Povezane vesti
Gaćinović: Sa dosta optimizma putujemo u Kragujevac
Radio sto plus 26.02.2025
“Možda smo malo hendikepirani jer smo pre dva dana imali utakmicu. S druge strane, domaćin je igrao u petak i imamo je par dana više za odmor. Tako je bilo i pred prošlo kolo, samo što je tada TSC igrao u Poljskoj, a mi imali čitavu sedmicu. Znači da… »
Gaćinović: Sa dosta optimizma putujemo u Kragujevac
RTV Novi Pazar 26.02.2025
Trener fudbalera Novog Pazara Vladimir Gaćinović rekao je danas da njegova ekipa sa dosta optimizma i samopouzdanja putuje u Kragujevac, gde će u 25. kolu Super lige Srbije igrati protiv Radničkog 1923. “Možda smo malo hendikepirani jer smo pre dva dana… »
Dudić: Peku nas porazi od Novog Pazara, daćemo sve od sebe da se revanširamo
Radio sto plus 26.02.2025
On je na konferenciji za novinare rekao da ceni Novi Pazar koji, kako je ocenio, ima par vrhunskih pojedinaca u svojim redovima. “Tu, pre svega, mislim na Adema Ljajića, koji je po mom mišljenju najbolji igrač Super lige. Mislim da je njegov uticaj na… »
Vesti dana »

RHMZ upozorava na jake pljuskove, grad i olujni vetar širom Srbije uz najavu osveženja krajem septembra
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 38 povezanih

Poljoprivrednici najavili protest zbog neispunjenih zahteva: Traže pomoć države i niže cene goriva
Serbian News Media pre 1 satjoš 10 povezanih

Jumko i Komrad platili 120.000 za prevoz radnika na skup naprednjaka u Vranjskoj Banji
Vranje news pre 5 satijoš 8 povezanih

Čović potvrdio da Pešić od 30. septembra neće biti selektor košarkaške reprezentacije
Radio sto plus pre 1 satjoš 21 povezana