Povezane vesti
Vujošević bez zadrške o ''pijanoj bandi na podijumu''!
Sportske.net 26.02.2025
U najnovijem izdanju sve popularnijeg ''Kida show'' programa na '' Sportklubu'', uz stalnog gosta Duška Vujoševića učestvovali su i Relja Popović, Marko Novičić i Fahrudin Omerović, a oštre reči legendarnog košarkaškog trenera već se uveliko komentarišu… »
Duško Vujošević o proslavi košarkaša Srbije na OI: „Ne sviđa mi se izlaženje pijane bande…“
Nova 26.02.2025
Duško Vujošević, legendarni košarkaški trener, prisetio se čuvene dodele medalja na Olimpijskim igrama u Parizu prošle godine. U emisiji „KIDA show“, Vujošević je u prisustvu voditelja Marka Novičića i muzičara Relje Popovića komentarisao košarkašku… »
Vujošević: "Ne sviđa mi se izlaženje pijane bande na dodelu medalja"
B92 26.02.2025
Košarkaški trener Duško Vujošević prokomentarisao je ponašanje srpskih reprezentativaca poslednjeg dana takmičenja na Olimpijskim igrama u Parizu. "Orlovi" su osvojili bronzu, pobedom nad Nemačkom, da bi na svečanu ceremoniju dodelje medalja došli… »
Sećanje na Mišu Tumbasa: Mogao je da utiša ceo stadion (VIDEO)
Sport klub 26.02.2025
Gosti nove, 15. po redu, epizode emisije Kida Show, uz domaćina Duška Vujoševića bili su Relja Popović, Marko Novičić i Fahrudin Omerović. Sve goste povezuju anegdote sa legendarnim navijačem Partizana Mišom Tumbasom pa je i njemu bio posvećen jedan deo… »
„Ne sviđa mi se izlaženje pijane bande na dodelu medalja“
Sport klub 26.02.2025
Gosti nove, 15. po redu, epizode emisije Kida Show, uz domaćina Duška Vujoševića bili su Relja Popović, Marko Novičić i Fahrudin Omerović. Emisiju smo otvorili pričom o reprezentaciji Srbije i uspešno završenim kvalifiacijama za Eurobasket. Našalio se… »
Vesti dana »

Protest "Pravda spava, vi nećete": Šetnja Ulicom vojvode Stepe, bez blokade Autokomande
Insajder pre 1 satjoš 23 povezane

Devet meseci od pada nadstrešnice: Priveden Momirović, osumnjičen i Vesić
BBC News pre 5 satijoš 23 povezane

„Putevi Srbije“ upozoravaju na novu prevaru: Ne otvarajte link iz SMS poruke
Nova pre 59 minutajoš 26 povezanih

U Beogradu nevreme samo što nije počelo: Ponovo se oglasio RHMZ, ovi delovi Srbije su sledeći na udaru
Mondo pre 1 satjoš 66 povezanih