Povezane vesti

Vukayla je prošla u finale PZE 2025, a godinu studija plaća 50.000 dolara: Mlada pevačica otkrila detalje "Pauzirala sam…

Vukayla je prošla u finale PZE 2025, a godinu studija plaća 50.000 dolara: Mlada pevačica otkrila detalje "Pauzirala sam…

Kurir 27.02.2025
Drugo polufinale "Pesme za Evroviziju 2025" donelo je spektakularne nastupe, a jedna od zvezda večeri bila je Vukayla, koja je pesmom "MASK" osvojila publiku i plasirala se u finale! Iako je relativno nova na muzičkoj sceni, Vukayla već važi za jednog od… »
Vukayla zbog PZE pauzirala studiranje na fakultetu na kome godina košta 50.000 dolara

Vukayla zbog PZE pauzirala studiranje na fakultetu na kome godina košta 50.000 dolara

Nova 27.02.2025
Sara Vukajlov, poznatija kao Vukayla, sinoć je oduševila publiku nastupom na PZE gde je u drugom polufinalnu izvela numeru "MASK". Mlada pevačica trenutno studira na prestižnom Berkli koledžu za muziku u Bostonu, ali je zbog učešća na PZE žrtvovala… »
Vukayla koja je prošla u finale plaća godinu 50.000 dolara: Zbog Pesme za Evroviziju morala da pauzira školovanje

Vukayla koja je prošla u finale plaća godinu 50.000 dolara: Zbog Pesme za Evroviziju morala da pauzira školovanje

Mondo 27.02.2025
Pevačica je sinoć privukla ogromnu pažnju, a mnogi ne znaju da studira na jednom od najprestižnijih univerziteta. Na sinoćnom drugom polufinalu Pesme za Evroviziju posebnu pažnju je privukla mlada pevačica Sara Vukajlov koja se predstavlja kao Vukayla… »
Kada se pojavila na RTS nastao je muk: Vukayla je oduvala sve nastupom, a studira na prestižnom fakultetu

Kada se pojavila na RTS nastao je muk: Vukayla je oduvala sve nastupom, a studira na prestižnom fakultetu

Telegraf 27.02.2025
Preporučujemo. Sinoć je održano drugo polufinale muzičkog takmičenja "PZE 2025", na kom je, između ostalog, nastupala i Vukayla. Lepa i mlada plavuša nestvarnog glasa "oduvala" je svojim nastupom u drugoj polufinalnoj noći Pesme za Evroviziju i skrenula… »
Vukayla je prošla u finale PZE 2025, a godinu studija plaća: 50.000 dolara Mlada pevačica priznala: "Pauzirala sam školovanje…

Vukayla je prošla u finale PZE 2025, a godinu studija plaća: 50.000 dolara Mlada pevačica priznala: "Pauzirala sam školovanje…

Blic 27.02.2025
Sinoć je održano drugo polufinale muzičkog takmičenja "PZE 2025", na kom je, između ostalog, nastupala i Vukayla. Vukajla je pevala numeru "MASK" i uspela da se plasira u finale. Na bini je bila sa igračima, a jednog je pred kraj nastupa poljubila. Ona… »
Evrovizijski fanovi poludeli za Vukajlom, masovno šalju poruke ljudima u Srbiji: "Izgleda svetski, nju želimo"

Evrovizijski fanovi poludeli za Vukajlom, masovno šalju poruke ljudima u Srbiji: "Izgleda svetski, nju želimo"

Telegraf 27.02.2025
Preporučujemo. Nakon što je završeno drugo polufinalno veče PZE, mreže su preplavili komentari o mladoj umetnici Sari Vukajlov koja se predstavila pod imenom Vukayla. Lepa i mlada plavuša nestvarnog glasa "oduvala" je svojim nastupom u drugoj… »

Vesti dana »