Повезане вести

"У шоку сам! Жао ми је" Такмичарка ПЗЕ 2025 проговорила о Маји Николић и неуспеху: "То да ли је гласање фер или не..."

"У шоку сам! Жао ми је" Такмичарка ПЗЕ 2025 проговорила о Маји Николић и неуспеху: "То да ли је гласање фер или не..."

Блиц 27.02.2025
Најмлађа такмичарка на ПЗЕ 2025, Лена Николић Ленси (17), пласирала се у финале Беовизије 2025, али признаје да јој је жао што се њена колегиница Маја Николић, која се представила са песмом "Жали срце моје", није пласирала… »
"Нисам одустала, гори Београд, сви певају 'Жали срце моје', ја идем на евровизију" Маја Николић донела одлуку након што није…

"Нисам одустала, гори Београд, сви певају 'Жали срце моје', ја идем на евровизију" Маја Николић донела одлуку након што није…

Блиц 27.02.2025
Маја Николић није успела да се пласира у финале ПЗЕ 2025, па се одмах огласила на друштвеним мрежама и истакла да је поносна на песму "Жали срце моје", коју, како каже, пева цео Београд. Маја се, наиме, такмичила синоћ на ПЗЕ… »
Ухватили смо Мају Николић након пораза на ПЗЕ: Певачица у колицима напустила зграду, па осула паљбу:"Не одговара РТС да будем…

Ухватили смо Мају Николић након пораза на ПЗЕ: Певачица у колицима напустила зграду, па осула паљбу:"Не одговара РТС да будем…

Блиц 27.02.2025
Маја Николић вечерас није успела да се пласира у финале "ПЗЕ 2025". Након завршетка Песме за Евровизију 2025, Мају Николић смо снимили како напушта зграду РТС заједно са сином, у колицима, а том приликом је певачица за припаднике… »
Остала без финала: Ево шта је Маја Николић рекла после ПЗЕ, поменула тужбу ФОТО/ВИДЕО

Остала без финала: Ево шта је Маја Николић рекла после ПЗЕ, поменула тужбу ФОТО/ВИДЕО

Б92 27.02.2025
Певачица Маја Николић, чија је песма "Жали срце моје" постала вирална на друштвеним мрежама, ипак се није пласирала у финале Песме за Евровизију. После завршеног другог полуфинала ПЗЕ, певачица Маја Николић је дала изјаве за… »
"Ја идем у базел" Маја Николић донела одлуку пошто није прошла у финале ПЗЕ: Нисам одустала, гори Београд, гори дијаспора…

"Ја идем у базел" Маја Николић донела одлуку пошто није прошла у финале ПЗЕ: Нисам одустала, гори Београд, гори дијаспора…

Курир 27.02.2025
Маја Николић није успела да се пласира у финале ПЗЕ 2025, па се одмах огласила на друштвеним мрежама и истакла да је поносна на песму "Жали срце моје", коју, како каже, пева цео Београд. Маја се, наиме, такмичила на ПЗЕ 2025… »

Вести дана »