Povezane vesti
Ovo je haljina koju je maja Nikolić dobila od RTS: U ovom izdanju će izaći na scenu PZE 2025: Dubok šlic, cela u cirkonima
Blic 27.02.2025
Maja Nikolić večeras nastupa u drugom polufinalu "PZE 2025", a pre početka takmičenja otkrila je da joj je Olivera Kovačević poklonila tri haljine za nastup na Beoviziji. Maja Nikolić je odlučila da za nastup na " Beoviziji 2025" obuče dugu, belu haljinu… »
"Tražio mi je 150 evra po danu, a ja sam saznala da donosi materijal iz Pirota" Maja Nikolić otkrila sve o odlasku saradnika…
Kurir 27.02.2025
Pevačica Maja Nikolić ostala je bez stiliste, a ujedno i kostima i to samo 24 sata pred svoj nastup na ''Pesmi za Evroviziju''. Naime, njen saradnik se oglasio na mrežama i saopštio da je otkazao saradnju s njom, ističući da je neprofesionalna. -… »
(Video) Rts obukao maju Nikolić za PZE 2025: Pevačica u suzama zbog Olivere Kovačević: "To mi je najveći poklon"
Blic 27.02.2025
Maja Nikolić večeras nastupa u drugom polufinalu "PZE 2025". Saradnik Maje Nikolić, odnosno stilista otkazao joj je saradnju 24 sata pred početak Beovizije 2025, a Maja je sada otkrila da joj je Olivera Kovačević pozajmila haljine za nastup. - Ovo mi… »
"Tražio mi je 150 evra po danu, plus pare za taksi": Maja Nikolić odlučila da iznese sve u javnost: "Sve je stizalo iz…
Blic 27.02.2025
Poznata pevačica Maja Nikolić ostala je bez stiliste, a ujedno i kostima, i to samo 24 sata pred svoj nastup na "Pesmi za Evroviziju 2025". Naime, Majin saradnik Uroš Čevrljaković se oglasio na mrežama i saopštio da je otkazao saradnju s njom, ističući… »
Olivera Kovačević dobila Lukasa na sudu: Duguje joj 80.000, spomenula i "namešteno glasanje" o kom je pričala Maja
Mondo 27.02.2025
Olivera Kovačević se obratila novinarima nakon održane druge polufinalne večeri PZE. Drugo polufinalno veče Pesme za Evroviziju donelo je brojna iznenađenja, te se u finale nisu plasirali neki takmičari koji su smatrali da su favoriti poput Maje Nikolić… »
"Lukas treba da mi isplati 80 hiljada": Olivera Kovačević otkrila da li će se obratiti sudskim izvršiteljima, a evo šta kaže o…
Blic 27.02.2025
Glavna urednica "PZE 2025" Olivera Kovačević je, nakon završenog drugog polufinala, progovorila o Maji Nikolić, koja nije uspela da se plasira u finale takmičenja, ali i folkeru Aci Lukasu, koji je svojevremeno bio u trci za srpskog prestavnika na… »
"Lukas treba da mi isplati 80.000" Olivera Kovačević otkrila da li će se obratiti sudskim izvršiteljima, a evo šta kaže što…
Kurir 27.02.2025
Olivera Kovačević, nakon završenog drugog polufinala PZE, progovorila je o Aci Lukasu i t užbama koje je podnela protiv pevača Aleksandra Vuksanovića, Ace Lukasa, a u vezi sa organizacijom i glasanjem na festivalu "Pesma za Evroviziju 22". - Ja sam bila… »
Maja Nikolić razočarana! Pevačica nije uspela da se plasira u finale pze, ne može da sakrije gorčinu sa lica... Evo šta je…
Kurir 27.02.2025
U drugoj polufinalnoj večeri festivala " Pesma za Evroviziju", izabrano je još osam finalista koji će se 28. februara boriti za mesto predstavnika Srbije na „Evrosongu" u Bazelu. Maja Nikolić noćas je učestvovala na takmičenju Pesma za Evroviziju, ali… »
"Devojke sa RTS-a su me oblačile kad sam išla u wc" Maja Nikolić šokirala na PZE, pa otkrila:"Moram na operaciju"
Blic 26.02.2025
Maja Nikolić večeras nastupa u drugom polufinalu "PZE 2025". Saradnik Maje Nikolić, odnosno stilista otkazao joj je saradnju 24 sata pred početak Beovizije 2025, a Maja je sada otkrila da joj je Olivera Kovačević pozajmila haljine za nastup. Pevačica je… »
Vesti dana »

Siner se plasirao u polufinale Vimbldona uprkos očiglednoj povredi lakta
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

"Ugostio sam dragog gosta" Dodik: Prijatan razgovor sa Macutom o mnogim pitanjima u vezi s našim narodom
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Karambol na: Auto-putu, stvaraju se zastoji Dva teška udesa na samo nekoliko kilometara: Automobili uništeni, policija na terenu (foto)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Ministarstvo informisanja i telekomunikacija osudilo napad na kuću Dragana J. Vučićevića
Danas pre 5 satijoš 1 povezana