Повезане вести

"Доносе одлуке без права и правде": Вучић се обратио из Бањалуке пре састанка с Додиком: Саветовали су ме да не долазим одмах…

"Доносе одлуке без права и правде": Вучић се обратио из Бањалуке пре састанка с Додиком: Саветовали су ме да не долазим одмах…

Блиц 26.02.2025
Председник Србије Александар Вучић поручио је вечерас у Бањалуци да ће Србија и он лично увек бити уз Републику Српску, ма какве биле њене одлуке. Вучић је рекао да је ово тежак дан за целокупан српски народ, јер је нападнута… »
Вучић стигао у Бања Луку: Србија и ја лично ћемо увек бити уз Републику Српску

Вучић стигао у Бања Луку: Србија и ја лично ћемо увек бити уз Републику Српску

Данас 26.02.2025
Председник Србије Александар Вучић стигао је вечерас у Бања Луку, након што се запутио у тај град после одржане хитне седнице Савета за националну безбедност. Он је у Бањалуци дочекан испред Палате Републике, где се окупио… »
"Подршка Србије и Вучића је важна": Додик се обратио грађанима пре састанка са председником Србије

"Подршка Србије и Вучића је важна": Додик се обратио грађанима пре састанка са председником Србије

Блиц 26.02.2025
Председник Републике Српске Милорад Додик дочекао је вечерас испред Палате Републике у Бањалуци председника Србије Александра Вучића и истакао да је његова и подршка Србије важна за РС која жели да сачува своја уставна права… »

Вести дана »