Povezane vesti
"Od Maje Nikolić dinar nisam dobio!" Oglasio se pevačicin stilista i otkrio zašto ju je napustio pred PZE
Kurir 26.02.2025
Sve je iznenadila vest da je stilista Maje Nikolić otkazao saradnju sa pevačicom, tik pred njen nastup u drugoj polufinalnoj večeri muzičkog takmičenja "Pesma za Evrovziju". Sada je u saopštenju otkrio nove detalje. „Ja sam Uroš Čevrljakovic. Imam 26… »
"Gore" društvene mreže zbog Maje Nikolić FOTO/VIDEO
B92 26.02.2025
Pevačica Maja Nikolić nastupila je sa svojom numerom "Žali srce moje" pod rednim brojem 11 u drugom polufinalu izbora Pesme za Evroviziju. Uprkos povredi i gipsu koji ima na nozi, Maja Nikolić je pevala "Žali srce moje" pred publikom uz veliki aplauz… »
Olivera Kovačević nabavila haljinu za nastup Maji Nikolić nakon što ju je napustio stilista, pevačica otkrila: „Skočni zglob…
Nova 26.02.2025
Pevačica Maja Nikolić večeras nastupa u drugoj polufinalnoj večeri PZE 2025. Maja Nikolić je nedavno slomila nogu, te će nastupiti u gipsu, a juče ju je napustio i stilista koji je bio zadužen za njene stajlinge. Pevačica se večers pojavila u beloj… »
„Uradio sam stajlinge za sva njena pojavljivanja i za to nisam dobio ni dinar“: Oglasio se stilista Maje Nikolić i otkrio…
Nova 26.02.2025
Bivši stilista Maje Nikolić, Uroš Čevrljaković se oglasio za Nova.rs. Uroš je napustio tim Maje Nikolić, a sada je otkrio i detalje. Njegovo saopštenje prenosimo u celosti. „Ja sam Uroš Čevrljakovic. Imam 26 godina. Bavim se 5 godina poslom stiliste iz… »
"Sine, snimi ovo": Maja Nikolić ne može da veruje šta je dočekalo pred PZE FOTO/VIDEO
B92 26.02.2025
Pevačica Maja Nikolić otkrila je novinarima i publici svoje utiske pred nastup na Pesmi za Evroviziju, kao i da li će moći da nastupi uz slomljenu nogu. "Nikada nisam imala ovoliko novinara, sine, snimi ovo. Meni je čast da su ovde zbog mene", rekla je… »
Tanja Banjanin o Nataši Kojić: "Bilo je tužno, da sam ja u žiriju..." FOTO
B92 26.02.2025
Pevačica Tanja Banjanin jedna je od takmičara koji nastupaju u drugoj polufinalnoj večeri Pesme za Evroviziju. Tanja se obratila medijima pre takmičenja PZE i otkrila kakva očekivanja ima. Drugo polufinale pratite na našem Blogu UŽIVO. "Ja sam zaista… »
Maju Nikolić otkačio stilista zbog 800 €, ali se snašla! Evo kako izgleda pred početak takmičenja: Olivera Kovačević me je…
Kurir 26.02.2025
Pevačica Maja Nikolić nastupiće večeras na drugoj polufinalnoj večeri Pesme za Evroviziju, a njen potencijalni put ka Bazelu pratili su samo pehovi. Maja je prvo polomila skočni zglob, a manje od 24 sata pred izlazak na binu PZE, ostala je bez stiliste… »
Sin Maje Nikolić prvi put pred kamerama: Pevačica s Lazarom (18) u emisiji, sipala mu rakiju da nazdrave
Mondo 26.02.2025
Pevačica Maja Nikolić s mlađim sinom Lazarom u popularnom podkastu. Mlađi sin pevačice Maje Nikolić, Lazar Kandić, poslednjih dana ne odvaja se od svoje majke. On joj je neizmerna podrška pred večerašnji nastup u drugom polufinalu na "Pesmi za… »
„Moj sin je Srbin i pije rakiju“: Ovo je naslednik Maje Nikolić – retko ga viđamo u javnosti, a sad joj je najveća podrška na…
Nova 26.02.2025
Pevačica Maja Nikolić nastupiće u drugoj polufinalnoj večeri PZE 2025. Maja Nikolić imala je nekoliko pehova, te će na nastup morati sa slomljenom nogom, a veliku podršku pruža joj i njen sin Lazar Kandić koji se ne odvaja od majke. Maja je Lazara dobila… »
"Moj sin je Srbin, pije rakiju" Naslednik Maje Nikolić prvi put pred kamerama: U njenom je timu za pze, a evo šta je sve rekla…
Kurir 26.02.2025
Mlađi sin pevačice Maje Nikolić, Lazar Kandić, poslednjih dana ne odvaja se od svoje majke. On joj je neizmerna podrška pred večerašnji nastup u drugom polufinalu na "Pesmi za Evroviziju". Iako se do sada Lazar, kojeg je Maja dobila u braku s Vukom… »
Vesti dana »

Kragujevac: Vremenska prognoza za narednu sedmicu (od 25. do 31. avgusta)
Pressek pre 36 minutajoš 11 povezanih

Predsednik Vučić danas predstavlja nove mere Za bolji standard građana, primena kreće 1. septembra
Dnevnik pre 21 minutajoš 7 povezanih

Zelenski uveo nove pakete sankcija firmama i pojedincima koji podržavaju Rusiju: "Treba da osete pritisak sveta"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana