Повезане вести

„Експресни“ колегијум у Скупштини, од опозиције били само из Радничке странке и „Ми глас из народа“

„Експресни“ колегијум у Скупштини, од опозиције били само из Радничке странке и „Ми глас из народа“

Н1 Инфо 27.02.2025
Колегијум Скупштине Србије на коме је требало да се расправља о седници која почиње у уторак, одржан је без опозиције. Поред власти, присуствовали су само представници посланичких група „Ми глас из народа“ и „Покрета радника… »
Драган Ђилас: Припремамо папир који треба да потпишу све опозиционе странке

Драган Ђилас: Припремамо папир који треба да потпишу све опозиционе странке

Данас 27.02.2025
Драган Ђилас, лидер ССП, каже за Демостат да док траје побуна народа предвођена студентима, блокаде, демонстрације, штрајкови – нема никаквог смисла да заседа Скупштина Србије и да ССП не види у овом тренутку ни један разлог да… »
Ко се јутрос из опозиције одазвао „брзинском“ колегијуму Скупштине Ане Брнабић?

Ко се јутрос из опозиције одазвао „брзинском“ колегијуму Скупштине Ане Брнабић?

Данас 27.02.2025
На састанак Колегијума у Скупштини Србије јутрос нису дошли представници опозиције, изузев представника из групе Жеља Веселиновића и групе Ми – глас из народа Бранка Павловића. Седница је завршена након двадесетак минута. Од… »
Завршен састанак скупштинског Колегијума

Завршен састанак скупштинског Колегијума

НИН 27.02.2025
У Скупштини Србије завршен је састанак Колегијума који је сазвала председица парламента Ана Брнабић уочи заседања заказаног за уторак, 4. март. Како јавља репортер агенције Бета, у холу скупштине испред сале у којој је… »
Ђилас за Демостат: Слушајући Вучића, сад ће да хапсе опозицију. Мислим да је квота на мене јако ниска

Ђилас за Демостат: Слушајући Вучића, сад ће да хапсе опозицију. Мислим да је квота на мене јако ниска

Нова 27.02.2025
Запад и Европа не треба да подржавају ни власт ни опозицију, већ основне вредности на којима почива ЕУ - то значи да аутократама не правите дилове зато што њихове компаније или личности имају од тога економску корист, рекао је у… »
Одржан колегијум о седници скупштине у уторак 4. Марта: Већи део представника опозиције није се одазвао на позив (видео)

Одржан колегијум о седници скупштине у уторак 4. Марта: Већи део представника опозиције није се одазвао на позив (видео)

Курир 27.02.2025
Колегијум Народне скупштине који је сазвала председница парламента Ана Брнабић ради консултација о раду Прве седнице Првог редовног заседања одржан је данас, а седници су присуствовали представници посланичких клубова владајућих… »
Ђилас (ССП): Скупштина не треба да заседа док трају студентски протести

Бета 27.02.2025
Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас оценио је данас да парламент Србије не треба да заседа док трају протести које предводе студенти и додао да нема разлога да његова партија учествује на седници која је… »
Одржан колегијум Народне скупштине о седници у уторак: Већи део опозиције није се одазвао

Одржан колегијум Народне скупштине о седници у уторак: Већи део опозиције није се одазвао

Блиц 27.02.2025
Колегијум Народне скупштине који је сазвала председница парламента Ана Брнабић ради консултација о раду Прве седнице Првог редовног заседања одржан је данас, а седници су присуствовали представници посланичких клубова владајућих… »
Опозиција бојкотује колегијум Скупштине: На састанку са Брнабић поред представника власти и Радничка партија

Опозиција бојкотује колегијум Скупштине: На састанку са Брнабић поред представника власти и Радничка партија

Нова 27.02.2025
На колегијум у Скупштини Србије нису дошли представници опозиције, изузев представника Радничке странке. Репортерка Н1 преноси да су од опозиционих посланика присутни из групе „Ми – глас из народа“ Бранка Павловића и Покрета… »
Одржан Колегијум Народне скупштине, већи део опозиције није се одазвао

Еуроневс 27.02.2025

Радио сто плус 27.02.2025
Он је у интервјуу за Демостат казао да опозиција често трпи неоправдане критике и да су опозициони политичари у више наврата показали одговорност и зрелост. “Понекад имам утисак да се у земљи у којој ништа није идеално, од… »
Ђилас: Не може опозиција да буде идеална у земљи у којој ништа није идеално

Нови магазин 27.02.2025
Запад и Европа не треба да подржавају ни власт ни опозицију, већ основне вредности на којима почива ЕУ - то значи да аутократама не правите дилове зато што њихове компаније или личности имају од тога економску корист, рекао је у… »
Колегијум Народне скупштине, већина опозиционих странака није била на састанку

Колегијум Народне скупштине, већина опозиционих странака није била на састанку

РТС 27.02.2025
Одржан је колегијум Народне скупштине који је сазвала председница парламента Ана Брнабић ради консултација о раду Прве седнице Првог редовног заседања. Присуствовали су представници посланичких клубова владајућих странака, док… »

Телеграф 27.02.2025
Препоручујемо. Колегијум Народне скупштине који је сазвала председница парламента Ана Брнабић ради консултација о раду Прве седнице Првог редовног заседања одржан је данас, а седници су присуствовали представници посланичких… »

Инсајдер 27.02.2025

РТВ 27.02.2025
БЕОГРАД - Колегијум Народне скупштине који је сазвала председница парламента Ана Брнабић ради консултација о раду Прве седнице Првог редовног заседања одржан је данас, а седници су присуствовали представници посланичких клубова… »

Н1 Инфо 27.02.2025
„Експресни“ колегијум у Скупштини, од опозиције били само из Радничке странке

„Експресни“ колегијум у Скупштини, од опозиције били само из Радничке странке

Нови магазин 27.02.2025
На колегијум у Скупштини Србије нису дошли представници опозиције, изузев представника Радничке странке. Седница је завршена након 20-так минута, јавља репортерка Н1. Од опозиционих посланика присутни су били само Бранко… »
Данас у 10 сати: Председница Народне скупштине Брнабић заказала колегијум, позвала све посланичке групе

Данас у 10 сати: Председница Народне скупштине Брнабић заказала колегијум, позвала све посланичке групе

Курир 27.02.2025
Председница Народне скупштине Ана Брнабић сазвала је за данас колегијум ради консултација у вези са радом прве седнице редовног заседања и позвала све посланичке групе на састанак. Колегијум ће бити одржан у 10 сати, ради… »

Вести дана »