Povezane vesti

Probudila se! Maja Nikolić udarila na žiri sve javno objavila: Otkrila šta se dešavalo nakon pze: Kakve budale, nisu odobrile…

Probudila se! Maja Nikolić udarila na žiri sve javno objavila: Otkrila šta se dešavalo nakon pze: Kakve budale, nisu odobrile…

Kurir 27.02.2025
Pevačica Maja Nikolić koja je nastupila u drugoj polufinalnoj večeri Pesme za Evroviziju, nije uspela da se plasira u veliko finale, što je pomalo razočaralo nju, a i njene fanove. Maja je nedavno doživela prelom noge, zbog čega je završila sa gipsom i u… »
Ona je glavni favorit za pobedu na PZE; Prošla u finale pa potkačila Maju Nikolić: "Slavi srce moje" VIDEO

Ona je glavni favorit za pobedu na PZE; Prošla u finale pa potkačila Maju Nikolić: "Slavi srce moje" VIDEO

B92 27.02.2025
Srpska autorka i reperka Milena Janković daleko poznatija pod pseudonimom Mimi Mercedez, prošla je sinoć u veliko finale takmičenja "Pesma za Evroviziju" gde će nastupiti druga po redu. Na PZE se Mimi Mercedez predstavila rep pesmom "Turbo žurka", brzog… »
Maja Nikolić posle PZE: "Gori ceo svet, mi smo pobednici" FOTO

Maja Nikolić posle PZE: "Gori ceo svet, mi smo pobednici" FOTO

B92 27.02.2025
Maja Nikolić definitivno neće biti srpska predstavnica na Evroviziji u Bazelu. Naime, pevačica Maja Nikolić je nakon nastupa u drugom polufinalu PZE ostala bez plasmana u finale, ali je nakon rezultata istakla da je zadovoljna zbog velike podrške koju… »
Maja Nikolić 7 puta nije uspela da ode na Evroviziju! Tužila RTS, govorila da je sve namešteno, a sada tvrdi kako je Bog ne…

Maja Nikolić 7 puta nije uspela da ode na Evroviziju! Tužila RTS, govorila da je sve namešteno, a sada tvrdi kako je Bog ne…

Kurir 27.02.2025
Maja Nikolić je pokušala da ode na Evroviziju čak šest puta, a tokom druge polufinalne noći "Pesme za Evroviziju 2025" fejlovala je i sedmi, te nije uspela da se plasira u finale. Neki deo fanova pomenutog takmičenja na društvenoj mreži "X" izrazilo je… »
Dečka Mimi Mercedez nisu pustili da uđe na pze! On pobesneo i gnusno psovao, reperka sa strane umirala od smeha (video)

Dečka Mimi Mercedez nisu pustili da uđe na pze! On pobesneo i gnusno psovao, reperka sa strane umirala od smeha (video)

Kurir 27.02.2025
Mimi Mercedez je sinoć prošla u finale " Pesme za Evroviziju", nakon čega je sa dečkom napustila RTS i otišla da proslavi ostanak u takmičenju. Pesma "Turbo žurka" zapalila je studio i gledaoce pored malih ekrana, a kako Mimi Mercedez kaže, nije… »
"Zašto baš sada kada sam na korak da uspem u svetu?" Gore mreže zbog Maje Nikolić i njenog nastupa na PZE 2025: "Ljudi…

"Zašto baš sada kada sam na korak da uspem u svetu?" Gore mreže zbog Maje Nikolić i njenog nastupa na PZE 2025: "Ljudi…

Blic 27.02.2025
Pevačica Maja Nikolić nije uspela da se plasira u finale PZE 2025, a korisnici društvenih mreža su vrlo brzo počeli da zbijaju šale na njen račun. Naime, Maja Nikolić uprkos očekivanjima, nije uspela da se plasira u finale PZE 2025. Nakon što se… »
Dečka Mimi Mercedes nisu pustili na PZE: Reagovalo obezbeđenje, on psovao, a reperka umirala od smeha

Dečka Mimi Mercedes nisu pustili na PZE: Reagovalo obezbeđenje, on psovao, a reperka umirala od smeha

Mondo 27.02.2025
Malo pred početak druge polufinalne večeri došlo je do problema između partnera Mimi Mercedes i obezbeđenja PZE. Mimi Mercedez sinoć je, prema mišljenju mnogih, opravdano prošla u finale Pesme za Evroviziju. Njena "Turbo žurka" nedeljama unazad važi za… »

Vesti dana »