Povezane vesti

"Devojke sa RTS-a su me oblačile kad sam išla u wc" Maja Nikolić šokirala na PZE, pa otkrila:"Moram na operaciju"

"Devojke sa RTS-a su me oblačile kad sam išla u wc" Maja Nikolić šokirala na PZE, pa otkrila:"Moram na operaciju"

Blic pre 5 sati
Maja Nikolić večeras nastupa u drugom polufinalu "PZE 2025". Saradnik Maje Nikolić, odnosno stilista otkazao joj je saradnju 24 sata pred početak Beovizije 2025, a Maja je sada otkrila da joj je Olivera Kovačević pozajmila haljine za nastup… »
Ovo je haljina koju je maja Nikolić dobila od RTS: U ovom izdanju će izaći na scenu PZE 2025: Dubok šlic, cela u cirkonima

Ovo je haljina koju je maja Nikolić dobila od RTS: U ovom izdanju će izaći na scenu PZE 2025: Dubok šlic, cela u cirkonima

Blic pre 6 sati
Maja Nikolić večeras nastupa u drugom polufinalu "PZE 2025", a pre početka takmičenja otkrila je da joj je Olivera Kovačević poklonila tri haljine za nastup na Beoviziji. Maja Nikolić je odlučila da za nastup na " Beoviziji 2025" obuče dugu, belu… »
(Video) Rts obukao maju Nikolić za PZE 2025: Pevačica u suzama zbog Olivere Kovačević: "To mi je najveći poklon"

(Video) Rts obukao maju Nikolić za PZE 2025: Pevačica u suzama zbog Olivere Kovačević: "To mi je najveći poklon"

Blic pre 6 sati
Maja Nikolić večeras nastupa u drugom polufinalu "PZE 2025". Saradnik Maje Nikolić, odnosno stilista otkazao joj je saradnju 24 sata pred početak Beovizije 2025, a Maja je sada otkrila da joj je Olivera Kovačević pozajmila haljine za nastup. - Ovo… »

Vesti dana »