Повезане вести
Ово је хаљина коју је маја Николић добила од РТС: У овом издању ће изаћи на сцену ПЗЕ 2025: Дубок шлиц, цела у цирконима
Блиц 27.02.2025
Маја Николић вечерас наступа у другом полуфиналу "ПЗЕ 2025", а пре почетка такмичења открила је да јој је Оливера Ковачевић поклонила три хаљине за наступ на Беовизији. Маја Николић је одлучила да за наступ на " Беовизији 2025"… »
"Тражио ми је 150 евра по дану, а ја сам сазнала да доноси материјал из Пирота" Маја Николић открила све о одласку сарадника…
Курир 27.02.2025
Певачица Маја Николић остала је без стилисте, а уједно и костима и то само 24 сата пред свој наступ на ''Песми за Евровизију''. Наиме, њен сарадник се огласио на мрежама и саопштио да је отказао сарадњу с њом, истичући да је… »
(Видео) Ртс обукао мају Николић за ПЗЕ 2025: Певачица у сузама због Оливере Ковачевић: "То ми је највећи поклон"
Блиц 27.02.2025
Маја Николић вечерас наступа у другом полуфиналу "ПЗЕ 2025". Сарадник Маје Николић, односно стилиста отказао јој је сарадњу 24 сата пред почетак Беовизије 2025, а Маја је сада открила да јој је Оливера Ковачевић позајмила… »
"Тражио ми је 150 евра по дану, плус паре за такси": Маја Николић одлучила да изнесе све у јавност: "Све је стизало из…
Блиц 27.02.2025
Позната певачица Маја Николић остала је без стилисте, а уједно и костима, и то само 24 сата пред свој наступ на "Песми за Евровизију 2025". Наиме, Мајин сарадник Урош Чеврљаковић се огласио на мрежама и саопштио да је отказао… »
Оливера Ковачевић добила Лукаса на суду: Дугује јој 80.000, споменула и "намештено гласање" о ком је причала Маја
Мондо 27.02.2025
Оливера Ковачевић се обратила новинарима након одржане друге полуфиналне вечери ПЗЕ. Друго полуфинално вече Песме за Евровизију донело је бројна изненађења, те се у финале нису пласирали неки такмичари који су сматрали да су… »
"Лукас треба да ми исплати 80 хиљада": Оливера Ковачевић открила да ли ће се обратити судским извршитељима, а ево шта каже о…
Блиц 27.02.2025
Главна уредница "ПЗЕ 2025" Оливера Ковачевић је, након завршеног другог полуфинала, проговорила о Маји Николић, која није успела да се пласира у финале такмичења, али и фолкеру Аци Лукасу, који је својевремено био у трци за… »
"Лукас треба да ми исплати 80.000" Оливера Ковачевић открила да ли ће се обратити судским извршитељима, а ево шта каже што…
Курир 27.02.2025
Оливера Ковачевић, након завршеног другог полуфинала ПЗЕ, проговорила је о Аци Лукасу и т ужбама које је поднела против певача Александра Вуксановића, Аце Лукаса, а у вези са организацијом и гласањем на фестивалу "Песма за… »
Маја Николић разочарана! Певачица није успела да се пласира у финале пзе, не може да сакрије горчину са лица... Ево шта је…
Курир 27.02.2025
У другој полуфиналној вечери фестивала " Песма за Евровизију", изабрано је још осам финалиста који ће се 28. фебруара борити за место представника Србије на „Евросонгу" у Базелу. Маја Николић ноћас је учествовала на такмичењу… »
"Девојке са РТС-а су ме облачиле кад сам ишла у вц" Маја Николић шокирала на ПЗЕ, па открила:"Морам на операцију"
Блиц 26.02.2025
Маја Николић вечерас наступа у другом полуфиналу "ПЗЕ 2025". Сарадник Маје Николић, односно стилиста отказао јој је сарадњу 24 сата пред почетак Беовизије 2025, а Маја је сада открила да јој је Оливера Ковачевић позајмила… »
Вести дана »
Ево где можете да гледате уживо ТВ пренос кошаркаша Црвена звезда - Монако у 11. колу Евролиге
Телеграф пре 9 минутајош 5 повезаних
Министарство финансија представља макроекономски модел за пензијски систем
РТВ пре 29 минутајош 1 повезана