Повезане вести

Вукаила је прошла у финале ПЗЕ 2025, а годину студија плаћа 50.000 долара: Млада певачица открила детаље "Паузирала сам…

Вукаила је прошла у финале ПЗЕ 2025, а годину студија плаћа 50.000 долара: Млада певачица открила детаље "Паузирала сам…

Курир 27.02.2025
Друго полуфинале "Песме за Евровизију 2025" донело је спектакуларне наступе, а једна од звезда вечери била је Вукаила, која је песмом "МАСК" освојила публику и пласирала се у финале! Иако је релативно нова на музичкој сцени… »
Вукаила због ПЗЕ паузирала студирање на факултету на коме година кошта 50.000 долара

Вукаила због ПЗЕ паузирала студирање на факултету на коме година кошта 50.000 долара

Нова 27.02.2025
Сара Вукајлов, познатија као Вукаила, синоћ је одушевила публику наступом на ПЗЕ где је у другом полуфиналну извела нумеру "МАСК". Млада певачица тренутно студира на престижном Беркли колеџу за музику у Бостону, али је због… »
Вукаила која је прошла у финале плаћа годину 50.000 долара: Због Песме за Евровизију морала да паузира школовање

Вукаила која је прошла у финале плаћа годину 50.000 долара: Због Песме за Евровизију морала да паузира школовање

Мондо 27.02.2025
Певачица је синоћ привукла огромну пажњу, а многи не знају да студира на једном од најпрестижнијих универзитета. На синоћном другом полуфиналу Песме за Евровизију посебну пажњу је привукла млада певачица Сара Вукајлов која се… »
Када се појавила на РТС настао је мук: Вукаила је одувала све наступом, а студира на престижном факултету

Када се појавила на РТС настао је мук: Вукаила је одувала све наступом, а студира на престижном факултету

Телеграф 27.02.2025
Препоручујемо. Синоћ је одржано друго полуфинале музичког такмичења "ПЗЕ 2025", на ком је, између осталог, наступала и Вукаила. Лепа и млада плавуша нестварног гласа "одувала" је својим наступом у другој полуфиналној ноћи Песме… »
Вукаила је прошла у финале ПЗЕ 2025, а годину студија плаћа: 50.000 долара Млада певачица признала: "Паузирала сам школовање…

Вукаила је прошла у финале ПЗЕ 2025, а годину студија плаћа: 50.000 долара Млада певачица признала: "Паузирала сам школовање…

Блиц 27.02.2025
Синоћ је одржано друго полуфинале музичког такмичења "ПЗЕ 2025", на ком је, између осталог, наступала и Вукаила. Вукајла је певала нумеру "МАСК" и успела да се пласира у финале. На бини је била са играчима, а једног је пред крај… »
Евровизијски фанови полудели за Вукајлом, масовно шаљу поруке људима у Србији: "Изгледа светски, њу желимо"

Евровизијски фанови полудели за Вукајлом, масовно шаљу поруке људима у Србији: "Изгледа светски, њу желимо"

Телеграф 27.02.2025
Препоручујемо. Након што је завршено друго полуфинално вече ПЗЕ, мреже су преплавили коментари о младој уметници Сари Вукајлов која се представила под именом Вукаила. Лепа и млада плавуша нестварног гласа "одувала" је својим… »

Вести дана »