Повезане вести

Ништа од 80.000 евра Марија Шерифовић након победе на Евровизији добила само ово! Тадашњи председник борис тадић је имао…

Ништа од 80.000 евра Марија Шерифовић након победе на Евровизији добила само ово! Тадашњи председник борис тадић је имао…

Дневник 27.02.2025
Поп певачица Марија Шерифовић донела је победу Србији на највећем музичком такмичењу "Евровизија" у Финској, пре 18 година. Њена нумера "Молитва" могла се чути на сваком кораку и врло брзо је дошла до срца публике. Иако су сви… »
"Уместо 80.000 €, добила сам бомбоњеру" Ево шта је пре 18 година Борис Тадић рекао Марији Шерифовић након победе на Евровизији…

"Уместо 80.000 €, добила сам бомбоњеру" Ево шта је пре 18 година Борис Тадић рекао Марији Шерифовић након победе на Евровизији…

Курир 27.02.2025
Певачица Марија Шерифовић донела је победу Србији на највећем музичком такмичењу "Евровизија" у Финској пре 18 година. Наиме, Марија је својевремено открила шта јој је рекао тадашњи председник Србије Борис Тадић, када је отишла… »
"Отишла сам на пријем. Уместо 80.000 евра, добила сам бомбоњеру": Ево шта је пре 18 година Борис Тадић рекао Марији Шерифовић…

"Отишла сам на пријем. Уместо 80.000 евра, добила сам бомбоњеру": Ево шта је пре 18 година Борис Тадић рекао Марији Шерифовић…

Блиц 27.02.2025
Певачица Марија Шерифовић донела је победу Србији на највећем музичком такмичењу "Евровизија" у Финској пре 18 година. Наиме, Марија је својевремено открила шта јој је рекао тадашњи председник Србије, Борис Тадић, када је… »

Вести дана »