svetog Spiridona

Mondo pre 5 sati
Maja Nikolić nastupa večeras na drugoj polufinalnoj večeri izbora Pesma za Evroviziju. Pevačica Maja Nikolić nastupiće večeras na drugoj polufinalnoj večeri Pesme za Evroviziju, a njen potencijalni put ka Bazelu pratili su samo pehovi. Maja je… »
"Gospod me obukao i u slavu Boga ću izgledati kao princeza u ovom poniženom stanju" Maja Nikolić otkrila detalje nastupa na…

"Gospod me obukao i u slavu Boga ću izgledati kao princeza u ovom poniženom stanju" Maja Nikolić otkrila detalje nastupa na…

Kurir pre 6 sati
Malo je ostalo do druge polufinalne večeri takmičenja Pesma za Evroviziju, na kojem će se predstaviti preostalih 15 kandidata. I dok svi nestrpljivo iščekuju nastupe muzičara, Maja Nikolić je u jeku priprema odlučila da otkrije nekoliko detalja o… »
„Gospod me obukao i u slavu Boga ću izgledati kao princeza u ovom poniženom stanju“: Maja Nikolić za Nova.rs pred…

„Gospod me obukao i u slavu Boga ću izgledati kao princeza u ovom poniženom stanju“: Maja Nikolić za Nova.rs pred…

Nova pre 7 sati
Pevačica Maja Nikolić oglasila se za Nova.rs pred večerašnje polufinale "Pesme za Evroviziju" tokom kojeg će izvesti pesmu "Žali srce moje". Maja je pre nekoliko dana polomila nogu, a sad otkriva da neće menjati planiranu koreografiju. „Nisam… »

Vesti dana »