Повезане вести
"У шоку сам! Жао ми је" Такмичарка ПЗЕ 2025 проговорила о Маји Николић и неуспеху: "То да ли је гласање фер или не..."
Блиц 27.02.2025
Најмлађа такмичарка на ПЗЕ 2025, Лена Николић Ленси (17), пласирала се у финале Беовизије 2025, али признаје да јој је жао што се њена колегиница Маја Николић, која се представила са песмом "Жали срце моје", није пласирала… »
"Нисам одустала, гори Београд, сви певају 'Жали срце моје', ја идем на евровизију" Маја Николић донела одлуку након што није…
Блиц 27.02.2025
Маја Николић није успела да се пласира у финале ПЗЕ 2025, па се одмах огласила на друштвеним мрежама и истакла да је поносна на песму "Жали срце моје", коју, како каже, пева цео Београд. Маја се, наиме, такмичила синоћ на ПЗЕ… »
Ухватили смо Мају Николић након пораза на ПЗЕ: Певачица у колицима напустила зграду, па осула паљбу:"Не одговара РТС да будем…
Блиц 27.02.2025
Маја Николић вечерас није успела да се пласира у финале "ПЗЕ 2025". Након завршетка Песме за Евровизију 2025, Мају Николић смо снимили како напушта зграду РТС заједно са сином, у колицима, а том приликом је певачица за припаднике… »
Остала без финала: Ево шта је Маја Николић рекла после ПЗЕ, поменула тужбу ФОТО/ВИДЕО
Б92 27.02.2025
Певачица Маја Николић, чија је песма "Жали срце моје" постала вирална на друштвеним мрежама, ипак се није пласирала у финале Песме за Евровизију. После завршеног другог полуфинала ПЗЕ, певачица Маја Николић је дала изјаве за… »
"Ја идем у базел" Маја Николић донела одлуку пошто није прошла у финале ПЗЕ: Нисам одустала, гори Београд, гори дијаспора…
Курир 27.02.2025
Маја Николић није успела да се пласира у финале ПЗЕ 2025, па се одмах огласила на друштвеним мрежама и истакла да је поносна на песму "Жали срце моје", коју, како каже, пева цео Београд. Маја се, наиме, такмичила на ПЗЕ 2025… »
Вести дана »
Вучић из Париза: Са Макроном три сата о сарадњи, до 15. децембра потписујемо уговор за метро
ИндексОнлине пре 4 сатијош 6 повезаних
Обрадовић: „Моји играчи су хероји, уз најбољу публику чуда су могућа“
Данас пре 5 сатијош 3 повезане
"Бивши, али будући председник чим буде прилике": Додик подвукао да се не повлачи из политике
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана