Povezane vesti
Ruski teniser otkrio čime se hrani Novak Đoković: Jednom je jeo samo sirovu hranu, dva meseca nije izgubio set
Danas 27.02.2025
Ruski teniser Karen Hačanov ne krije koliko je oduševljen karijerom Novaka Đokovića, što je ponovio i u podkastu fudbalera Fjodora Smolova. – Jednom mi je pričao da je mesec i po dana jeo samo sirovu hranu. Pitao sam ga kako je bilo, a on mi je odgovorio… »
Hačanov: Novak jeo sirovu hranu i dva meseca nije izgubio meč
Sport klub 27.02.2025
Karen Hačanov je jedan od trojice sjajnih ruskih tenisera ove generacije koji su bili ili su još uvek u prvih deset. Kao i Danil Medvedev i Andrej Rubljov nikada ne krije koliko je impresioniran Novakom Đokovićem. – Jednom mi je pričao da je mesec ipo… »
Vesti dana »
Lokalni izbori 2026. obeleženi incidentima: Glasanje u 10 mesta - podrhtavanje tla ili stanje redovno
BBC News pre 10 minutajoš 47 povezanih
Opsadno stanje i tuča u Kuli: Veliki broj policajaca, opozicija se okupila ispred više objekata, fizički sukobi kod stadiona (foto)
Blic pre 20 minutajoš 170 povezanih
Putinov savetnik: SAD iznele zanimljive predloge o Ukrajini
Radio sto plus pre 25 minutajoš 26 povezanih
Tankeri prošli kroz Ormuz: Dva bezbedno plovila sa tečnim gasom na putu za Indiju
Večernje novosti pre 2 satajoš 27 povezanih
Vašington post: Pentagon priprema kopnenu operaciju u Iranu;Teheran: Tramp šalje američke snage u močvaru smrti
RTS pre 15 minutajoš 26 povezanih