Povezane vesti
Gaćinović: Sa dosta optimizma putujemo u Kragujevac
Radio sto plus 26.02.2025
“Možda smo malo hendikepirani jer smo pre dva dana imali utakmicu. S druge strane, domaćin je igrao u petak i imamo je par dana više za odmor. Tako je bilo i pred prošlo kolo, samo što je tada TSC igrao u Poljskoj, a mi imali čitavu sedmicu. Znači da… »
Gaćinović: Sa dosta optimizma putujemo u Kragujevac
RTV Novi Pazar 26.02.2025
Trener fudbalera Novog Pazara Vladimir Gaćinović rekao je danas da njegova ekipa sa dosta optimizma i samopouzdanja putuje u Kragujevac, gde će u 25. kolu Super lige Srbije igrati protiv Radničkog 1923. “Možda smo malo hendikepirani jer smo pre dva dana… »
Dudić: Peku nas porazi od Novog Pazara, daćemo sve od sebe da se revanširamo
Radio sto plus 26.02.2025
On je na konferenciji za novinare rekao da ceni Novi Pazar koji, kako je ocenio, ima par vrhunskih pojedinaca u svojim redovima. “Tu, pre svega, mislim na Adema Ljajića, koji je po mom mišljenju najbolji igrač Super lige. Mislim da je njegov uticaj na… »
Vesti dana »

RHMZ upozorava da se sutra u Srbiji očekuju lokalne nepogode sa gradom i jakim vetrom
RTV pre 46 minutajoš 12 povezanih

I dalje u vazduhu povećana koncentracija polena ambrozije: Evo kada se očekuje bolja situacija
Radio 021 pre 1 danjoš 11 povezanih

Neredi u Nepalu: Vojska na ulicama, protesti su 'oteti', tvrdi Generacija Z
BBC News pre 26 minutajoš 35 povezanih

Zaključci diskusije u EP o Srbiji staju u šest tačaka: Kolike su izvesne sankcije Vučiću?
Radio 021 pre 4 satijoš 5 povezanih

Srbija-Engleska: Brodolom i incidenti na tribinama - u fotografijama
BBC News pre 21 minutajoš 62 povezane