Povezane vesti

Vučić stigao u Banja Luku: Srbija i ja lično ćemo uvek biti uz Republiku Srpsku

Vučić stigao u Banja Luku: Srbija i ja lično ćemo uvek biti uz Republiku Srpsku

Danas pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je večeras u Banja Luku, nakon što se zaputio u taj grad posle održane hitne sednice Saveta za nacionalnu bezbednost. On je u Banjaluci dočekan ispred Palate Republike, gde se okupio veliki broj građana… »
"Donose odluke bez prava i pravde": Vučić se obratio iz Banjaluke pre sastanka s Dodikom: Savetovali su me da ne dolazim…

"Donose odluke bez prava i pravde": Vučić se obratio iz Banjaluke pre sastanka s Dodikom: Savetovali su me da ne dolazim…

Blic pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras u Banjaluci da će Srbija i on lično uvek biti uz Republiku Srpsku, ma kakve bile njene odluke. Vučić je rekao da je ovo težak dan za celokupan srpski narod, jer je napadnuta Republika Srpska… »
"Podrška Srbije i Vučića je važna": Dodik se obratio građanima pre sastanka sa predsednikom Srbije

"Podrška Srbije i Vučića je važna": Dodik se obratio građanima pre sastanka sa predsednikom Srbije

Blic pre 6 sati
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik dočekao je večeras ispred Palate Republike u Banjaluci predsednika Srbije Aleksandra Vučića i istakao da je njegova i podrška Srbije važna za RS koja želi da sačuva svoja ustavna prava. Dodik je zahvalio… »

Vesti dana »