Povezane vesti

"U šoku sam! Žao mi je" Takmičarka PZE 2025 progovorila o Maji Nikolić i neuspehu: "To da li je glasanje fer ili ne..."

"U šoku sam! Žao mi je" Takmičarka PZE 2025 progovorila o Maji Nikolić i neuspehu: "To da li je glasanje fer ili ne..."

Blic 27.02.2025
Najmlađa takmičarka na PZE 2025, Lena Nikolić Lensi (17), plasirala se u finale Beovizije 2025, ali priznaje da joj je žao što se njena koleginica Maja Nikolić, koja se predstavila sa pesmom "Žali srce moje", nije plasirala dalje. Lena Nikolić Lensi… »
"Nisam odustala, gori Beograd, svi pevaju 'Žali srce moje', ja idem na evroviziju" Maja Nikolić donela odluku nakon što nije…

"Nisam odustala, gori Beograd, svi pevaju 'Žali srce moje', ja idem na evroviziju" Maja Nikolić donela odluku nakon što nije…

Blic 27.02.2025
Maja Nikolić nije uspela da se plasira u finale PZE 2025, pa se odmah oglasila na društvenim mrežama i istakla da je ponosna na pesmu "Žali srce moje", koju, kako kaže, peva ceo Beograd. Maja se, naime, takmičila sinoć na PZE 2025, međutim, nije uspela… »
Uhvatili smo Maju Nikolić nakon poraza na PZE: Pevačica u kolicima napustila zgradu, pa osula paljbu:"Ne odgovara RTS da budem…

Uhvatili smo Maju Nikolić nakon poraza na PZE: Pevačica u kolicima napustila zgradu, pa osula paljbu:"Ne odgovara RTS da budem…

Blic 27.02.2025
Maja Nikolić večeras nije uspela da se plasira u finale "PZE 2025". Nakon završetka Pesme za Evroviziju 2025, Maju Nikolić smo snimili kako napušta zgradu RTS zajedno sa sinom, u kolicima, a tom prilikom je pevačica za pripadnike sedme sile istakla da… »
Ostala bez finala: Evo šta je Maja Nikolić rekla posle PZE, pomenula tužbu FOTO/VIDEO

Ostala bez finala: Evo šta je Maja Nikolić rekla posle PZE, pomenula tužbu FOTO/VIDEO

B92 27.02.2025
Pevačica Maja Nikolić, čija je pesma "Žali srce moje" postala viralna na društvenim mrežama, ipak se nije plasirala u finale Pesme za Evroviziju. Posle završenog drugog polufinala PZE, pevačica Maja Nikolić je dala izjave za prisutne medije, među kojima… »
"Ja idem u bazel" Maja Nikolić donela odluku pošto nije prošla u finale PZE: Nisam odustala, gori Beograd, gori dijaspora…

"Ja idem u bazel" Maja Nikolić donela odluku pošto nije prošla u finale PZE: Nisam odustala, gori Beograd, gori dijaspora…

Kurir 27.02.2025
Maja Nikolić nije uspela da se plasira u finale PZE 2025, pa se odmah oglasila na društvenim mrežama i istakla da je ponosna na pesmu "Žali srce moje", koju, kako kaže, peva ceo Beograd. Maja se, naime, takmičila na PZE 2025, međutim, nije uspela da se… »

Vesti dana »