Povezane vesti

Vanja Mijatović se razvodi posle bajkovitog venčanja u Dubaiju!

Vanja Mijatović se razvodi posle bajkovitog venčanja u Dubaiju!

Svet plus 27.02.2025
Pevačica Vanja Mijatović stavlja tačku na brak sa suprugom Aleksandrom nakon dve i po godine. Iako demantuje prevaru, razvod pokreće mnoga pitanja. Posle dve i po godine braka, pevačica Vanja Mijatović i njen suprug Aleksandar odlučili su da krenu svako… »
Muž vanje Mijatović imao i drugi telefon! Pevačica mu čitala poruke sa prvog uređaja, a ovo se desilo s drugim: Ne znam kako…

Muž vanje Mijatović imao i drugi telefon! Pevačica mu čitala poruke sa prvog uređaja, a ovo se desilo s drugim: Ne znam kako…

Kurir 27.02.2025
Vanja Mijatović nakon dve i po godine braka razvodi se od supruga Aleksandra, a razlozi zbog kojih je par odlučio da okonča odnos i dalje nisu poznati. Vanja Mijatović je o braku otvoreno govorila, a na gala svadbi koju su napravili pre dve godine pevalo… »
" Ne znam kako je to izdržao ": Pevačica se razvodi nakon dve godine, a evo šta je radila mužu: Sve priznala javno

" Ne znam kako je to izdržao ": Pevačica se razvodi nakon dve godine, a evo šta je radila mužu: Sve priznala javno

Blic 27.02.2025
Pevačica Vanja Mijatović nakon dve i po godine braka razvodi se od supruga Aleksandra, a razlozi zbog kojih je par odlučio da okonča odnos i dalje nisu poznati. Vanja Mijatović je o braku otvoreno govorila, a na gala svadbi koju su napravili pre dve… »
Vanja Mijatović i njen bivši muž su prvi srpski par koji se venčao u Dubaiju VIDEO

Vanja Mijatović i njen bivši muž su prvi srpski par koji se venčao u Dubaiju VIDEO

Nova 27.02.2025
Pevačica Vanja Mijatović se razvodi od arhitekte sa kojim je u braku dve i po godine. Njemu gala svadbu u restoranu Topčiderac svi pamte, a šuškalo se da je sve ukupno za dan veselja koštalo 30.000 evra. Vanja Mijatović je u oktobru 2023. godine… »
Svadbu platili 30.000 €, posle 2 godine se razvode: Pola estrade bilo na venčanju Vanje Mijatović, torta od 6 spratova…

Svadbu platili 30.000 €, posle 2 godine se razvode: Pola estrade bilo na venčanju Vanje Mijatović, torta od 6 spratova…

Kurir 27.02.2025
Pevačica Vanja Mijatović se razvodi nakon dve i po godine braka od supruga Aleksandra. Njih dvoje su pre dve i po godine naprvili proslavu u jednom prestižnom beogradskom restoranu, a svadba je koštala oko 30.000 evra. Svi su komentarisali kako je sve… »
(Video) Prvi snimak vanje Mijatović nakon razvoda: Pevačica bez burme, peva i igra: "Košta me, košta života, tvoja lepota"

(Video) Prvi snimak vanje Mijatović nakon razvoda: Pevačica bez burme, peva i igra: "Košta me, košta života, tvoja lepota"

Blic 27.02.2025
Pevačica Vanja Mijatović se razvela nakon dve i po godine braka od supruga Aleksandra, a naša ekipa ju je sinoć nastupu usnimila bez burme na ruci. Naime, Vanja Mijatović i Aleksandar su se venčali 2022. godine, međutim nakon nekog vremena odlučili su da… »
Svadbu platili: 30.000 evra, a SAD se razvode Vanji Mijatović je kuma bila Aleksandra Mladenović, pola estrade joj pevalo na…

Svadbu platili: 30.000 evra, a SAD se razvode Vanji Mijatović je kuma bila Aleksandra Mladenović, pola estrade joj pevalo na…

Blic 27.02.2025
Pevačica Vanja Mijatović se razvodi nakon dve i po godine braka od supruga Aleksandra. Njih dvoje su pre dve i po godine naprvili proslavu u jednom prestižnom beogradskom restoranu, a svadba je koštala oko 30.000 evra. Svi su komentarisali kako je sve… »

Vesti dana »