Повезане вести

Вујошевић без задршке о ''пијаној банди на подијуму''!

Вујошевић без задршке о ''пијаној банди на подијуму''!

Спортске.нет 26.02.2025
У најновијем издању све популарнијег ''Кида схов'' програма на '' Спортклубу'', уз сталног госта Душка Вујошевића учествовали су и Реља Поповић, Марко Новичић и Фахрудин Омеровић, а оштре речи легендарног кошаркашког тренера… »
Душко Вујошевић о прослави кошаркаша Србије на ОИ: „Не свиђа ми се излажење пијане банде…“

Душко Вујошевић о прослави кошаркаша Србије на ОИ: „Не свиђа ми се излажење пијане банде…“

Нова 26.02.2025
Душко Вујошевић, легендарни кошаркашки тренер, присетио се чувене доделе медаља на Олимпијским играма у Паризу прошле године. У емисији „КИДА схов“, Вујошевић је у присуству водитеља Марка Новичића и музичара Реље Поповића… »
Вујошевић: "Не свиђа ми се излажење пијане банде на доделу медаља"

Вујошевић: "Не свиђа ми се излажење пијане банде на доделу медаља"

Б92 26.02.2025
Кошаркашки тренер Душко Вујошевић прокоментарисао је понашање српских репрезентативаца последњег дана такмичења на Олимпијским играма у Паризу. "Орлови" су освојили бронзу, победом над Немачком, да би на свечану церемонију… »
Сећање на Мишу Тумбаса: Могао је да утиша цео стадион (ВИДЕО)

Сећање на Мишу Тумбаса: Могао је да утиша цео стадион (ВИДЕО)

Спорт клуб 26.02.2025
Гости нове, 15. по реду, епизоде емисије Кида Схов, уз домаћина Душка Вујошевића били су Реља Поповић, Марко Новичић и Фахрудин Омеровић. Све госте повезују анегдоте са легендарним навијачем Партизана Мишом Тумбасом па је и… »
„Не свиђа ми се излажење пијане банде на доделу медаља“

„Не свиђа ми се излажење пијане банде на доделу медаља“

Спорт клуб 26.02.2025
Гости нове, 15. по реду, епизоде емисије Кида Схов, уз домаћина Душка Вујошевића били су Реља Поповић, Марко Новичић и Фахрудин Омеровић. Емисију смо отворили причом о репрезентацији Србије и успешно завршеним квалифиацијама за… »

Вести дана »