Povezane vesti

Vukayla je prošla u finale PZE 2025, a godinu studija plaća 50.000 dolara: Mlada pevačica otkrila detalje "Pauzirala sam…

Vukayla je prošla u finale PZE 2025, a godinu studija plaća 50.000 dolara: Mlada pevačica otkrila detalje "Pauzirala sam…

Kurir pre 1 sat
Drugo polufinale "Pesme za Evroviziju 2025" donelo je spektakularne nastupe, a jedna od zvezda večeri bila je Vukayla, koja je pesmom "MASK" osvojila publiku i plasirala se u finale! Iako je relativno nova na muzičkoj sceni, Vukayla već važi za jednog… »
Vukayla zbog PZE pauzirala studiranje na fakultetu na kome godina košta 50.000 dolara

Vukayla zbog PZE pauzirala studiranje na fakultetu na kome godina košta 50.000 dolara

Nova pre 3 sata
Sara Vukajlov, poznatija kao Vukayla, sinoć je oduševila publiku nastupom na PZE gde je u drugom polufinalnu izvela numeru "MASK". Mlada pevačica trenutno studira na prestižnom Berkli koledžu za muziku u Bostonu, ali je zbog učešća na PZE… »
Vukayla koja je prošla u finale plaća godinu 50.000 dolara: Zbog Pesme za Evroviziju morala da pauzira školovanje

Vukayla koja je prošla u finale plaća godinu 50.000 dolara: Zbog Pesme za Evroviziju morala da pauzira školovanje

Mondo pre 3 sata
Pevačica je sinoć privukla ogromnu pažnju, a mnogi ne znaju da studira na jednom od najprestižnijih univerziteta. Na sinoćnom drugom polufinalu Pesme za Evroviziju posebnu pažnju je privukla mlada pevačica Sara Vukajlov koja se predstavlja kao… »
Kada se pojavila na RTS nastao je muk: Vukayla je oduvala sve nastupom, a studira na prestižnom fakultetu

Kada se pojavila na RTS nastao je muk: Vukayla je oduvala sve nastupom, a studira na prestižnom fakultetu

Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Sinoć je održano drugo polufinale muzičkog takmičenja "PZE 2025", na kom je, između ostalog, nastupala i Vukayla. Lepa i mlada plavuša nestvarnog glasa "oduvala" je svojim nastupom u drugoj polufinalnoj noći Pesme za Evroviziju i… »
Vukayla je prošla u finale PZE 2025, a godinu studija plaća: 50.000 dolara Mlada pevačica priznala: "Pauzirala sam…

Vukayla je prošla u finale PZE 2025, a godinu studija plaća: 50.000 dolara Mlada pevačica priznala: "Pauzirala sam…

Blic pre 7 sati
Sinoć je održano drugo polufinale muzičkog takmičenja "PZE 2025", na kom je, između ostalog, nastupala i Vukayla. Vukajla je pevala numeru "MASK" i uspela da se plasira u finale. Na bini je bila sa igračima, a jednog je pred kraj nastupa poljubila… »
Evrovizijski fanovi poludeli za Vukajlom, masovno šalju poruke ljudima u Srbiji: "Izgleda svetski, nju želimo"

Evrovizijski fanovi poludeli za Vukajlom, masovno šalju poruke ljudima u Srbiji: "Izgleda svetski, nju želimo"

Telegraf pre 12 sati
Preporučujemo. Nakon što je završeno drugo polufinalno veče PZE, mreže su preplavili komentari o mladoj umetnici Sari Vukajlov koja se predstavila pod imenom Vukayla. Lepa i mlada plavuša nestvarnog glasa "oduvala" je svojim nastupom u drugoj… »

Vesti dana »