Povezane vesti
Vujošević nikad oštrije kritikovao Jokića i „orlove“: Ne sviđa mi se izlaženje pijane bande na dodelu medalja, ne valja kao…
Nova 27.02.2025
I dok je mnogima u Srbiji bilo beskrajno simpatično što su košarkaši Srbije stigli na dodelu medalja pijani, ima i onih kojima je do zasmetalo. Tokom čitavog dana su nakon pobede nad Nemačkom u borbi za bronzu košarkaši Srbije pili. Snimci sa te proslave… »
Duško Vujošević o proslavi košarkaša u Parizu: “Ne sviđa mi se izlaženje pijane bande na primanje medalja”
Danas 26.02.2025
Poznati košarkaški trener Duško Vujošević osvrnuo se na dokumentarni serijal Netfliksa o košarkaškom turniru na Olimpijskim igrama u Parizu. Njemu je zasmetalo ponašanje srpskih reprezentativaca na primanju medalja. „Ne sviđa mi se izlaženje pijane bande… »
Vesti dana »
Rojters: Demonstranti u Srbiji traže odgovorne za napad na studente
N1 Info pre 28 minutajoš 42 povezane
Evropljani insistiraju na doradi Trumpovog mirovnog plana za Ukrajinu
Bloomberg Adria pre 53 minutajoš 86 povezanih
Vučić: Amerikanci da bi dali licencu NIS-u žele da vide ceo ugovor, to nije moguće za pet dana
Morava info pre 3 satajoš 25 povezanih
Poplave i snežne mećave "opkolile" Srbiju: Zavejani putevi i automobili, poplave odnose živote i imovinu
Telegraf pre 1 satjoš 25 povezanih
Na Voždovcu pronađen zapaljen skuter sa koga je pucano na tadiju: Novi trag u potrazi za ubicama vođe navijača Partizana
Kurir pre 18 minutajoš 45 povezanih