Povezane vesti

Maja Nikolić posle PZE: "Gori ceo svet, mi smo pobednici" FOTO

Maja Nikolić posle PZE: "Gori ceo svet, mi smo pobednici" FOTO

B92 pre 1 sat
Maja Nikolić definitivno neće biti srpska predstavnica na Evroviziji u Bazelu. Naime, pevačica Maja Nikolić je nakon nastupa u drugom polufinalu PZE ostala bez plasmana u finale, ali je nakon rezultata istakla da je zadovoljna zbog velike podrške… »
"Srbija može da sanja pobedu na evroviziji" Jelena Karleuša se oglasila pred finale takmičenja "PZE 2025", evo šta je sve…

"Srbija može da sanja pobedu na evroviziji" Jelena Karleuša se oglasila pred finale takmičenja "PZE 2025", evo šta je sve…

Kurir pre 2 sata
Jelena Karleuša nedavno je saopštila da će se takmičiti na Pesmi za Evroviziju, a nakon odgovora Olivere Kovačević da je zakasnila sa prijavom, pop diva je istakla da će strpljivo sačekati sledeću godinu. Ipak, sada je na društvenoj mreži X… »
Karleuša o PZE: "Neću da se takmičim sa amaterima" FOTO

Karleuša o PZE: "Neću da se takmičim sa amaterima" FOTO

B92 pre 2 sata
Pevačica Jelena Karleuša oglasila se na X mreži nakon druge polufinalne večeri Pesme za Evroviziju. Naime, Jelena Karleuša je u tvitu otkrila svoj stav o PZE. "Kad je reč o PZE, ne želim da se takmičim sa gomilom amatera. Ispod časti mi je… »
Dečka Mimi Mercedez nisu pustili da uđe na pze! On pobesneo i gnusno psovao, reperka sa strane umirala od smeha (video)

Dečka Mimi Mercedez nisu pustili da uđe na pze! On pobesneo i gnusno psovao, reperka sa strane umirala od smeha (video)

Kurir pre 3 sata
Mimi Mercedez je sinoć prošla u finale " Pesme za Evroviziju", nakon čega je sa dečkom napustila RTS i otišla da proslavi ostanak u takmičenju. Pesma "Turbo žurka" zapalila je studio i gledaoce pored malih ekrana, a kako Mimi Mercedez kaže, nije… »
Maja Nikolić 7 puta nije uspela da ode na Evroviziju! Tužila RTS, govorila da je sve namešteno, a sada tvrdi kako je Bog ne…

Maja Nikolić 7 puta nije uspela da ode na Evroviziju! Tužila RTS, govorila da je sve namešteno, a sada tvrdi kako je Bog ne…

Kurir pre 3 sata
Maja Nikolić je pokušala da ode na Evroviziju čak šest puta, a tokom druge polufinalne noći "Pesme za Evroviziju 2025" fejlovala je i sedmi, te nije uspela da se plasira u finale. Neki deo fanova pomenutog takmičenja na društvenoj mreži "X"… »
"Zašto baš sada kada sam na korak da uspem u svetu?" Gore mreže zbog Maje Nikolić i njenog nastupa na PZE 2025: "Ljudi…

"Zašto baš sada kada sam na korak da uspem u svetu?" Gore mreže zbog Maje Nikolić i njenog nastupa na PZE 2025: "Ljudi…

Blic pre 4 sati
Pevačica Maja Nikolić nije uspela da se plasira u finale PZE 2025, a korisnici društvenih mreža su vrlo brzo počeli da zbijaju šale na njen račun. Naime, Maja Nikolić uprkos očekivanjima, nije uspela da se plasira u finale PZE 2025. Nakon što se… »
Dečka Mimi Mercedes nisu pustili na PZE: Reagovalo obezbeđenje, on psovao, a reperka umirala od smeha

Dečka Mimi Mercedes nisu pustili na PZE: Reagovalo obezbeđenje, on psovao, a reperka umirala od smeha

Mondo pre 5 sati
Malo pred početak druge polufinalne večeri došlo je do problema između partnera Mimi Mercedes i obezbeđenja PZE. Mimi Mercedez sinoć je, prema mišljenju mnogih, opravdano prošla u finale Pesme za Evroviziju. Njena "Turbo žurka" nedeljama unazad… »

Vesti dana »