Povezane vesti
"U šoku sam! Žao mi je" Takmičarka PZE 2025 progovorila o Maji Nikolić i neuspehu: "To da li je glasanje fer ili ne..."
Blic 27.02.2025
Najmlađa takmičarka na PZE 2025, Lena Nikolić Lensi (17), plasirala se u finale Beovizije 2025, ali priznaje da joj je žao što se njena koleginica Maja Nikolić, koja se predstavila sa pesmom "Žali srce moje", nije plasirala dalje. Lena Nikolić Lensi… »
"Nisam odustala, gori Beograd, svi pevaju 'Žali srce moje', ja idem na evroviziju" Maja Nikolić donela odluku nakon što nije…
Blic 27.02.2025
Maja Nikolić nije uspela da se plasira u finale PZE 2025, pa se odmah oglasila na društvenim mrežama i istakla da je ponosna na pesmu "Žali srce moje", koju, kako kaže, peva ceo Beograd. Maja se, naime, takmičila sinoć na PZE 2025, međutim, nije uspela… »
Uhvatili smo Maju Nikolić nakon poraza na PZE: Pevačica u kolicima napustila zgradu, pa osula paljbu:"Ne odgovara RTS da budem…
Blic 27.02.2025
Maja Nikolić večeras nije uspela da se plasira u finale "PZE 2025". Nakon završetka Pesme za Evroviziju 2025, Maju Nikolić smo snimili kako napušta zgradu RTS zajedno sa sinom, u kolicima, a tom prilikom je pevačica za pripadnike sedme sile istakla da… »
Ostala bez finala: Evo šta je Maja Nikolić rekla posle PZE, pomenula tužbu FOTO/VIDEO
B92 27.02.2025
Pevačica Maja Nikolić, čija je pesma "Žali srce moje" postala viralna na društvenim mrežama, ipak se nije plasirala u finale Pesme za Evroviziju. Posle završenog drugog polufinala PZE, pevačica Maja Nikolić je dala izjave za prisutne medije, među kojima… »
"Ja idem u bazel" Maja Nikolić donela odluku pošto nije prošla u finale PZE: Nisam odustala, gori Beograd, gori dijaspora…
Kurir 27.02.2025
Maja Nikolić nije uspela da se plasira u finale PZE 2025, pa se odmah oglasila na društvenim mrežama i istakla da je ponosna na pesmu "Žali srce moje", koju, kako kaže, peva ceo Beograd. Maja se, naime, takmičila na PZE 2025, međutim, nije uspela da se… »
Vesti dana »

Snažan zemljotres u Rusiji, evakuacije u Americi i Japanu zbog cunamija
BBC News pre 6 minutajoš 35 povezanih

Uživo zemljotres jačine 8,8 rihtera pogodio Rusiju! Cunami stigao do Kalifornije, ruski grad potopljen, proglašeno vanredno stanje: "Očekujte razorne talase" (video)
Blic pre 16 minutajoš 76 povezanih

Promenljivo oblačno, mestimično sa kišom. Temperatura do 28
Glas Zapadne Srbije pre 2 satajoš 22 povezane