Повезане вести
Разводи се певачица Вања Мијатовић: Крах брака након две и по године: "Ово је за мене тежак период"
Блиц 27.02.2025
Певачица Вања Мијатовић се разводи након две и по године брака. Вања Мијатовић и Александар на вечну љубав заклели су се у октобру 2022. године, а сада су донели одлуку да на свој однос ставе тачку. Извор близак Мијатовићевој… »
Љубав цветала, а онда уследио крах: Ко је мистериозни мушкарац од кога се Вања Мијатовић разводи после 2 године
Стори 27.02.2025
Певачица Вања Мијатовић за домаће медије потврдила је да се разводи. Муж Вање Мијатовић, згодни Александар, био је њена сигурна лука две године, а сада је љубави дошао крај. Како је сама открила, муж Вање Мијатовић агент је… »
"Ако можемо то тако рећи, океј сам": Вања Мијатовић се разводи након две и по године, за "Блиц" открила: "То смо се…
Блиц 27.02.2025
Певачица Вања Мијатовић после две и по године разводи се од супруга Александа. Сада се Вања Мијатовић тим поводом огласила за "Блиц". - Хвала на питању океј сам, ако можемо тако рећи. Да истина је, тако смо се договорили и то… »
Разводи се Вања Мијатовић: Пре две године на свадбу "пукла" 30.000 евра, а сад уследио крај љубави
Мондо 27.02.2025
Певачица пролази кроз један од најтежих периода у животу. Вест да се певачица Вања Мијатовић разводи након само две године брака, оставилаје у шоку српску естраду. Подсетимо, она и њен ускоро бивши супруг Александар зрекли су… »
Разводи се Вања Мијатовић: Крах брака након две и по године, а ово су разлози, шушка се и да ју је муж варао
Курир 27.02.2025
Вања Мијатовић (39) након две и по године брака разводи се од супруга Александра! Певачица и предузетник на вечну љубав заклели су се у октобру 2022. године, а сада су донели одлуку да на свој однос ставе тачку. Извор близак… »
Вести дана »

Ровити Ђоковић није могао против Синера, Италијан у финалу Вимблдона против Алкараза
Данас пре 4 сатијош 2 повезане

Мајка и син повређени у удесу: Саобраћајна несрећа на ауто-путу: Хитно превезени у болницу
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана

Грађани Новог Пазара: Срби нису геноцидан народ, већ осуђени ратни злочинци и њихови подржаваоци
Данас пре 6 сатијош 1 повезана

Вучић: Студенти у блокади 15. марта нису дали „зелено светло“ зато што су неки унутар државе требали да заврше посао
Данас пре 4 сатијош 1 повезана