Povezane vesti
Bogdanović: Znao sam unapred da ću biti trejdovan, ali ne i gde
Sport klub 27.02.2025
Kapiten reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović napokon je imao dobar šuterski učinak otkako je iz redova Atlanta Hoksa prešao u Los Anđeles Kliperse, a u pobedi na gostovanju Čikago Bulsima (122:117) je ubacio četiri od pet trojki. Bogdanović je ukupno… »
Ameri gledaju i ne veruju: Evo u šta se "pretvorio" Bogdan Bogdanović (video)
Večernje novosti 27.02.2025
To da je Luka Dončić prešao iz Dalasa u Los Anđeles lejkerse jeste uzdrmalo NBA tržište, ali i izazvalo čuđenje mnogih ljubitelja košarke poslovnom politikom Maveriksa, no potom je veliki transfer doživeo i kapiten srpske reprezentacije Bogdan… »
Bogdan Bogdanović naručio hranu iz srpskog restorana u Čikagu, pa saigračima održao predavanje o ćevapima, kajmaku i ajvaru…
Danas 27.02.2025
Bogdan Bogdanović, kapiten reprezentacije Srbije i košarkaš Klipersa, izjavio je nakon duela sa Čikagom, u kojem je njegov tim pobedio (122:117), da je saigračima posle meča objašnjavao šta su ćevapi, ajvar i kajmak. „Bitno je da smo pobedili, nova je… »
(Video) Bogdan Bogdanović srećan što je završio u klipersima: Nisam znao gde ću završiti, bilo je desetak timova u opticaju…
Dnevnik 27.02.2025
Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović izjavio je da mu je drago da je trejdovan iz Atlante u Los Anđeles Kliperse. Bogdanović je pre tri nedelje prešao iz Atlante u LA Kliperse. "Manje-više, svi se mi znamo, koji igramo u NBA, igrali smo jedni protiv drugih… »
Bogdanović: Drago mi je zbog trejda u Kliperse
Sportski žurnal 27.02.2025
„Još jedan izazov u životu, zadovoljan sam situacijom“. Bogdanu Bogdanoviću je drago što je pre tri nedelje iz Atlante prešao u Los Anđeles Kliperse. - Manje-više, svi se mi znamo, koji igramo u NBA, igrali smo jedni protiv drugih, a sada smo dobili… »
Bogdanović uz ćevape i kajmak o reprezentaciji i trejdu: "Nisam znao gde ću završiti"
Sportske.net 27.02.2025
Los Anđeles Klipersi pobedili su Čikago Bulse, a Bogdan Bogdanović je imao odlično veče. On je u razgovoru za "RTS"istakao da je trejd iz Atlante u Kliperse bio neizvestan, ali da je zadovoljan ishodom. "Sedam dana pre trejda sam znao da ću biti… »
Bogdan Bogdanović srećan u Los Anđeles Klipersima:
Euronews 27.02.2025
Bogdan Bogdanović polako se uklapa u tim Los Anđeles Klipersa što je potvrdila i jutrošnja partija protiv Čikago Bulsa kada je isporučio 14 poena, uz četiri pogođene trojke. Ita kapitena "orlova" su tri nedelje boravka u El-Eju od dolaska iz Atlante… »
Bogdanović srećan što je završio u Klipersima VIDEO
B92 27.02.2025
Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović izjavio je da mu je drago da je trejdovan iz Atlante u Los Anđeles Kliperse. Bogdanović je pre tri nedelje prešao iz Atlante u LA Kliperse. "Manje-više, svi se mi znamo, koji igramo u NBA, igrali smo jedni protiv drugih… »
„Mogao sam da završim u 10 klubova, nisam znao gde ću“: Bogdanović progovorio o trejdu, a onda govorio o reprezentaciji Srbije…
Nova 27.02.2025
Bogdan Bogdanović je poručio da je zadovoljan što je iz Atlante prešao u redove Los Anđeles Klipersa, ali je sudbina mogla da bude dosta drugačija. Bogdanović je u međuvremenu odigrao i jedan meč kao starter, ali nije bio siguran da će završiti baš u… »
Bogdanović: Drago mi je što sam trejdovan u Los Anđeles Kliperse
Politika 27.02.2025
Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović izjavio je danas da mu je drago da je trejdovan iz Atlante u Los Anđeles Kliperse. Bogdanović je pre tri nedelje prešao iz Atlante u LA Kliperse. "Manje-više, svi se mi znamo, koji igramo u NBA, igrali smo jedni protiv… »
Vesti dana »

Zelenski stigao u Vašington, tvrdi da želi da okonča rat brzo, ali trajnim mirom
Beta pre 16 minutajoš 45 povezanih

Stižu pljuskovi, ovi delovi zemlje prvi na udaru! Žuti meteo alarm na snazi za pola Srbije!
Alo pre 51 minutajoš 18 povezanih

Times of Israel: Srbija zemlja koja stoji iza ugovora o oružju sa izraelskim Elbitom vrednog 1,64 milijarde dolara
N1 Info pre 1 satjoš 5 povezanih