Povezane vesti
Ovo je haljina koju je maja Nikolić dobila od RTS: U ovom izdanju će izaći na scenu PZE 2025: Dubok šlic, cela u cirkonima
Blic 27.02.2025
Maja Nikolić večeras nastupa u drugom polufinalu "PZE 2025", a pre početka takmičenja otkrila je da joj je Olivera Kovačević poklonila tri haljine za nastup na Beoviziji. Maja Nikolić je odlučila da za nastup na " Beoviziji 2025" obuče dugu, belu haljinu… »
"Tražio mi je 150 evra po danu, a ja sam saznala da donosi materijal iz Pirota" Maja Nikolić otkrila sve o odlasku saradnika…
Kurir 27.02.2025
Pevačica Maja Nikolić ostala je bez stiliste, a ujedno i kostima i to samo 24 sata pred svoj nastup na ''Pesmi za Evroviziju''. Naime, njen saradnik se oglasio na mrežama i saopštio da je otkazao saradnju s njom, ističući da je neprofesionalna. -… »
(Video) Rts obukao maju Nikolić za PZE 2025: Pevačica u suzama zbog Olivere Kovačević: "To mi je najveći poklon"
Blic 27.02.2025
Maja Nikolić večeras nastupa u drugom polufinalu "PZE 2025". Saradnik Maje Nikolić, odnosno stilista otkazao joj je saradnju 24 sata pred početak Beovizije 2025, a Maja je sada otkrila da joj je Olivera Kovačević pozajmila haljine za nastup. - Ovo mi… »
"Tražio mi je 150 evra po danu, plus pare za taksi": Maja Nikolić odlučila da iznese sve u javnost: "Sve je stizalo iz…
Blic 27.02.2025
Poznata pevačica Maja Nikolić ostala je bez stiliste, a ujedno i kostima, i to samo 24 sata pred svoj nastup na "Pesmi za Evroviziju 2025". Naime, Majin saradnik Uroš Čevrljaković se oglasio na mrežama i saopštio da je otkazao saradnju s njom, ističući… »
Olivera Kovačević dobila Lukasa na sudu: Duguje joj 80.000, spomenula i "namešteno glasanje" o kom je pričala Maja
Mondo 27.02.2025
Olivera Kovačević se obratila novinarima nakon održane druge polufinalne večeri PZE. Drugo polufinalno veče Pesme za Evroviziju donelo je brojna iznenađenja, te se u finale nisu plasirali neki takmičari koji su smatrali da su favoriti poput Maje Nikolić… »
"Lukas treba da mi isplati 80 hiljada": Olivera Kovačević otkrila da li će se obratiti sudskim izvršiteljima, a evo šta kaže o…
Blic 27.02.2025
Glavna urednica "PZE 2025" Olivera Kovačević je, nakon završenog drugog polufinala, progovorila o Maji Nikolić, koja nije uspela da se plasira u finale takmičenja, ali i folkeru Aci Lukasu, koji je svojevremeno bio u trci za srpskog prestavnika na… »
"Lukas treba da mi isplati 80.000" Olivera Kovačević otkrila da li će se obratiti sudskim izvršiteljima, a evo šta kaže što…
Kurir 27.02.2025
Olivera Kovačević, nakon završenog drugog polufinala PZE, progovorila je o Aci Lukasu i t užbama koje je podnela protiv pevača Aleksandra Vuksanovića, Ace Lukasa, a u vezi sa organizacijom i glasanjem na festivalu "Pesma za Evroviziju 22". - Ja sam bila… »
Maja Nikolić razočarana! Pevačica nije uspela da se plasira u finale pze, ne može da sakrije gorčinu sa lica... Evo šta je…
Kurir 27.02.2025
U drugoj polufinalnoj večeri festivala " Pesma za Evroviziju", izabrano je još osam finalista koji će se 28. februara boriti za mesto predstavnika Srbije na „Evrosongu" u Bazelu. Maja Nikolić noćas je učestvovala na takmičenju Pesma za Evroviziju, ali… »
"Devojke sa RTS-a su me oblačile kad sam išla u wc" Maja Nikolić šokirala na PZE, pa otkrila:"Moram na operaciju"
Blic 26.02.2025
Maja Nikolić večeras nastupa u drugom polufinalu "PZE 2025". Saradnik Maje Nikolić, odnosno stilista otkazao joj je saradnju 24 sata pred početak Beovizije 2025, a Maja je sada otkrila da joj je Olivera Kovačević pozajmila haljine za nastup. Pevačica je… »
Vesti dana »
Promenljivo i nestabilno vreme u Srbiji: Pljuskovi, grmljavina i pad temperature od sutra
Glas Zaječara pre 3 minutajoš 20 povezanih
Drama se nastavlja - vukovi izjednačili u seriji! Edvards razmontirao Sparse, Vembanjama isključen! (video)
Kurir pre 34 minutajoš 20 povezanih
Kraj! "Potpuno neprihvatljivo, hvala na pažnji" Tramp "upravo pročitao odgovor takozvanih iranskih 'predstavnika'" na američki predlog za kraj rata, šta sledi?
Kurir pre 38 minutajoš 14 povezanih
Još jedan putnik sa "Kruzera smrti" pozitivan na hantavirus Drama se nastavlja, haos u Evropi nakon iskrcavanja: I Poljak hitno stavljen pod nadzor!
Blic pre 38 minutajoš 11 povezanih
AMSS: Na prilazima većim gradovima saobraćaj je pojačan na početku radne sedmice
RTV pre 2 satajoš 7 povezanih