Povezane vesti
Niče spomenik u obliku puščanog zrna na planini Kablar: Junaci su na tom mestu dali svoje živote za otadžbinu
RINA 27.02.2025
Niče spomenik u obliku puščanog zrna na planini Kablar: Junaci su na tom mestu dali svoje živote za otadžbinu Čačak – Na brdu Godun koje se nalazi u kablarskom selu Vrnčani, podignut je spomenik borcima palim u Godunskoj bici, prvoj pobedi srpske vojske… »
Niče spomenik u obliku puščanog zrna na planini Kablar: Junaci su na tom mesu dali svoje živote za otadžbinu
Telegraf 27.02.2025
Preporučujemo. Na brdu Godun koje se nalazi u kablarskom selu Vrnčani, podignut je spomenik borcima palim u Godunskoj bici, prvoj pobedi srpske vojske u okviru veće, Kolubarske bitke. - Ovde se zapravo te 1914. godine u decembru mesecu branio i grad… »
(Foto) puščano zrno kao svedok junačke borbe u prvom svetskom ratu Kablar čuva uspomenu na heroje Kolubarske bitke
Dnevnik 27.02.2025
ČAČAK: Na brdu Godun koje se nalazi u kablarskom selu Vrnčani, podignut je spomenik borcima palim u Godunskoj bici, prvoj pobedi srpske vojske u okviru veće, Kolubarske bitke. - Ovde se zapravo te 1914. godine u decembru mesecu branio i grad Čačak. Mi… »
U Srbiji niče spomenik u obliku puščanog zrna - njegovu simboliku treba svako od nas da zna (foto)
Blic 27.02.2025
Na brdu Godun koje se nalazi u kablarskom selu Vrnčani, podignut je spomenik borcima palim u Godunskoj bici, prvoj pobedi srpske vojske u okviru veće, Kolubarske bitke. - Ovde se zapravo te 1914. godine u decembru mesecu branio i grad Čačak. Mi smo… »
Vesti dana »

Kalas: Zvaničnici EU za energetsku bezbednost Ukrajine,Tramp iskren,ali i mi da učestvujemo
RTV pre 39 minutajoš 31 povezana

Oglasio se pevač povodom smrti generala pavkovića Njegove reči rasplakale naciju
Alo pre 10 minutajoš 25 povezanih

Ko je bio Nebojša Pavković, general osuđen za ratne zločine na Kosovu
BBC News pre 2 satajoš 61 povezana

Posebna sednica Vlade Srbije danas u Leskovcu: Biće i predstavljen projekat "Leskovac - prestonica kulture 2026"
Blic pre 34 minutajoš 23 povezane