Povezane vesti

Labović: Žao mi je što sa 20 godina nisam batalio košarku

Labović: Žao mi je što sa 20 godina nisam batalio košarku

Sport klub pre 5 sati
Nekadašnji košarkaški reprezentativac Srbije Dragan Labović u podkastu "Jao Mile" govorio je o košarkaškoj karijeri, ali i o mnogim detaljima privatnog života i to koliko je stresan bio njegov životni put. Bio je proglašen velikim talentom dok je… »
"Bio sam na f odeljenju, vezivali su me": Dragan Labović o najtežem životnom trenutku

"Bio sam na f odeljenju, vezivali su me": Dragan Labović o najtežem životnom trenutku

Mondo pre 6 sati
Košarkaš Dragan Labović je nakon igračke karijere napravio nekoliko incidenata i završio u psihijatrijskoj ustanovi. Nekadašnji košarkaški reprezentativac Dragan Labović poslednjih godina nije bio često prisutan u medijima, a kada god se pisalo… »
Javno vređao Dudu Ivkovića, pretukao taksistu i oteo mu auto: Poznatog srpskog košarkaša danas ne prepoznaju

Javno vređao Dudu Ivkovića, pretukao taksistu i oteo mu auto: Poznatog srpskog košarkaša danas ne prepoznaju

Mondo pre 15 sati
Dragan Labović pojavio se prvi put u javnosti posle mnogo godina. Bivši srpski košarkaš Dragan Labović pojavio se u podkastu "Jao Mile" i malo ko ga je prepoznao posle velikih problema koje je prošao ne samo prethodnih godina već i tokom karijere… »

Vesti dana »