Povezane vesti
Ruski teniser otkrio čime se hrani Novak Đoković: Jednom je jeo samo sirovu hranu, dva meseca nije izgubio set
Danas 27.02.2025
Ruski teniser Karen Hačanov ne krije koliko je oduševljen karijerom Novaka Đokovića, što je ponovio i u podkastu fudbalera Fjodora Smolova. – Jednom mi je pričao da je mesec i po dana jeo samo sirovu hranu. Pitao sam ga kako je bilo, a on mi je odgovorio… »
Hačanov: Novak jeo sirovu hranu i dva meseca nije izgubio meč
Sport klub 27.02.2025
Karen Hačanov je jedan od trojice sjajnih ruskih tenisera ove generacije koji su bili ili su još uvek u prvih deset. Kao i Danil Medvedev i Andrej Rubljov nikada ne krije koliko je impresioniran Novakom Đokovićem. – Jednom mi je pričao da je mesec ipo… »
Vesti dana »
Erdogan: Nikada nismo zanemarili Balkan; Vučić: Dobro razumemo značaj Turske na vojnoj, političkoj i ekonomskoj sceni
RTS pre 3 minutajoš 32 povezane
Planirali ubistva u Srbiji: Saslušana kriminalna grupa kod koje je pronađena droga i oružje. Radili po nalogu organizatora, evo šta im je sve oduzeto.
Blic pre 2 satajoš 36 povezanih
Proizvođači povrća se pridružili mlekarima i poljoprivrednicima koji blokiraju Ibarsku magistralu
Nedeljnik pre 1 satjoš 44 povezane
Nakon nove tragedije u Čačku lekari UKS Srbije i UKC Kragujevac preuzeli upravljanje ORL odeljenjem, stigli i inspektori
Dnevnik pre 1 satjoš 59 povezanih