Povezane vesti

Bogdanović: Znao sam unapred da ću biti trejdovan, ali ne i gde

Bogdanović: Znao sam unapred da ću biti trejdovan, ali ne i gde

Sport klub pre 10 minuta
Kapiten reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović napokon je imao dobar šuterski učinak otkako je iz redova Atlanta Hoksa prešao u Los Anđeles Kliperse, a u pobedi na gostovanju Čikago Bulsima (122:117) je ubacio četiri od pet trojki. Bogdanović je… »
Ameri gledaju i ne veruju: Evo u šta se "pretvorio" Bogdan Bogdanović (video)

Ameri gledaju i ne veruju: Evo u šta se "pretvorio" Bogdan Bogdanović (video)

Večernje novosti pre 2 sata
To da je Luka Dončić prešao iz Dalasa u Los Anđeles lejkerse jeste uzdrmalo NBA tržište, ali i izazvalo čuđenje mnogih ljubitelja košarke poslovnom politikom Maveriksa, no potom je veliki transfer doživeo i kapiten srpske reprezentacije Bogdan… »
Bogdan Bogdanović naručio hranu iz srpskog restorana u Čikagu, pa saigračima održao predavanje o ćevapima, kajmaku i…

Bogdan Bogdanović naručio hranu iz srpskog restorana u Čikagu, pa saigračima održao predavanje o ćevapima, kajmaku i…

Danas pre 5 sati
Bogdan Bogdanović, kapiten reprezentacije Srbije i košarkaš Klipersa, izjavio je nakon duela sa Čikagom, u kojem je njegov tim pobedio (122:117), da je saigračima posle meča objašnjavao šta su ćevapi, ajvar i kajmak. „Bitno je da smo pobedili… »
Bogdanović: Drago mi je zbog trejda u Kliperse

Bogdanović: Drago mi je zbog trejda u Kliperse

Sportski žurnal pre 4 sati
„Još jedan izazov u životu, zadovoljan sam situacijom“. Bogdanu Bogdanoviću je drago što je pre tri nedelje iz Atlante prešao u Los Anđeles Kliperse. - Manje-više, svi se mi znamo, koji igramo u NBA, igrali smo jedni protiv drugih, a sada smo… »
(Video) Bogdan Bogdanović srećan što je završio u klipersima: Nisam znao gde ću završiti, bilo je desetak timova u…

(Video) Bogdan Bogdanović srećan što je završio u klipersima: Nisam znao gde ću završiti, bilo je desetak timova u…

Dnevnik pre 4 sati
Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović izjavio je da mu je drago da je trejdovan iz Atlante u Los Anđeles Kliperse. Bogdanović je pre tri nedelje prešao iz Atlante u LA Kliperse. "Manje-više, svi se mi znamo, koji igramo u NBA, igrali smo jedni protiv… »
Bogdan Bogdanović srećan u Los Anđeles Klipersima:

Bogdan Bogdanović srećan u Los Anđeles Klipersima:

Euronews pre 6 sati
Bogdan Bogdanović polako se uklapa u tim Los Anđeles Klipersa što je potvrdila i jutrošnja partija protiv Čikago Bulsa kada je isporučio 14 poena, uz četiri pogođene trojke. Ita kapitena "orlova" su tri nedelje boravka u El-Eju od dolaska iz… »
Bogdanović uz ćevape i kajmak o reprezentaciji i trejdu: "Nisam znao gde ću završiti"

Bogdanović uz ćevape i kajmak o reprezentaciji i trejdu: "Nisam znao gde ću završiti"

Sportske.net pre 5 sati
Los Anđeles Klipersi pobedili su Čikago Bulse, a Bogdan Bogdanović je imao odlično veče. On je u razgovoru za "RTS"istakao da je trejd iz Atlante u Kliperse bio neizvestan, ali da je zadovoljan ishodom. "Sedam dana pre trejda sam znao da ću biti… »
Bogdanović srećan što je završio u Klipersima VIDEO

Bogdanović srećan što je završio u Klipersima VIDEO

B92 pre 6 sati
Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović izjavio je da mu je drago da je trejdovan iz Atlante u Los Anđeles Kliperse. Bogdanović je pre tri nedelje prešao iz Atlante u LA Kliperse. "Manje-više, svi se mi znamo, koji igramo u NBA, igrali smo jedni protiv… »
„Mogao sam da završim u 10 klubova, nisam znao gde ću“: Bogdanović progovorio o trejdu, a onda govorio o reprezentaciji…

„Mogao sam da završim u 10 klubova, nisam znao gde ću“: Bogdanović progovorio o trejdu, a onda govorio o reprezentaciji…

Nova pre 6 sati
Bogdan Bogdanović je poručio da je zadovoljan što je iz Atlante prešao u redove Los Anđeles Klipersa, ali je sudbina mogla da bude dosta drugačija. Bogdanović je u međuvremenu odigrao i jedan meč kao starter, ali nije bio siguran da će završiti… »
Bogdanović: Drago mi je što sam trejdovan u Los Anđeles Kliperse

Bogdanović: Drago mi je što sam trejdovan u Los Anđeles Kliperse

Politika pre 6 sati
Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović izjavio je danas da mu je drago da je trejdovan iz Atlante u Los Anđeles Kliperse. Bogdanović je pre tri nedelje prešao iz Atlante u LA Kliperse. "Manje-više, svi se mi znamo, koji igramo u NBA, igrali smo jedni… »

Vesti dana »