Повезане вести

"Од Маје Николић динар нисам добио!" Огласио се певачицин стилиста и открио зашто ју је напустио пред ПЗЕ

"Од Маје Николић динар нисам добио!" Огласио се певачицин стилиста и открио зашто ју је напустио пред ПЗЕ

Курир 26.02.2025
Све је изненадила вест да је стилиста Маје Николић отказао сарадњу са певачицом, тик пред њен наступ у другој полуфиналној вечери музичког такмичења "Песма за Евровзију". Сада је у саопштењу открио нове детаље. „Ја сам Урош… »
"Горе" друштвене мреже због Маје Николић ФОТО/ВИДЕО

"Горе" друштвене мреже због Маје Николић ФОТО/ВИДЕО

Б92 26.02.2025
Певачица Маја Николић наступила је са својом нумером "Жали срце моје" под редним бројем 11 у другом полуфиналу избора Песме за Евровизију. Упркос повреди и гипсу који има на нози, Маја Николић је певала "Жали срце моје" пред… »
Оливера Ковачевић набавила хаљину за наступ Маји Николић након што ју је напустио стилиста, певачица открила: „Скочни зглоб…

Оливера Ковачевић набавила хаљину за наступ Маји Николић након што ју је напустио стилиста, певачица открила: „Скочни зглоб…

Нова 26.02.2025
Певачица Маја Николић вечерас наступа у другој полуфиналној вечери ПЗЕ 2025. Маја Николић је недавно сломила ногу, те ће наступити у гипсу, а јуче ју је напустио и стилиста који је био задужен за њене стајлинге. Певачица се… »
„Урадио сам стајлинге за сва њена појављивања и за то нисам добио ни динар“: Огласио се стилиста Маје Николић и открио…

„Урадио сам стајлинге за сва њена појављивања и за то нисам добио ни динар“: Огласио се стилиста Маје Николић и открио…

Нова 26.02.2025
Бивши стилиста Маје Николић, Урош Чеврљаковић се огласио за Нова.рс. Урош је напустио тим Маје Николић, а сада је открио и детаље. Његово саопштење преносимо у целости. „Ја сам Урош Чеврљаковиц. Имам 26 година. Бавим се 5… »
"Сине, сними ово": Маја Николић не може да верује шта је дочекало пред ПЗЕ ФОТО/ВИДЕО

"Сине, сними ово": Маја Николић не може да верује шта је дочекало пред ПЗЕ ФОТО/ВИДЕО

Б92 26.02.2025
Певачица Маја Николић открила је новинарима и публици своје утиске пред наступ на Песми за Евровизију, као и да ли ће моћи да наступи уз сломљену ногу. "Никада нисам имала оволико новинара, сине, сними ово. Мени је част да су… »
Тања Бањанин о Наташи Којић: "Било је тужно, да сам ја у жирију..." ФОТО

Тања Бањанин о Наташи Којић: "Било је тужно, да сам ја у жирију..." ФОТО

Б92 26.02.2025
Певачица Тања Бањанин једна је од такмичара који наступају у другој полуфиналној вечери Песме за Евровизију. Тања се обратила медијима пре такмичења ПЗЕ и открила каква очекивања има. Друго полуфинале пратите на нашем Блогу… »
Мају Николић откачио стилиста због 800 €, али се снашла! Ево како изгледа пред почетак такмичења: Оливера Ковачевић ме је…

Мају Николић откачио стилиста због 800 €, али се снашла! Ево како изгледа пред почетак такмичења: Оливера Ковачевић ме је…

Курир 26.02.2025
Певачица Маја Николић наступиће вечерас на другој полуфиналној вечери Песме за Евровизију, а њен потенцијални пут ка Базелу пратили су само пехови. Маја је прво поломила скочни зглоб, а мање од 24 сата пред излазак на бину ПЗЕ… »
Син Маје Николић први пут пред камерама: Певачица с Лазаром (18) у емисији, сипала му ракију да наздраве

Син Маје Николић први пут пред камерама: Певачица с Лазаром (18) у емисији, сипала му ракију да наздраве

Мондо 26.02.2025
Певачица Маја Николић с млађим сином Лазаром у популарном подкасту. Млађи син певачице Маје Николић, Лазар Кандић, последњих дана не одваја се од своје мајке. Он јој је неизмерна подршка пред вечерашњи наступ у другом… »
„Мој син је Србин и пије ракију“: Ово је наследник Маје Николић – ретко га виђамо у јавности, а сад јој је највећа подршка на…

„Мој син је Србин и пије ракију“: Ово је наследник Маје Николић – ретко га виђамо у јавности, а сад јој је највећа подршка на…

Нова 26.02.2025
Певачица Маја Николић наступиће у другој полуфиналној вечери ПЗЕ 2025. Маја Николић имала је неколико пехова, те ће на наступ морати са сломљеном ногом, а велику подршку пружа јој и њен син Лазар Кандић који се не одваја од… »
"Мој син је Србин, пије ракију" Наследник Маје Николић први пут пред камерама: У њеном је тиму за пзе, а ево шта је све рекла…

"Мој син је Србин, пије ракију" Наследник Маје Николић први пут пред камерама: У њеном је тиму за пзе, а ево шта је све рекла…

Курир 26.02.2025
Млађи син певачице Маје Николић, Лазар Кандић, последњих дана не одваја се од своје мајке. Он јој је неизмерна подршка пред вечерашњи наступ у другом полуфиналу на "Песми за Евровизију". Иако се до сада Лазар, којег је Маја… »

Вести дана »