Povezane vesti
Ništa od 80.000 evra Marija Šerifović nakon pobede na Evroviziji dobila samo ovo! Tadašnji predsednik boris tadić je imao…
Dnevnik 27.02.2025
Pop pevačica Marija Šerifović donela je pobedu Srbiji na najvećem muzičkom takmičenju "Evrovizija" u Finskoj, pre 18 godina. Njena numera "Molitva" mogla se čuti na svakom koraku i vrlo brzo je došla do srca publike. Iako su svi mislili da je ona… »
"Umesto 80.000 €, dobila sam bombonjeru" Evo šta je pre 18 godina Boris Tadić rekao Mariji Šerifović nakon pobede na Evroviziji…
Kurir 27.02.2025
Pevačica Marija Šerifović donela je pobedu Srbiji na najvećem muzičkom takmičenju "Evrovizija" u Finskoj pre 18 godina. Naime, Marija je svojevremeno otkrila šta joj je rekao tadašnji predsednik Srbije Boris Tadić, kada je otišla na svečani prijem. -… »
"Otišla sam na prijem. Umesto 80.000 evra, dobila sam bombonjeru": Evo šta je pre 18 godina Boris Tadić rekao Mariji Šerifović…
Blic 27.02.2025
Pevačica Marija Šerifović donela je pobedu Srbiji na najvećem muzičkom takmičenju "Evrovizija" u Finskoj pre 18 godina. Naime, Marija je svojevremeno otkrila šta joj je rekao tadašnji predsednik Srbije, Boris Tadić, kada je otišla na svečani prijem. -… »
Vesti dana »

RHMZ upozorava na vremenske nepogode, na snazi narandžasti meteo-alarm
NIN pre 1 satjoš 45 povezanih

ATP turnir Belgrade Open seli se iz Beograda u Atinu u novembru 2025.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 31 povezana

Pomen žrtvama „Oluje“ u Crkvi Svetog Marka u Beogradu i u Hramu Hrista Spasitelja u Banjaluci
Danas pre 2 satajoš 19 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 3 satajoš 25 povezanih

Tržište nekretnina u porastu: Cene stanova u Srbiji skočile za 5,31%
Serbian News Media pre 1 satjoš 20 povezanih