Povezane vesti
Veliki broj policajaca u utorak upao u pogrešnu zgradu tražeći CRTU
Serbian News Media 27.02.2025
Veliki broj inspektora u utorak je upala u poslovnu zgradu u Francuskoj ulici u Beogradu nameravajući da uđe u kancelarije CRTE, kako bi ispitali njihove ugovore sa USAID-om. Jedini problem im je bio što CRTA uopšte nema prostorije na toj adresi. Kako… »
Nova ekonomija: Policija greškom upala u poslovnu zgradu, mislili su da je tu CRTA
N1 Info 27.02.2025
Veliki broj inspektora u utorak je upao u poslovnu zgradu u Francuskoj ulici u Beogradu nameravajući da uđe u kancelarije CRTE, kako bi ispitali njihove ugovore sa USAID-om. Jedini problem im je bio što CRTA uopšte nema prostorije na toj adresi, piše… »
Policija greškom upala u poslovnu zgradu, mislili su da je tu CRTA
Nova 27.02.2025
Veliki broj inspektora u utorak je upao u poslovnu zgradu u Francuskoj ulici u Beogradu nameravajući da uđe u kancelarije CRTE, kako bi ispitali njihove ugovore sa USAID-om. Jedini problem im je bio što CRTA uopšte nema prostorije na toj adresi, piše… »
Nova ekonomija: Policija greškom upala u poslovnu zgradu, mislili su da je tu CRTA
Novi magazin 27.02.2025
Vesti dana »
„Moja policija me nije zaštitila, ja sam urlala, a oni su samo gledali“: Ekipa N1 o napadu ispred Ćacilenda
Cenzolovka pre 2 satajoš 50 povezanih
Otkriven američki mirovni plan U 28 tačaka Ukrajinski mediji objavljuju: Ovo su glavni detalji
Alo pre 12 minutajoš 48 povezanih
Vanredne odbrane od poplava proglašene u Vranju i okolini zbog izlivanja Južne Morave
Naslovi.ai pre 3 satajoš 27 povezanih
Druga šansa za Kurtija: Novi parlamentarni izbori na Kosovu 28. decembra
BBC News pre 7 satijoš 32 povezane