Повезане вести

Богдановић: Знао сам унапред да ћу бити трејдован, али не и где

Богдановић: Знао сам унапред да ћу бити трејдован, али не и где

Спорт клуб 27.02.2025
Капитен репрезентације Србије Богдан Богдановић напокон је имао добар шутерски учинак откако је из редова Атланта Хокса прешао у Лос Анђелес Клиперсе, а у победи на гостовању Чикаго Булсима (122:117) је убацио четири од пет… »
Амери гледају и не верују: Ево у шта се "претворио" Богдан Богдановић (видео)

Амери гледају и не верују: Ево у шта се "претворио" Богдан Богдановић (видео)

Вечерње новости 27.02.2025
То да је Лука Дончић прешао из Даласа у Лос Анђелес лејкерсе јесте уздрмало НБА тржиште, али и изазвало чуђење многих љубитеља кошарке пословном политиком Маверикса, но потом је велики трансфер доживео и капитен српске… »
Богдан Богдановић наручио храну из српског ресторана у Чикагу, па саиграчима одржао предавање о ћевапима, кајмаку и ајвару…

Богдан Богдановић наручио храну из српског ресторана у Чикагу, па саиграчима одржао предавање о ћевапима, кајмаку и ајвару…

Данас 27.02.2025
Богдан Богдановић, капитен репрезентације Србије и кошаркаш Клиперса, изјавио је након дуела са Чикагом, у којем је његов тим победио (122:117), да је саиграчима после меча објашњавао шта су ћевапи, ајвар и кајмак. „Битно је да… »
Богдановић: Драго ми је због трејда у Клиперсе

Богдановић: Драго ми је због трејда у Клиперсе

Спортски журнал 27.02.2025
„Још један изазов у животу, задовољан сам ситуацијом“. Богдану Богдановићу је драго што је пре три недеље из Атланте прешао у Лос Анђелес Клиперсе. - Мање-више, сви се ми знамо, који играмо у НБА, играли смо једни против… »
(Видео) Богдан Богдановић срећан што је завршио у клиперсима: Нисам знао где ћу завршити, било је десетак тимова у оптицају…

(Видео) Богдан Богдановић срећан што је завршио у клиперсима: Нисам знао где ћу завршити, било је десетак тимова у оптицају…

Дневник 27.02.2025
Српски кошаркаш Богдан Богдановић изјавио је да му је драго да је трејдован из Атланте у Лос Анђелес Клиперсе. Богдановић је пре три недеље прешао из Атланте у ЛА Клиперсе. "Мање-више, сви се ми знамо, који играмо у НБА, играли… »
Богдановић уз ћевапе и кајмак о репрезентацији и трејду: "Нисам знао где ћу завршити"

Богдановић уз ћевапе и кајмак о репрезентацији и трејду: "Нисам знао где ћу завршити"

Спортске.нет 27.02.2025
Лос Анђелес Клиперси победили су Чикаго Булсе, а Богдан Богдановић је имао одлично вече. Он је у разговору за "РТС"истакао да је трејд из Атланте у Клиперсе био неизвестан, али да је задовољан исходом. "Седам дана пре трејда сам… »
Богдан Богдановић срећан у Лос Анђелес Клиперсима:

Богдан Богдановић срећан у Лос Анђелес Клиперсима:

Еуроневс 27.02.2025
Богдан Богдановић полако се уклапа у тим Лос Анђелес Клиперса што је потврдила и јутрошња партија против Чикаго Булса када је испоручио 14 поена, уз четири погођене тројке. Ита капитена "орлова" су три недеље боравка у Ел-Еју… »
Богдановић срећан што је завршио у Клиперсима ВИДЕО

Богдановић срећан што је завршио у Клиперсима ВИДЕО

Б92 27.02.2025
Српски кошаркаш Богдан Богдановић изјавио је да му је драго да је трејдован из Атланте у Лос Анђелес Клиперсе. Богдановић је пре три недеље прешао из Атланте у ЛА Клиперсе. "Мање-више, сви се ми знамо, који играмо у НБА, играли… »
„Могао сам да завршим у 10 клубова, нисам знао где ћу“: Богдановић проговорио о трејду, а онда говорио о репрезентацији Србије…

„Могао сам да завршим у 10 клубова, нисам знао где ћу“: Богдановић проговорио о трејду, а онда говорио о репрезентацији Србије…

Нова 27.02.2025
Богдан Богдановић је поручио да је задовољан што је из Атланте прешао у редове Лос Анђелес Клиперса, али је судбина могла да буде доста другачија. Богдановић је у међувремену одиграо и један меч као стартер, али није био сигуран… »
Богдановић: Драго ми је што сам трејдован у Лос Анђелес Клиперсе

Богдановић: Драго ми је што сам трејдован у Лос Анђелес Клиперсе

Политика 27.02.2025
Српски кошаркаш Богдан Богдановић изјавио је данас да му је драго да је трејдован из Атланте у Лос Анђелес Клиперсе. Богдановић је пре три недеље прешао из Атланте у ЛА Клиперсе. "Мање-више, сви се ми знамо, који играмо у НБА… »

Вести дана »